0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (542 puan) tarafından
Selamın aleyküm hanımlar evde bebeğime güzel anı kalsın diye kendim 1 yaş çekimi yapmak istiyorum.Arka fon süsler olarak neler alıp yapabilirim fikirler veya direkt şunlarla süsleyebilirsin diye link atar mısınız rica etsem :)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
düzenlendi
Ben böyle bir şey yaptım eski bir kitap tan faydalandım öasraf ı bi tek çift yönlü bant bi de keçeli kalem  oldu ben ce çok ta şık oldu.oğlum doğduğun dan beridir sürekli  aralıkla burda foto.çekiyorum. Büyüyünceye kadar çok güzel bir anılar ı olur bence foto yu diyer.mesaj la attım canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

image

bakböyle yaptım canım  fikir  amaçlı güzel an lar biriktirilebilir bence büyüdüğünde hepsini birleştirip  video  yaparsın çok güzel oluyor...ben öyle yaapcam 

(542 puan) tarafından
Çok güzel gerçekten ellerinize sağlık hem masrafsız hemde böyle emekle yapılan şeyler ayrı bir güzel oluyor. :)
tarafından
Sağol canım   fikir olarak  değerlendirile bilir  ben de bi yerde görmüştüm
tarafından
Bi  önün de doğum günü  çekimleri için de arka fon oluyo hem de
(542 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
tarafından
Bunu nasl yapiyorsun kuzumm anlatirmsn ?
tarafından
Yakından görüntüsünü de ekledim  canım.  Bak
0 oy
(542 puan) tarafından
Hanımlar saçma sapan postlara bile bi dolu yorum gelirkennn bebişime 1 yaş onerileri istiyorumm?
0 oy
(14,837 puan) tarafından

Duvarlara rengarenk balonlar yapistirabilirsin (uçan balonlar maliyetlidir dersen) eline de şu çubuklu yazılar var ya onlardan verebilirsin bu geldi aklıma  :)

(542 puan) tarafından
Çok guzel degisik en azindan :) yaa bende oyle diyodum hic zaman gecmicek yok gaz sancisi yok ek gida donemi gecmez gecmez derkenn simdide hizla gecti sanki biraz daha tadini cikarabilseydik her seyinde panik yapmadan diyorum :)
(14,837 puan) tarafından
Zaman su gibi gerçekten daha dün hamileyim diyordum doğdu gaz dönemi derken bizde 4 ay olmak üzereyiz allahin izniyle  :)
(542 puan) tarafından
MaşAllah Rabbim omurlerine bereket versin :)
(14,837 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cümlemizin evladına inşallah kuzum
(542 puan) tarafından
Aminn ecmain  :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 162 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Cagan18 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 370 göst.
4 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 776 göst.
30 Haziran 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nagehannn (5,941 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 120 göst.

Kategoriler

1,470,082 soru

24,081,647 cevap

331,231 kullanıcı

...