Kasım ayında üç yaşını dolduracak bir kızım var . Bazen öyle tükendiğimi hissediyorum ki hayatımı sorguluyorum. Canı sağolsun gerisi gelir diyorum. Demin bir hava alalım diye çıktık arabaya binerken teli aradım bulamadım ne cebimde ne çantada eşimden caldirdim sessizde herhalde ama ışıkta görmedim evde kaldı diye düşündüm iki dk geçmeden yolda birden citirt diye bir şeyin üzerinden geçtik o an kızım telefon düştü diye söyledi ilkten ihtimal vermedim . Sonra sesle birlikte düşününce kesin attı dedim ki normalde bir şeyi camdan atma huyu yoktur eve geldik baktım yok caldirdim caldirdim yok . Sonra benim telden arama geldi telefonu bulduk diye gerçekten atmış ya da düşürmüş bilmiyorum neden attin telefonu diye sordum sinirle o da başladı ağlamaya . Allah razı olsun bulanlardan . Telefonun ortasında gökkuşağı var çıktığıma da cikacagima da pişman oldum ama yine de canı sağolsun ne diyeyim öyle bir içimi dokesim geldi :/
İnan ki yapıyorlar ya
E tmm tabiki canları sağolsun da ağzımıza da micmasinlar ya
Dünya para ister şimdi tamir icin
Bende bugün uyuyakalmisim korona oldugum için kan sulandirci iğne kullanıyorum oda biraz pahalı camın önüne indirmiştim camda yüksek büyük ihtimal koltuğa mi çıktı nasıl yaptı bilmiyorum ignelerden 4 tanesini açıp sıkmış. Eşim uyandı dedi iğneler burda ne arıyor uçları egrilmis bende daha tesettür iğnelerim sanıyorum bilmiyorum dememle kafama uyuduğum yerde dank etti nasıl kalktım inan bilmiyorum. Kızdım neden yaptin dedim iğne vurdum anne diyor 3 yaşında benimkide. Yemin ederim kapalı zaten enjektör böyle bı kutuda açarken ben öyle zorlandım ki hem kapağı hem jelatini o nasıl aldı nasıl becerdi nasıl sıktı şok oldum. İnan hiç ihtimal vermezdim ona ulaşabileceğini. Şimdi büyük ihtimal ya iğnenin yenisini yazdiircaz yada hap kullanıcam aman ona bir şey olmasında olan mala olsun ama çok yaramazlar cok
1,493,374 soru
24,400,304 cevap
350,090 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın