0 oy
75 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,169 puan) tarafından
Dünden beri ishalim kızlar yaa çok kötüyum feci bi karin agrim  var ne yaptıysam geçmedi kramplar giriyo parol içsem daha da azdirirmi sizce akşam eşim gelince acile gidecem bi serum falan verirler ins

3 Cevaplar

0 oy
(542 puan) tarafından
Bende aynıyım  parol ictim hep emziriyorsan veya hamileysen hastanede ve evde parol harici birsey kullanma diyorlar zaten onlarda baska birsey yapmiyor genel olarak
(2,169 puan) tarafından
Yok canm ne emziriyorum ne hamileyim siz kullandiniz mi bi sknti oldumu canm daha da beter olmayım
(542 puan) tarafından
Yani parol ağrı kesici zararı olcagini sanmıyorum emziriyorum diye gunde iki defa kullandım 3 gun sürdü ishalim bugun daha yapmadım şükür ama gazla karin sisligiyle geldi bana aylardir da boyle bi sorunum var malesef arada oluyo sinirsel sanki.Yaninda da emzirenler kullanabiliyor diye reflor sase kullandim.Ama sizde emzirme hamilelik olmadigi icin giderseniz durumunuza gore uygun ilaci verebilirler benim gibi günlerce agri cekmemis olursunuz tabii
(2,169 puan) tarafından
Çok saol canm
(542 puan) tarafından
Rica ederim Rabbim şifa versin inşAllah
-Reklam-
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Varmı kızlar başka bilgisi olan 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
aç karına atmazsan azdırmaz .Muz ye , kola iç , kuru ekmek ye, patates haşla ye ishali keser
(2,169 puan) tarafından
Saol canm demedim valla hepsini bana misin demiyo ilk defa bu kadar ağır geçirdim
(7,931 puan) tarafından
salgın varmış zaten canım hastaneler doluymuş burda ishal kusma şikayetiyle geçmiş olsun .

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 456 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 109 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 254 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu