0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar postumda doktor ameliyat dedi demistim fazla enfeksiyon varmis ayın 9 una verdi gün o zamana kadar da düzenli olarak kullan diye ilac verdi antibiyotik 2 tane 1 tane de fitil antibiyotiklerin ikiside sabah aksam mesela sabah ictigimde 2 farkli antibiyotik aksam ictigimdede ikisinin dozu 1500 mg ediyor acaba kac saat araliklarla icmem gerek arka arkaya icsem agir mi olur bilen varmi netten baktim ama bulamadim bisey

4 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
12 saat arayla sabah 9 meswlq akqam 9 
tarafından
Kuzum ama iki farkli antibiyotik yazmis 2 sinide sabah aksam gunde 2 kere yazmis
(426 puan) tarafından
1 saat arayla alabilirdin sorun olmaz.
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Nasil yani mantardan ameliyat mı olcaksin
tarafından
Kuzum mantar degilmis bagirsak fıtıgı olmusum oda enfeksiyon yapmis ben mantar sanmistim butun belirtiler o yondeydi bugun gidince bu cikti
(426 puan) tarafından
Şişliği belli miydi
tarafından
Canım şişlik vajinadan et cıkmış gibi bende mantar belirtilerindede şişlik var mantar oldum ondan şişti sandim ama bagirsak sarkmasiymis bende dogumdan sonra olmust 3-4 ay kadar oyleydi sonra duzeldi umursamamistim simdide fıtığa cevirmis
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Aralıklı ic canım ağır gelebilir mesela birini sabah kahvtidan sonra at erken saatte birini öğlene yakın at 2. Dozunu da saatine göre ayarlarsin
tarafından
Oyle yapayim canim olmadi en mantiklisi
0 oy
tarafından
İlaçlarının tam ismini yazabilir misin canım?
tarafından
Canım sef 1000 mg flagyl 500 mg trivag 300 mg

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 66 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
+1 oy
2 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,477,225 soru