0 oy
581 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar ben 2 senelik evliyim eşimin ailesiyle birlikte oturuyorruz buraya gelin geldikten sonra bütün sosyal hayatım bitti kaynanamlar eşim  yalniz hiç biyere göndermezler çarşıya pazara bakkala bile illa yanimda biri olacak ve artık çok sıkıldım bu durumdan hiç arkadaşım yok burda telefonuma karışır eşim askeri personel 6 ay eğitim gördü şuan tokatta suriye ye gidebilir suriyeden gelince benide götürsün istiyorum tokata ama kaynanam herkeze daha belli değil götürmesin gitmezse daha çok birikim yapar ben olsam gitmem diye sacmaliyo onların yanında esir hayatı yaşıyorum resmen

12 Cevaplar

0 oy
(8,204 puan) tarafından
Ne kadar saçma birikim mi önemli yoksa birlikte geçireceğin yıllar mi ? Kaynanana desene ben senle mi evlendim oğlunla mi diye ? Bir cins bunlar da he . Ömür geçiyor resmen şunların derdine bak ..
(159 puan) tarafından
Sormaya nasıl canım sıkılıyo öyle deyince  ben gidicem diyorum
-Reklam-
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Evlenmeyi kabul etmeden önce şartları konusmadiniz mi
(159 puan) tarafından
Hayır malesef eşim çok iyidir ama kaynana cadı resmen
0 oy
(15,462 puan) tarafından
Benim eşim de askeri personel biz birikimimizi yapıyoruz birikim yapmak kişiye bağlı 

Ayrıca aylarca da ayrı kalmak saçma evlisin Doğum için kendi şehrime gideceğim şimdiden düşünüyoruz ayrı nasıl yapacağız diye 

Hiç dinleme onları elinde fırsat geçince eşin alsın yanına 
(159 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum bu benim için bi fırsat şimdi ayrılmazsam bidaha ayrilamam zaten eşim 9 bin lira maaş aliyo her türlü birikim yaparız
(15,462 puan) tarafından
Bence de illaki yaparsınız.
0 oy
tarafından
allah sabır versin gülüm zor gerçekten esin anlarsa mantıklı bi yolunu bulur götürür belki seni de inan bizde aynıydık belkide daha fazlası şimdi hiç karışmıyorlar iki çocuğum var ses etmezler hatta bazen gerekli durumlarda çocuklara bakıp beni yolluyorlar inşallah onlarda zamanla sana alışıp rahat verirler 
tarafından
valla canım bende benimkileri tek bilirdim geri düşünce konusunda ama hala da öyleler tabi çocuktan sonra artık ilgi odakları değişti
(159 puan) tarafından
Canım bilmiyorum bi kızım var 9 aylik geldiğim günden beri böyle bi insan pantolon parçasına karisirmi ya ona bile karisiyo
tarafından
oo hemde nasıl karışır varya etek giydirir hatta yeri gelir bagladigin yazmanın rengine karışır ooo şimdi 6senelik evliyim kot pantolon da giyiyorum hemde dar yüksek bel tabi tunikli neyse yani değişir inşallah sabır canım herşeyin başı sabır allah yardımcın olsun
(159 puan) tarafından
Sağol canım yaa valla derdimiz ayniymis
tarafından
düzelir zamanla insan alışıyor birbirine şimdi hiç karışmazlar dertleri hep başka olur
0 oy
(926 puan) tarafından
Esjnle birlikte yasamadjmtan sonra birikimin ne anlamı var  ? 
(159 puan) tarafından
Iste gelde anlat kaynanaya
(926 puan) tarafından
Esinle tek konuş bu konuyu onlardan anlayış bekleme düşüncesiz oluyorlar. Eşin nerdeyse sen orda olmalısın
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Allhim yardmcin olsun canim ınsaalh  ya kocan da yok ne zordur.. 
(159 puan) tarafından
Sorma biktim artık ya ona karış buna karış kafayı yiycemmm
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Asla gitme söyle ben evlendim eşim olmadan ne anlamı var yüzünü görmiyecem filan yani ne sanıyorlar seni esir mi. Wllaha rezil et ya. Ne yani çok bile dayandin 2 ne demek ya ayrıca söyle akıllı başı yerinde biriyim Allaha çok şükür okuma yazmam da var tek başına bir. Yere gidememek ne demek mis eski cahil kafa... Asla Ka uk etme kesinlikle git eşinle beraber kocanın yanında değilsen ne anlamı var evliliğin 
(159 puan) tarafından
Anlatamıyorum kii annemi örnek gösteriyo annende kaynanasıyla kalmış diyo 25 sene
(1,515 puan) tarafından
Ee deseydin suanki devir ile bu devir bir mı. Her nesil değişiyor. Ben kaldıramam rahat değilim eskiden diken üstünde duruyorlardi resmen şimdiki nesil rahatlığı seviyor. Eşler bile bakım filan istiyor eee istediğin gibi giyinip bakım yapamıyorum de. Bana söylemiştiler ki kayınbabam ilkin ev üstü dedi. Dedim asla ben yapamam ayrıca insanın özeli yok dedim. Söyle vvlaha
(159 puan) tarafından
Zaten soylicem başka oluru yok
(1,515 puan) tarafından
Çok bile dayandin :) ben hemen yüzüne yapıştırdim
0 oy
(64 puan) tarafından
Bende 2 ay kaynanamgilde kaldim burnumdan getordiler arti esimin abisi kovdu bizi demedigi kalmadi mecburen kalmistik annesi sabahin korunde kaldirmisti ilk gelin gittigim gunde ama kurtardim cok sukur kendimi darisi basina
(159 puan) tarafından
Amminnnnn canimmm
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Eşini ikna et mutlaka götürsün Bi kadının yeri kocasının yanıdır tatlım. Kocanla açık açık konuş. Huzurun olmayacaksa birikimine ne önemi var
0 oy
(843 puan) tarafından
E evlenmeseymiş daha çok paraları olurdu. Sen neden kabul ediyosun bu hayatı. Konuş nefes alamadığını söyle bu ne canm. Bu şekilde yaşayan bi anne nasıl sağlıklı evlat yetiştirir. Hem seni yalnız bıraksalar nolcakmış
(159 puan) tarafından
Bilmem belki biri yer
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Başta kabul etmeye ektin cnm cnm ayrı ev ayrı hayat isteyecektin 

K bakma istersen kız ama başta kabul edip böyle olunca kızıyorum eşinle konuş bu durumu 
(159 puan) tarafından
En büyük hatam o zaten
(12,762 puan) tarafından
Olsun hatasız kul olmaz sen konuş eşinle böyle mutlu olmadığını gereksrse surduremeyecegini söyle
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Aynı durumdayız tatlım seni çok iyi anlıyorum kuzum glt bence huzurun olsun birikim de olur kaynana yanında kalma sakın 
(159 puan) tarafından
Senindemi karisiyo kaynanan canim
(4,756 puan) tarafından
Hemde her şeye hapis hayatı yaşıyorum resmen beni anlatmışsın tatlım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 615 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Dertliii (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 574 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy