0 oy
226 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,470 puan) tarafından
Sebzem yok ama biraz önce bulgur ve haslanmis patatesle minik köfteler yapip haslayip uzerine sarimsakli yogurt ve salca gezdirdi deneyen varmi nasil olur 

2 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Gğzel olmştur baharatlayıp ona ugraşana kadr ben pılavı sade sevmem yiyemem ya etım varsa et toksa ıcıne oatates doguruyorm pişiriyorum yanında yogurt koyar yerım yada coban salatası köfteye cevırıp haşlamayla dograyıp pişirme aynı gibi geldı
(7,470 puan) tarafından
Dun köfteydi etli birsey olmasin dedim ama farkli birsey arayisindayim yemek bulamadim
(2,704 puan) tarafından
Sey yap ben yaptm eşim cok sevıyo gili gili dıyolar eşimin tarafının yemeği normal ınce bulgurla ırmık un suyla bahartlandırıp köfte yogurdum nohut haşladm tavuk etıde konuyor yoktu ben tavuk suyundan yaptm sonra sogan salca kavurup sulandırdım kaynattm güzel oluyo hatte eşim cok sulu olmş ıcıne mantıda  ekleyebılırsjn dedı yarın kalırsa mantı ekleyecm suyuna:)
(7,470 puan) tarafından
Degisikmis ben yerimde cins herif yemez ki ya tesekkur ederim
(2,704 puan) tarafından
Ayy benımkıde cıns cok yemek secer heo et ıster ot yemez:)
(7,470 puan) tarafından
Benimki tum cins et istemez ota burun kivirir corba sevmez anca hamur işi olsa
(2,704 puan) tarafından
Uheeyyy:))bızımkıde hamurbısını sever hele pişiyi aksam fılan ıster bı anda.genelde etcıyız sebze yemez ot zaten girmez eve öyle yanı ısım zor cok secıcı de ıyı olmuyo dolap bombos ne yapcamı sasırıyorm valla
(7,470 puan) tarafından
Aynen valla bizimde oyle markete gidiyoz ne alacagimi sasiriyorum herseye bisey diyo yağ mantisi yağlama anca bizdede
(2,704 puan) tarafından
Aman verecen elıne temcere tava yap kendın dıycen:))
(7,470 puan) tarafından
Dimi dimi :))
(2,704 puan) tarafından
Ben dedım pazarları send eyemek dedım bı kere nıgde tava yaptı bıdahada yapmadı:))yorgunm işim var yemrk bulamdm diyo kaçıyo
(7,470 puan) tarafından
Aman yok mutfaga girince sinirleniyorum yapmasin benim yaptiklatima kulp bulmasin yeter :)
(2,704 puan) tarafından
Hahaha bulursa buşsun valla kalkta yap o zaman diyorum olanı yesın ıstemıyosada kendı bılır sonra gece dolap faresi gibi dolaşıyo oh olr yemezsen boyle ac kalrsın diyorum cok nazlama
(7,470 puan) tarafından
He gecenin bi yarisi tutup tost yapsan diyip duruyo sonra
-Reklam-
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Tavuklu çökertme kebabı yapabilirsin
(7,470 puan) tarafından
Dün etti bugun yenmez tekrar bizde canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 433 göst.
14 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 189 göst.
4 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
10 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cnsu88 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,008 soru

24,052,194 cevap

329,709 kullanıcı

...