0 oy
422 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Merhabalar canlarım <3

Bugün okadar çok mutluyum kii Allah'ım nazardan kem gözlerden korusun inşallah <3

Kızım önümüzdeki ayın 2sinde 18 (1,5 yaş) aylık olucak. Ve bugün annem geldi dişimi dün cektirdim ağrım olur diye yanımda olmak istemiş. Allah razı olsun ❤️

Kızım kendi koltuktan inmeyi biliyordu çok önceden öğretmiştim. Ama bugün ilk defa koltuğa çıktı kendi tek başına :kissing: amann Allah'ım yaa mutluluktan cildircam isiracam kızımı şimdi oyy ölürüm onaa <3

Hiç beklemiyordum. 10 dkka uğraştı kendn kendime düştü kalktı. Bir ayağını atiyorsa diğerini atamadı. Destek verdim sinirlendi ağladı. Kendi tek başına başarmak istedi. Ve başardı ölürüm onaa ben .

Canım kızım şimdiden aeninle gurur duyuyorum. 

Maşallah diyin canlarım . <3 kalbim pır pır :silly:

Ne ara büyüdün sen inanamıyorum gözlerime....:unsure: 

8 Cevaplar

0 oy
(30,106 puan) tarafından

MasAllah kuzuya 

tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah kuzucuga, annenden de Allah razı olsun, uzun ömür versin ins 
tarafından
Aminn inşallah canım. Bütün annelerimzden Allah razı olsun ayaklarına taş değmesin
0 oy
(235 puan) tarafından
Ne tatlı anlatmıssın maşallah sanki masal okudum
tarafından
Valla hızlı hızlı yazdım canım heyecandan nasıl yazdım dikkt etmedim ilk defa bi postumda. Birde hamilelik postu açtığımda bu kadar sevinliydim ❤️❤️☺️☺️
0 oy
(848 puan) tarafından

Maşallah prensese<3

tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Masallah ponçik ya ☺
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm ❤️
(8,579 puan) tarafından
Hayranım uzunnn uzun yazmalarına.   Oyle sarıyor ki okumak baştan sonaa ☺♥️
tarafından
Canımsın çok teşekkür ederim kısa yazamıyorum canım :))
0 oy
tarafından

Maşallah benimkisi de 15 aylık kendi iniyor çıkıyor + zıplıyor koltuktan allahım baş edemiyorum vallahi :) 

Şimdiki çocukların maşallahı var ama en çok sevindiğim yanağımdan öpmeyi öğrendi çok mutlu oldum

tarafından
Bende baş edemiycem sanirm. Kızım son 1 aydır ayağını kaldırıyordu ama çıkmıyordu cesaret edemiyordu sanırım. Bugün sanki 40 yıldır çıkıp iniyor gibiydi bi anda yaptı. 1 aydır boş yere ayağını kaldırıp indirmiyormus demekki
0 oy
tarafından

Maşallah canım Rabbım bağışlasın inşallah benimde 16 aylık bu 10 gün falan oluyor kendi inip çıkıyor bende onu öyle görünce çok mutlu oluyorum hele yeni yürümeye başladı çoookk mutluyum geçen çarşıda elimi bırakmak istedi nasıl penguen gibi koşuyor Allahim kanatlarım olsaydı uçacaktım o an :D 

tarafından
Benim kız 1 aydır ayağını kaldiriyordu koltuğa hatta besikte bile bu hareketi hep yapıyordu. 1 aydır cesarete gelmedi bugün geldi sanırım. Bizimkisi koşuyor yerinde oturmuyor 2 dkka yurumeyi geçti :D
0 oy
(22,828 puan) tarafından
Maşallah bidiga☺️ çocuklarımız gözümüzün önünde büyüyen çiçekler gibi çok güzeller ☺️
tarafından
Aynen öyleler cidden ne kadar emek verirsen okadar karşılığını görüyoruz ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 678 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
+5 oy
3 cevap 157 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 283 göst.
20 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mucizelerim... (4,950 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 685 göst.
17 Mart 2021 Diğer kategorisinde Mavi kelebek (622 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,834 soru

24,064,763 cevap