0 oy
212 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Merhaba hanımlar bişey danışmak istiyorum ben Antalyalıyim ve biz 40 ndan hemen sonra bile denize sokariz bebeği ama suan eşimin memleketinde yim aileme gidicem bebeğim 66 günlük konu kendi bebeğim olunca yinede ikilemde kaldim siz kaç aylıkken girdiediniz? Bu arada güneşin yoğun olduğu zamanlarda zaten girmiyoruz ve uzun  kollü mayo giydiriyoruz benim gibi erken girdiren oldu mu acaba 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok canım ya 40 günlüktü gittik hic sokmadim korktum 
tarafından
Halk plajına zaten sokmam da temiz güzel yerimiz çok
tarafından
Fazla tuzlu gelip yakmaz mi vücudunu tuz çok narinler çünkü kiyamam ben ya :) sokamam yani
tarafından
Yok canm tuz dan bişey olmuyor da güneşe maruz kalmamaşı çok önemli ben geçen gün evde deniz suyuyla yikadim hatta
-Reklam-
0 oy
tarafından
70 gunluk falandi ama sadece ayaklarini sokmuştuk bu senede 14 aylikken gittik komple girdi 
tarafından
Sizin bebis kurtarmış artik
tarafından
Evt yaa darisi sana
0 oy
tarafından
7 aylıktı kuzum 6 aydan önce girmemesi gerekir bebeklerin .
tarafından
Sağol canım bi bakayin duruma yeğenlerimde hiç sorun yasamadik aksine isilik için çok iyi geliyordu
0 oy
tarafından
6 aydan once deniz 1 yasindan once havuz tavsiye edilmiyor.
tarafından
Bazı doktorlar da girebilir diyor kafa karıştırıcı :)
tarafından
Yani cok kucuk daha, en azindan tum asilarin ilk dozlarinin tamamlanmis olmasi gerekiyor ki vucudu bir mikroba karsi bagisik olsun. 6 ay demelerindeki mantik o aslinda.
tarafından
Bekleyelim bakalım girdiren hasta oldu Vs diyen olursa dikkate alırım tabiki teşekkür ederım verdiğin bilgi icin
tarafından
Rica ederim iyi tatiller :)
0 oy
(5,685 puan) tarafından
8 aylıktı kolluklari ile yüzüyordu.
tarafından
Mâsallah
0 oy
(230 puan) tarafından

6 aylıktı zaten tam denize girme zamanında 6 aylık olmuştu kış bebeği olduğu için :)

tarafından
Mâsallah sizde erken girdirmissiniz
0 oy
tarafından
ankarada yasıyoruz 16 aylık falandı ılk denıze gırdigımızde
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Bende antalyadayim kırkı çıkınca gitik ama sokmadim 
tarafından
Bizim oralarda deniz eylülde ılık ama bakalım bi geleyimde
0 oy
(265 puan) tarafından
Valla geçen bi tane fenomeni takip ediyorum bebeği 3aylik havuza  sokmuş havuz 2yasina kadar girilmez diye biliyorum birinide tiktokta gördüm 40i çıkınca denize girmiş bebek :)ama ben korkuyorum 69 gunluk
tarafından
Yok canım havuza 2 yas bile erken hijyen seviyesine göre deniz n3ysede o riske girmem

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 443 göst.
2 Nisan 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde damlaceyhun (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 22 göst.
+1 oy
2 cevap 58 göst.

Kategoriler

1,467,962 soru

24,051,445 cevap

329,684 kullanıcı

...