0 oy
1,335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Cidden o kadar pismanim ki kizim hastalandi atesi 39dan asagi dusmuyordu otobüslerde gidip gelmek zor oluyor benzin parasini atayim kuzenimin arabasi ile gidelim dedim. Kuzenimin esinin isi varmis kayni götürecekti neyse sabah gittik hastaneye 40 dklik yol tahlil filan yapildi kan da enfeksiyon cikti ilac yazdi doktor eve donerken arabanin on kaputu uçtu cocuk zar zor arabayi emniyet seridine cekti. Cok sukur bisey olmadi babamda yanimdaydi, yolda giderken dedi ki arastirin ne tutuyorsa bende yardimci olurum filan eve geldik oyle. Bende kuzenimi arayip dedim boyle boyle oldu tamam esimle konusayim dedi. Yarim saat sonra wpden iban no atmis ve yazmis ki 2500 bin tl tutuyor. Sok oldum. Aradim ne diyosun diye bu kadar ben karismam biz keyfi gitmedik sonucta dedi basimdan asagi kaynar sular döküldü. Allah razi olsun yine ikiletmediler goturduler ben yol parasindan daha cok benzin koydurdum ama butun masrafi bize karsilatmamasi lazim sonucta o arabanin kaput gevşemiş mi ne yapmışsa bizde olmasa baska yerde olacakti. Bin tl gucum var anca o kadar atabilirim kalani da isterseniz maasta atarim dedim sirf dillerine düşmemek icin. Bir ton laf etti agiza alinmayacak sözler. Yani illa karsi karşıya gelicez bu kadar da olmaz Bilmiyorum bin pisman oldum kizimin derdine mi yaniyim bunun boyle yapmasına mi babam desen ayri uzuldu 

33 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Çok üzüldüm kuzum kızına da size de geçmiş olsun....aynn olacağı varmış ama böyle şeylerde bende yaşadım senin için gittim senin yüzünden oldu yapılıyor 
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Yazıklar olsun ya ne biçim insanlar var. Ulan arabam olsa ne benzin parası alırım ne uçan kaput parası milletin dini imanı para olmuş aç gözlüler 
0 oy
(952 puan) tarafından
Ben eşimle kaza yaptım eşim galerici. O arabayı alacak kişi galeride beklerken bizi biz kaza yaptık kaputumuz cama girmek üzereydi hamileydim. Bütün kayınlarım koşa koşa geldiler hemen görümcelerim kaynanam hastaneye koştu. Sizinki nasıl biri ben anlamadım. Paranın lafını etmediler alacak kişi bile olsun yaptırılsın ben yine alıcam demiş ve aldı
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah evladın durumu inşallah iyidir kuzenine gelince parasını ver Bi daha muhattap olma derim canını sıkma
0 oy
(3,104 puan) tarafından
İyide bunda sizin suçunuz yokki. İstesen hiç ödemezsin. İnsanlık yapıp bi kısmını karsilayalim demişsin zaten. Alıp kaputu sen çekmedin ya. Ayrıca gerçekten o kadar masraf var mıdır bı araştırın. Uyanık bi tipe benziyor bunlar fazla para almak için miktarı fazla söylemiş olmasınlar. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Ay ayıp ya demekki arabanın bakımını vs yaptırmamış olay size patladı parayı versem bile haram ederdim üzerinede bi daha asla görüşmezdim net 
0 oy
(8,279 puan) tarafından
Böyle yüzsüz insana karşı ben olsam beş kuruş para vermem sonuçta arabayı kayni sürmüş ne alaka sizinle ?
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Arabayı sen kullanıp bı yere carpsan anlarım da arabayı kullanan o bakımı yapmayan gene o hastaneye gittin diye sen mi suçlusun 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Post açtım ona bak ben daha beterini yasadim
0 oy
(260 puan) tarafından
Ödemeyin bence. Senlik bisey yok. 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hata sizde biz öderiz demicektiniz arabayı süren baban olsaydı yada eşin eyw hani ispatlayamazdınız arabasındaki sıkıntıyı size kitlemiş resmen  

Şöyle düşün otobüste gidiyosun otobüsün tekeri patlıyor sn mi ödiceksin ?
(7,827 puan) tarafından
Bir kuruş bile verme hatta bir bilen kişiye danış
0 oy
tarafından
Yuh ya millet iyice şaşırdı . Taksi cagirsaydiniz daha iyidi . Biz olsak benzin parası bile almayız yani kimseden bizim ailede böyle 
0 oy
(15,757 puan) tarafından
Oh beleşten kaputuda uapildi 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 177 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,224 göst.
22 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
11 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,451 soru

24,111,300 cevap

332,975 kullanıcı

...