0 oy
710 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin birtane bekar arkadaşı var o adam yüzünden biz sürekli kavga ediyoruz ben bıktım eşim bikmadi kavga etmekten. Dün akşam ayni işyerinde ailece görüştüğümüz başka bir arkadaşı var bizim kocalar düğüne gittiler kadın çocuklar bize geldiler. O kadında biliyor o bekar arkadaşı hiç sevmedigimi.  Neyse böyle konu açıldı ona eşi söylemiş. Demiş. Biz birgün onu üniversiteli kizla tanistirdik yok biz masadan kalktık ki tek kalsınlar konuslar anlassinlar diye anlasamamislar. Kadında kocasına kızmış üniversiteli kızi siz nerden buldunuz sizin ne işiniz var aynı masada vs. Diye ben bunu duydum sinirlerim tepeme çıktı eşime soracam dedim bunun hesabını yok biz gidelim sonra şimdi dersen bizde kavga ederiz vs dedi. Neyse eşlerimiz geldi ben konu açmadım saat 2de geldiler arabaları yok diye bugece burada kaldılar. Akşamda gorumcemgil gelecek diye birşey demiyecem. Onlar gittikten sonra burnundan getirecem. Sizin kocalarınız böyle yapsa ne yaparsınız aklıma geldikçe sinir topu oluyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(1,174 puan) tarafından
Doğru demiş üniversiteli kızı nereden bulup tanıştırmışlar? Senin arkadaşın falan olur kendi bekar arkadaşıyla arasını yapmaya çalışır da diğer türlü ben de olsam kızardım 
tarafından
Benim aracılığımla 2 kişi tanistirdik kızlarda çok iyileri beceremedi konuşamadı butarafa gelince lak lak ötüyor papağan gibi. Bunların işyerleri üniversite hemen az ilerisinde işyerinin karşısında 2 tane yurt var kız yurdu. Dün akşam duydum beynimden vurulmusa döndüm.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayatta o kadar sabredemem. O gidecek o gelecek banane. O kızı nerden bulmuşlar acaba? 
tarafından
Görümcemgil gelmeden tartışsam geldiklerinde suratimiz asik olacak görümcem hemen gidip kaynanama söyleyecek
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Olay çıkarın evde sonra gitsinler gizli saklı iş görsünler.Değişen tek şey sizden habersiz bişeyler yapmak olsun. Biraz politik olsanıza. Siz ne anlarsınız biz hallederiz filan diyin, eş dost tanıdık varsa aracı olursunuz. 
tarafından
Bizden habersiz yapsalarda böyle çıkıyor işte arkadasin eşi içmiş kafayı bulmuş öyle anlatmış yoksa haberimiz olmazdi
tarafından
Ben 2 kişiyle tanistirdik aracı oldum beceremedi konuşamadı
0 oy
(11,452 puan) tarafından
Ben o kadar susamam bile iki ara bı derede sorarım hesabını 
tarafından
Gece geldiler hemen uyudular sabah erkenden ise gitti akşam görümcemgil gelecek..
0 oy
tarafından
esımın bır arkadasıyla benım arkadasıma aracı olmayı denedik ama anlasamadılar olmadı yanı esım cıkıp arkadası ıcın kız arasa bende tavrımı koyar burnundan getırırım kızı buldular hadı alıp masaya oturmaya ne gerek var ne mana cok haklısın 
0 oy
tarafından
Eşim kendini zor evlendirmis bide kalkip arkadaşına bulacak jahahhaha

Şaka bir yana yaptığı hiç doğru değil düşün aynı şeyi sen yapıyorsun elin adamını alıp bir masada arkadaşınla tanistiriyorsun yiyosun iciyosun kalkiyosun onları baş başa bırakıyosun 
0 oy
tarafından
Ayy benim eşimde tam tersi. Asla karışmaz böyle işlere. Konusunu bile konusturtmaz.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 852 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,513 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,305 göst.