0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 4 yıldır babamla küsüm daha doğrusu kaçtığım için aşırı kinli bana kaçmanın sebebi de 2 ablamın ağzına bakması sabah kabul etti gelsinler diye onlar iki laf edince bana neler dedi daha tanımadan yabancıya kız vermem yabancıyı evine almam dedi çok evlenmek istiyosan amcanın oğlu ile evlen dedi babam neyse olan oldu ben 2 ablamla abla demeye dilim varmıyor konuşmuyorum ortanci olan beni hırsız bile tuttu şimdi onu istemeye geliceklermis daha doğrusu çocuk tanışmak istemiş ara da çok fark var mezhep farklılığı kültür çocuğun ailesi kopk kendi büyümüş kendi okumuş memur olmuş annemin yine kafasin da şüpheleri var yabancı ara da fark var diye beni kabul etmeyen babam ses etmemiş sırf memur diye kabul ediyo yani o kadar zoruma gitti ki o evladıydı da ben değilmiyim diye o kadar ağladım ki çocuğum tanımıyor bile onları resim den dede diyor annem gelince gösteriyor aklın da kalmış bana ne beddualar etti bugün mesaj attım ağzıma ne geldiyse yazdım onları tuttun beni attn diye direk engelledi haksız mıyım ablam olucak o ikisi birbirine sahip cikdilar düşünün büyük ablamın köye gelmesini bekledi ki annemi ikna etsin diye büyüğü bende ortalığı karıştırmıştı beni eve dahi almıyolar eve gittim bı kere annemle hemen o evlenicek olan babama söyledi bana ne küfürler etti onu niye evime aldın diye bu hakka girmek değil mi

4 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Peki senle aralarındaki düşmanlık sebebi ne?
tarafından
Sırf evlendim diye başka bişey yok ondan önce iyiydik normal abla kardeştik
(9,233 puan) tarafından
Ana sen giresunlusun....
tarafından
Evett
(9,233 puan) tarafından
Neresınden
tarafından
Görele
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman kuzum ablan da olsa baban da olsa böyle ortamlardan hem kendin hem çocukların için huzurun mutluluğun için uzak kal bence gitme görme boşver ben ols böyle yapardım 
tarafından
Uzağım zaten 4 yıldır konuşmuyoruz ama onu kabul edip beni etmemeleri çok ağlattı beni eşim de diyor yediğin önün de yemedigin arkan da annen seninle konuşuyor bizi geliyor gerisini boşver üzülme diyo ama elimde değil duyunca çok zoruma gitti
0 oy
tarafından
Evliligin huzurun iyiyse Allahin adaletini bekle kimseyede beddua etme hakkini zamani gelince alirsin manevi olarak 
tarafından
Ben beddua etmedim babam bana etti evlendim diye çok büyük konuştu babam doğuluymus çocuk ben kapandım diye bana erkek tarafı istemiyor ondan kapandi bile dedi o evlenicek olan ne büyük konustularsa başına geldi adalet yerini zaten buldu ağlatan gülmüyor malesef
tarafından
Ettin demiyom yavrum etme diyom adalet daha yerini bulmamis ablanlar sana yaptiklarini daha ceker onu bekle diyorum bunlar iyi zamanlari
tarafından
Aynen dediğin gibi daha iyi günleri 2 oğlu var onun da oğlum yoğun bakım da yattı bı geçmiş olsun bile demediler vicdani olsa zerre kadar oda anne diye bilirdi öyle insanlarla zaten işim olmaz Allah büyüktür
0 oy
tarafından
Sen eşinle çocuğunla mutluysan gerisi boş bir baba nasıl evladını engeller 
tarafından
Eşimde öyle diyor yediğin önün de yemedigin arkanda annen bize geliyor seninle konsuyo mu gerisi boş üzülme diyo hep ilk defa engellemedi ki beni taa geçen sene engelledi ben eşimden yazdım bilerek okusun görsün diye okudu engelledi direk
tarafından
Annen yanındaymış üzülme

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 186 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 421 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bilinenkisi1 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 485 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,328 puan) tarafından soruldu