0 oy
176 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün gece salonda koltukta uyudum eşime bi konuda çok kırgınım konuyu uzatmamak için sebebini yazmıycam ama evlendiğimizden beri ne zaman konusu açılsa kırgınlığım tekerrür ediyor ve atlatamıyorum dün gece kavga ettim ağladım sadece abartıyorsun deyip durdu sabah hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya yanaşmaya devam etti ama benim içim buruk ve geçmedi ona olan kızgınlığım size şunu sormak istiyorum bu gece de koltukta mı uyusam yoksa yatağa gidip uzatmasam mı 

4 Cevaplar

+1 oy
(22,804 puan) tarafından
O konuyu atlatman lazım. Çünkü onu kabullrnmissin bı şekilde. Konusunu bı daha açmayın. Ve bence git yatağına yat
tarafından
Atlatmam lazım biliyorum ama bazen olmuyor teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küs dahi olsanız ayrı yatılmaması gerekiyor bu daha fazla aranıza soğukluk koyar konu ne olursa olsun geçmişi boşverip gelecekte size tekrar üzüleceğiniz şeyleri yapmamasıdır
tarafından
Üzerime titriyor ama bi kere kırılmaya görsün insan hiç mi hiç önemi olmuyor teşekkür ederim ceval için size ve diğer arkadaşlara
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Anlamadım kırgın olduğun konu ta evliliğin başından beri yaşadığınız bir sorun mu? Eğer öyleyse şeytan aranıza ayrılık sokacağı yeri iyi bulmuş sen de fırsat veriyorsun canım. Ben aramızda en ufak soğukluk hissetsem hemen şeytana müsaade etmemem lazım der gider sırnaşırım. Kırıldığın konu halledilebilecek bir şeyse konuşun çözün bence, halledilemeyecekse bir daha açma ve bundan sonra asla yatakları ayırma sana tavsiyem 
tarafından
2 senelik evliyiz bir de kızımız var belki dediğin gibi şeytan aramızı bozmaya çalıştığı için aklıma geldi olanlar bilmiyorum ama içim istemesede dediğinz gibi yapıcam
0 oy
tarafından
Bazen hazmedemedigimiz şeyler olur, ne kadar içten özür dileseler de ya da üstünden ne kadar uzun zaman geçse de kendi içimizde halledemedigimiz için hazmedemeyiz bazı şeyleri. 

Kendimden biliyorum, ayrı yatmak gerçekten araya mesafe sokuyor canım, kırgınlığını belli et, mesela samimi bir özür bekliyorsan açık açık konuş ya da ne istiyorsan, ama ayrı yatma
tarafından
:( aynen öyle hiç hazmedemiyorum ama dediğinizi yapıcam haklısınız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 205 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 412 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,115 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eceinn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 722 göst.

Kategoriler

1,468,531 soru

24,059,985 cevap

330,101 kullanıcı

...