0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (6,392 puan) tarafından
Daha eylülde 2 yaşına bsck çiş demeyi öğretim çiş çiş diyor banyoya gtmek istyor sürekli götryroım çömeliyor ama hemen kalkıyro oraya buraya eliyor jakuji çekiyor falan bez bağlamıyorum bakıyorum evin içine ediyor mutfaga sıçtı sabah napayım kızlar bu ay lazmnlk alacam inşşalah korkuyro büyük tuvaletinden

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Post üste çıksın :D

(6,392 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tüm annelerin korkulu rüyası 
(6,392 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Daha erken degilmi
(6,392 puan) tarafından
Kaç aylık ken keseyim acaba
(4,586 puan) tarafından
Seneye yaz başı dene bence
(6,392 puan) tarafından
Ama rahatsz oluyor çiş çiş dyor bezini sıkıyor çıkaryor sürekli bnyoya gtmek istyor
0 oy
(5,308 puan) tarafından
Kakasına e pis koktu ıyy falan demeyin. Yapınca kısa bi gösterin hatta tebrik edin kaka yaptığı için.
(6,392 puan) tarafından
Mesela kakasınu yaptgnda çok korkuyr ben aferim dyorum alkış ypyor ama halılara sıçyor çok sinirleniyorum yaa oda kaçıyor hemen köşeye geçiyor
0 oy
(485 puan) tarafından
Daha erken gibi geldi sanki bans
(6,392 puan) tarafından
Cnm erken ondanmı meblm çoğu kişi bu aylarda kesyor
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Hazır olmadığı için böyle 

Ben kızıma öğretirken bir yaz fitil olmuştum dayanamadım bağladım sonra diğer yaza girmeden Kendi kendine geceden gündüzden kestim O istedi çünkü Tamamen çocuğa bağlı bu biraz da 
(6,392 puan) tarafından
Bende mi oyle yapsan acaba çoğu kişi daha erkenden kesrtmş
(1,257 puan) tarafından
Her çocuk için erkenden öğrenecek diye bir kavram yok hepsi farklı farklı 2 ye girecekmis daha yeni zaten küçük bence ve zamanı var gibi
(6,392 puan) tarafından
Vala ama çok rahatsz oluyor bez takmamı istemiyor hopa çıkar dyor
0 oy
(1,291 puan) tarafından
En ideali 2 buçuk yaş  

çok zor 
(6,392 puan) tarafından
Bez bağlamaya devam ozmn
0 oy
(3,675 puan) tarafından
2 yaş biraz erken biraz aranver istersen cnm iyice anlaması lazim
(6,392 puan) tarafından
Ara vercem çnkü anlamıyor korkuuro ya
0 oy
(12,082 puan) tarafından
Tuvalet eğitimine hazır olmadan başlamışsın laxımlık almalısın öncelikle bezi çıkardığım xaman bir daha takmaman lazım evin içine etmesi çok normal 
(6,392 puan) tarafından
Sadece gece bağlıyorum çiş çiş dyro rahatsz oluyro bez takmayı sevmiyor ama yınede evde yapyro bıde tuvaletini yapınca ayakta yapyro
0 oy
(429 puan) tarafından
Bana göre erken başlamışsınız ben kızıma yeni öğrettim 2 yaşını 3 ay geçti hic zorlanmadım erken başlayarak boşuna çocuğu ve kendinizi yoruyorsunuz 
(6,392 puan) tarafından
Ama rahtsz oluyır çıkarmamı istyor sureklı çiş dyor bezını tutyor hopa dyor yanı çıkar dyor bnde şaşırdım kldm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Daha erken ev eğitimi için uzun süre çiş tutabilmeli yani kasları gelişmiş olmalı
(6,392 puan) tarafından
Aramı versem ama rhtszda olyor ya
(7,827 puan) tarafından
Önemli olan rahatsız olması değil canım kaslarnın gelişmesi
(6,392 puan) tarafından
Ama ben bilemem kaslar gelişmişmi gelişmemişmi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Korkulu rüyamız:D ben kreşte alıştırtıcam benim oğlan huylu oturmaz klozete :D 
(6,392 puan) tarafından
Kıreşe bnde vermeyı duşndmde daha kuçuk 3 yaşnda vrcm
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Bez bırakmada en önemli kural çocuğun ve annenin kendini hazır hissetmesi. Tek taraflı olmuyor naalesef. Çocuğunuzu en iyi siz tanırsınız eve tuvaletini yapıyor olması beceremiyor yada alışamaz anlamına gelmiyor. Siz eğitime başlayalı kaç gün oldu? Eğer erken olduğunu ve hazır olmadığını hissediyorsanız uzun bi ara verin. Bırakıp 1 ay sonra tekrar başlamayın. Çocuğun algıları ile oynamak olur bu. Ayrıca 2 oğlumda da 26-27 aylarında bıraktırdım bezi geç kaldın diyenleri duymadım. Çocuk ne kdr iyi kavrarsa o kadr çabuk bırakıyor ve öğreniyor. Erken bez bıraktırılan çocukların büyük kısmında gece alta kaçırma problemi yaşanıyor. (Tabi her çocuk farklıdır) 
(6,392 puan) tarafından
Cnm 2 hfta fln oldu şortla gezyor kakasınu gorunce korkuyır kaçıyor aferın alkış ypyoruz ayakta ypyır bır ıkı bnyoda oturdu hmn kalkıyor oraya buraya elyor acaba aramı versem ama rhtszda olyor çiş çiş dyor bezını tutyor sevmıyır tkmamı
(1,391 puan) tarafından
Rahatsız oluyor ve takmanı istemiyorsa hazırdır bez bırakmaya maalesef çocuklarda büyük tuvaletini yaparken sıkıntı oluyor bazen alışmaları kolay olmuyor böyle durumlarda senin yaklaşımın çok önemli. Tuvalet yerine üstüne yaptığı anda kesinlikle sesini yükseltme azarlama kötü birşey gibi gösterme. Senden çekindiği için yapmak istemiyor olabilir.
(6,392 puan) tarafından
Haklısın eve büyük tuvaletini yapınca sinirleniyorum nye buraya yaptın dye ama bnyoda yapınca aferim deyip alkış ypuotuz da kız otrmıuor ayakta yapyor
(1,391 puan) tarafından
Maalesef çocuğa bikere ters konuşup sonrasında aferin demenin bir anlamı kalmıyor cnm tek dayanağı sensin senden birşeyler öğrenmeye çalışırken sende tam tersi davranırsan çocukta bu şekilde karşılık verir. Bezinden rahatsız oluyor madem sen yarıda bırakma ve yaklaşımını düzelt emin ol oda alışıcaktır.
0 oy
(361 puan) tarafından
Bana gore erken degil ama hazirliksiz baslamissin istiyorsun ki bi anda tuvalete yapsin ne kadar küçük oldugunj unutarak  lazimlik alip biraz onceden onu gosterse idin bak artik bu senin tuvaletin gibi altindan bezi cikaralim buna yap gibi deseydin cocuk daha fazla hazir olurdu yavas yavas öğrenecek 
(6,392 puan) tarafından
Cnm bu ay alacam lazmlk bnyoda da resmen ayakya ypyor oturmıyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 542 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu