0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi

image

2 yaşındaki oğlum sürekli dalgın dalgın bakıyor daha öncede durdk yere nöbet geçirmişti netten araştırınca epilepsi belirtileri diyor dalgın dalgın bakıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından
Doktora götürdün mü nöbet geçirince canım burdan kmse tanı koyamaz km ne derse çocuğun hakkına gireriz iyi bi dra götür annesi olarak normal olmadığını düşünüyosan
tarafından
Götürdüm evet ama karaciğer büyümesi ve karaciğer enzim yüksekliği teşhisi kondu ama bu 2 gündür çok dalıyorr nöbet geçirdiği gün aklıma geliyor dedim belki çoçuğu böyle olan vardır diye düşündüm sorayım dedim
(1,243 puan) tarafından
İyi yaptın canım umarım ciddi bişey yoktur bebeğinde
(2,220 puan) tarafından
Karaciğer büyümesi sebebi neymiş tehsis konuldumu enzimleri kaclarda seyrediyor karaciğer enzimler aşırı yüksek ise karacigerde beyinde dalmalar yapar nöbet yapar kaclarda seyrediyor canim
tarafından
Enzim düşürücü ilaç kullanıyor onun sayesinde biraz düşüyor 700/800 1.000 kadar çıkabilir ama genel hastalık kaptığında yükseliyor bu kadar Ne türlü hastalıkların tahlili yapıldı Herşy temiz çıktı Doktor illaki biyopsi yapalım dedi kabul etmedim karaciğer büyümeside nöbet geçirmişti oksijensiz kalmıştı diye öyle olmuş dedi dr bilmiyorum ama şuan bi şikayet yok midesi çok şiş ve yemesine rağmen kg almıyor..
(2,220 puan) tarafından
Canım biyopsi yapılmasi lazım enzimleri tehlikeli sınırlarda karaciğer düzgün çalışmadığı için  beynin de bazen enzim yüksekliginden nöbet geçiriyordur epilepsi vs ile ilgisi yok , karnının şişliği asit birikimi varmı mutlaka baktırın eğer enzimleri bu seviyelerde düşmeden devam ederse seni korkutmak istemem ama  karaciğer hasarı oluşur nakile kadar gider bence tehsisini koyup tedavinizi olun birçok karaciğer hastalığı var benim eşimde hem sağlık çalışanı hem de kronik  karaciğer hastalığından dolayı nakilli bir insan ordan biliyorum
tarafından
Uyanıkken yapılıyor amaa nasl kıyayım oğluma ben sadece uyuşturuyolar ayrıcaa Dr dedi karaciğer hastalık değilmiş dedi ama dedi neden ilaç içince yüksekliyi biz onun araştırmasadyz dedi
(2,220 puan) tarafından
Sürekli değerimi 800-1000-600 vs gibi yoksa sadece ilaç içmeye mi bağlı arada mi yukseliyor hep mi yüksek peki canım
(2,220 puan) tarafından
Canım sen çok iyi bir gastroenteroloji doktoruna götür bebeğini karaciğerde uzman olan ve lütfen biyopsi den falan korkma bunlar eğer karaciğer hasarı olursa onun yanında biyopsi hiç birşey enzimleriniz çok yüksek nöbet olarak beyne vurmasına iyi bir gösterge değil karın şişliği içinde de karnında asit varmı baktırın hiç zaman kaybetmeden bu işlerde uzman bir doktora gidin her şehirde bu karaciğerde ilgilenen doktor yok gerekirse şehir dışına çıkın
tarafından
Elazığ araştırma hastanesine götürüp getiriyoz çoçuk gastroentoloji bölümüne Şubat ayından beri gidip geliyoruz tüm tahliller yapıldı full temiz çok şükür
(2,220 puan) tarafından
Temiz çıksa bile kontrollerin peşini bırakma benden tavsiye enzimler konsunda hep dikkatli olun canım biyopsi yaptırmamışsin  tahillerle tam tehsis konulamaz biyopsi olmadan bilgin olsun, birde Elazigdan ziyade malatyayi öneririm karaciğer konusunda eğer zorda kalırsanız oraya en yakın bu konularda uzman   Malatya'ya İnönü üniversitesine gitmenizi tavsiye ederim
tarafından
Nedense herkes malatyayı öneriyor bana götürecem zaten önümüzdeki hafta içi
tarafından
Çoçuk Gastöroloji bölümü var mı orda
(2,220 puan) tarafından
Karaciğer üzerine uzman hastaneler o yüzden  yakın diye size orayı öneriyor herkes onun dışında İstanbul ,Ankara, İzmir ,Antalya da da bu konularda uzman merkezler var yani bu şehirlerden birine gidecekseniz hastane söyleyebilirim karaciğer üzerine uzman size yakın diye benim gibi direk Malatya diyorlardır gitmeden bence hastanenin numarasini arayıp sorun çocuk gastro varmı diye sorarsınız hem randevu almış olursunuz
(2,220 puan) tarafından
Bu arada geçmiş olsun canim en yakın zamanda kalıcı şifa olsun bebeğe tertemiz gelir inşallah sonuclariniz
tarafından
Aradım 14 güne sonraya randevu varmış ya
tarafından
Merhaba canm acaba açık taze inek sütü versem zararlımıdır enzim yüksekliği var diye endişeliyimde :/
(2,220 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım beslenmesi konusunda pek bir bilgim yok
tarafından
Bu aralar oğlumun burnundan kan akıyor azıcık yok yere bu ay içinde 2 kez kanadı normal mi sence
(2,220 puan) tarafından
Canım normal olmaya bilir siz randevu aldınız mı hastaneden bir gösterin birçok sebebi olabilir
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Nasıl nöbet kuzum Dr göstermende fayda var
tarafından
Ya bildiğin kendinden geçmişti küçük dili içeri kaçmıştı apar topar acile götürdük
0 oy
(5,702 puan) tarafından
Videoya çek mutlaka,en yakin zamanda doktoruna göster. İnşallah değildir ama epilepsi ise ne kadar erken teşhis o kadar iyi sonuç oluyor.
(5,702 puan) tarafından
Yok kuzum ,anlamam malesef. Etrafımda epilepsi hastası olan insan yok hiç.
tarafından
Bana gönder anladım ben
tarafından
Nasl göndereym insgram adres at
tarafından
Livanur Levent Mine
tarafından
Yazdım bak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
4 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu