0 oy
1,208 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ablamın kocası eşimi havuza çağırmış gidecekleri havuz lojmanların havuzu ve karışık oraya giden kadınlarda mayo değil resmen tanga ile giriyorlar. İstemiyorum dedim saçmalama okadar tatile gittik denize girdik oradada varlardi öyleleri vs. Dedi. Sonra trip attım tamam gitmem dedi. Bende yarın hastaneye gidecektim sprial kontrolü için dedim hastane randevum var tamam dedi onu bahane ederim gitmem dedi. Dedim tamam. Sonra başa sardı konu ee randevunu başka zamana al. Gidip sanki orada sevisecemmi onlarla dedim tamam ozaman başka karışık bir günde bende gidecem havuza yok sende gel yarın dedi dedim yoo senle niye geleyim başka zaman bende kızlarla gidecem karışık olduğu gün. Yok felan çekti. Eniştem böyle gezmeyi seven felan biri değil okeye vs asla gitmez. Hatırlarsanız ablam kocamla olan mesajları okumuştu demiştim küstüm oyuzden yeni yeni konuşmaya başladık oda eşimle  araları pekiştirme bahanesiyle havuza davet etmiş. Eşim dedi işte enişten dışarıya gelmiyor lojmanlardan dışarı çıkmazlar arkadaş ortamı bile yoktur oyuzden oraya davet etti. Yoksa bende gitmem yarın düğün var memlekete gidecek sırf davet etti diye kabul ettim dedim sizce göndereyim mi. Yoksa ne işi var.

37 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ben bı gun dedımkı bılıyomusun kadınlar adetlıyken de giriyomus su geçirmeyen çamasır gyiyolarmş tıpa yapıyolarmş vs dedım sonra mıdesı bulandı bıda gitmedı:)))
tarafından
Bu u deniyecem :)))
(2,704 puan) tarafından
Dene canm kendıne dert edıyosun:)
-Reklam-
0 oy
(53,952 puan) tarafından
 her taraf açık toto olunca insanın midesi bulanıyor erkek gözüyle de aynidir yani☺️
tarafından
Hiç sanmıyorum erkek bunlar :)
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Ben çok kıskancım kendim bile eşimle denize gitmiyorum yasak bize istemiyorum çünkü.
tarafından
Deniz olmadığı için bizde havuza gitmek istiyor
0 oy
tarafından
soyle kii tanga giyenlerde sizin bradlerinizi beklemiyorlardir degil mi.. bence bu kadar da bogmayin yaa
tarafından
Valla öyle birbekliyorlarki. Simdikiler uzman aşığı olmuşlar nerde görseler boyunlarına atliyacaklar. Tiktoktavsgormuyor usun uzmanlar beni eklesin konusalim keşke uzman eşim olsa vs
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ömrüm denizde teknede geçti. Gitsin ne olmus.
tarafından
Gelsin bakalım
0 oy
tarafından
Gönderirim ya da göndermem ne demek ki ben kimsenin sahibi değilim.  Karışmam. Orda görmese telefonda yok mu başka yer de yok mu.  Saçma geliyor bana. 
tarafından
Nasıl değilsin karı koca evlendik diye tamam kimse kimseyi sık boğaz yapamaz ama bukadar da boş bırakamaz. Herkes kendi başına göre hareket edecekse evlenmemeli
tarafından
Evet sahibi değilim. Eşin senin sahibin mi? Çok bağnaz bir düşünce yapısı.  Boş bırakmadığında yapacak olan yapmiyor mu :)
0 oy
(8,253 puan) tarafından
Bunun güvenle ne alakası var kafasını oynatsa *** göbek görecek ben bile bile asla izin vermem eşim bana bunun teklifini bile edemez . Bu kadar genişlik fazla bana göre ... Göz göre göre zina işleyecek .
tarafından
Zina si günahi kendisine. Ne yapıyorsa yapsın. Adam olan birisi bakmaz o niyetle kseye
0 oy
tarafından
Karismam, gitmek istiyorsa gidebilir.

Birincisi, birsey yapacak adam zincire vursan da yapar.

İkincisi, burda guven esas, esine guveniyorsan sorun yok demektir.

Ucuncusu mayo giyilir normaldir su kenari orasi, bakacak insan bakmak isteyen insan disarda da bakar millet mini etek adi altinda gotu basi acik geziyor.

İnsanin icinde olmasin yeter ki, bakacak yapacak niyeti olana bahane bulmak cok kolay. O yuzden darlamaya gerek yok bence. He ama esi olarak rahatsiz oluyosan sen de git yaninda ol buna kimse bisey diyemez.
tarafından
Haklısın
0 oy
tarafından
Göndermem net.... 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Tatil yerinde Rus gacıları varken sorun etmedi isen bizim Ayşe Fatma bacıların olduğu havuz da sorun olmamalı bence:D
tarafından
Ama şöyle de bir şey var deniz tarafında herkes kendi keyfine bakıyor bu havuz tek ortada bir yer nereye dönse g.t görecek veya yürürken çarpacak.
(1,381 puan) tarafından
Yok be canım bakan her yerde bakar emin ol yeter ki icinde olsun
tarafından
Yani doğru canım aman gitsin ne hali varsa görsün.
(1,381 puan) tarafından
Aynen öyle valla amaaan
0 oy
tarafından

Bende giderdim yaninda:D

tarafından
Yuzmeyecem eglenmiyecem sırf onu gozetlemek içinde kalkipta gidemem valla
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Göndermem kendi gitmez zaten öyle yerlere  sadece arkadaşlarıyla gider o da ayrı takilirlar
tarafından
Fark eden birşey yok canım oraya gidipte ayrı takılmalar sen öyle biliyorsundur emin ol. Bak geçende yüzmeye gitti sırf burnundan getirmiyeyim diye ayrı dedi bana düz akşam bunun için tartışırken ağzından kaçırdı karisikmis
(1,724 puan) tarafından
Yani onların gittiğinde kimse mayo giymiyor deniz değil ya
0 oy
tarafından
Oh ne ala memleket hayır acitasyona bak sen adamın arkadaş cevresi yok lojmandan çıkmaz ama lojman havuzuna girer bu ne genişlik hshsbdhsbbd ben olsam lime lime eder gene göndermem 
tarafından
Gitsin daha ne yapıyorsa yapsın demesi gibi sokaklarda da onlardan çok bakan herturlu bakar yapar
tarafından
Hah bacım bu kafayla devam edin önünü açın adamların sonra şunu yaptı bunu yaptı .... Eltim " kocam evde benim yanımda içtikten sonra içsin birşey olmaz """ dedi sofra kurdu adama ayda bir sonra haftada bire çıktı sonra 2 günde bir oldu şimdi mi adamın ayrı bekar evi var ( iş içinmiş güya ) hergun viskiler ickilr ayda karı kız ( haberi yok güya eltimin ) .... Demem o ki bu zihniyete devam edin
tarafından
Ben öyle bir durumda olsam. Direk bırakırdım haberim olacak yokmuş gibi davranacam oldu oda abartmış.
tarafından
Oda haklı bir bakıma son 3 yılda benim ess.ek sayesinde paraya para demiyor kat çekmiş 20 sene kahrını bu yaştan sonra yer içer gezerim diyor ..... Seninkinin de aşağı kalır yanı yok bence
tarafından
Benimkile bunun arasındaki bağ nasıl olabilir canım. Onlar level atlamislar. Eşim birkere içti eve geldi ağzına ettim. İctigine içeceğine bin pişman oldu. O işte ozaman karakter meselesi
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Eşimde haya yoksa ne yapsam boş olurdu. Çok şükür öyle bir durumumuz yok. Öyle şeyleri sorun etmem ama annemde duruyorum iki aydır buranın sitesi havuzlu çocukları sokmak için beraber gittik kendimiz girmedik. Eşim zaten bensiz girmez. Kadının biri var burda. Yani günahını da almak istemiyorum. Ama kadın kendisi bence özellikle eşim bakıyor mu diye baktığını gördüm iki defa. Kadınlar daha çok bakıyor yani sal adamı bosver bakacak olan yapacak olan her türlü yapar da bakarda. Günahı boynuna 
tarafından
Evet kadınlar daha çok. Yapıyor zaten. Kadın kadının düşmanıdir
0 oy
(542 puan) tarafından
Selamın aleyküm haramdır eşim gitmez sormaz gormez bile.Biz muslumaniz elhamdülillah Allahın hükümlerine gore yasamaya gayret ederiz. Evlerimizde de kadın erkek karisik oturmayiz.Bizi yaradanin kurallarina uydugumuz zaman da ne kiskanclik ne tartisma vs baska sorunlarda hic mi hic yaşamayız.
tarafından
Aleyküm selam. Maşallah diyeyim
0 oy
(606 puan) tarafından
Denizle havuz aynı değil.kesinlimle.havuz alanı belli küçük yer neticede çok net kaç kişiyi görüyorsun deniz karman corman herkes öyle orda ama havuz çok dikkat çekiyor bana göre saçma gitmesi birlikte belki olabilir seninle eglenmesinicinnoda 
tarafından
Bende bu fikirdeydim. Gelsin bakalım neye karar verecek
0 oy
(8,742 puan) tarafından
Ne eşim benden izin ister ne ben eşimden izin isterim. Ancak birbirimize danışınız veya haber veririz. Çıplak kadın olsa ne olcak eşinin karakteri iyise sıkıntı yaşamazsn 
tarafından
Karakteri iyi yani idare eder. Bu karakter meselesi değil biz kadın olarak bile bakıyoruz öyle görünce illaki bakacak illaki görecek onaltı
(8,742 puan) tarafından
Zaten bakmaktan bahsetmedim ki bişey hissetmek, sehvetle bakmak yani kötü gözle bakmak anlamında dedim bu karakter meselesi. İnsan insana elbette bakar. Eşimle aynı anla baktığımızı biliriz yani

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,757 göst.
1 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Elif_berra (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
32 cevap 1,982 göst.
0 oy
26 cevap 638 göst.
11 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyzaas1 (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler