0 oy
555 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Kaynanmlarla altli ustlu oturuyoruz ben yukarda evimde ayva receli yaparken esim assagiya cagirdi cigkofte malzemesini hazirla yapalim die ben assagiya inince receli unuttum gitti taki assagiya kokusu gelene kadar tenceremin icini 4 gundur cikartmaya calisiyorum internetten bulduklarimida yaptim ama cok az sonuc aldim tavsiye vercek olan varmi tenceremi bicakla kazimak istemiyorum cizilince kotu oluyo

image

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Kaynar su döküp beklettin mi, hiç başıma gelmedi ama cifle bulaşık sungeriyle ovalardim ben once
(2,765 puan) tarafından
Malesef temizlik urunu daha alamadim kaynanamlardan yeni ayrildim ama sirkeyle kaynattim kaynar suda iki kez beklettim cok az oldu digerleri cikmiyor
-Reklam-
0 oy
(10,885 puan) tarafından
İçine su koy yarım saate yakın kaynat altını kapatıp sıcakken telle ovala tertemiz olur
(2,765 puan) tarafından
Yaptim cikmadi cok kalin tabaka olmus fotografta pek belli degil
0 oy
(884 puan) tarafından
Canım karbonat ya da soda koy bi de
(2,765 puan) tarafından
Karbonatim yok ama sodayi denedim cok bi ise yaramadi ne yapcam bilmiyorum
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Ben olsam tuz ruhi dökerim herhalde :D güldüğümü bakma inan çok zor sinir krizlik birsey çıkartmak. 

(2,765 puan) tarafından
Tuz ruhum yok malesef
0 oy
(843 puan) tarafından
Su kaynat içine bi kaç kaşık tuz at. Ayrıca çizilirse çizilsin nolcak canm...
(2,765 puan) tarafından
3 yil oldu alali takimdi 1 aydir kaynanamdan ayri kaliyoruz daha ilk kez kullanmistim o yuzden cizilsin istemiyorum dedigini daha once yaptim ama mubarek 404le yapistirilmis gibi ayni
0 oy
(134 puan) tarafından
Canım içine su koy birkaç gün beklet kendisi çıkar
(2,765 puan) tarafından
4 gudur sulari kaynatip kaynatip koyuyorum ama banamisin demiyo hic cikcakmis gibi durmuyo
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Valla çok zor gibi sanki çıkması 
0 oy
(124 puan) tarafından
karbonat ve tuzla içini komple kapla sıcsk su koy beklet biraz sonrada telle aşkım :)
(2,765 puan) tarafından
Karbonatim yok malesef tuz koydum ustune limon tasi koydum asitlendi sirke doktum yumusutaci doktum belki yumusar diye ama yok cikmiyo
0 oy
tarafından
Porçöz tuz ruhu gibi şeyler çıkarır bunu ancak kötü olmuş reçel de gitti çöpe 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 320 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Burcu21 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 380 göst.
20 Eylül 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤Muhammedin Annesi❤ (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 472 göst.
30 Nisan 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 154 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,344 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,313 soru

24,097,262 cevap

332,168 kullanıcı

...