Kızlar ben 4 yıldır babamla küsüm daha doğrusu kaçtığım için aşırı kinli bana kaçmanın sebebi de 2 ablamın ağzına bakması sabah kabul etti gelsinler diye onlar iki laf edince bana neler dedi daha tanımadan yabancıya kız vermem yabancıyı evine almam dedi çok evlenmek istiyosan amcanın oğlu ile evlen dedi babam neyse olan oldu ben 2 ablamla abla demeye dilim varmıyor konuşmuyorum ortanci olan beni hırsız bile tuttu şimdi onu istemeye geliceklermis daha doğrusu çocuk tanışmak istemiş ara da çok fark var mezhep farklılığı kültür çocuğun ailesi kopk kendi büyümüş kendi okumuş memur olmuş annemin yine kafasin da şüpheleri var yabancı ara da fark var diye beni kabul etmeyen babam ses etmemiş sırf memur diye kabul ediyo yani o kadar zoruma gitti ki o evladıydı da ben değilmiyim diye o kadar ağladım ki çocuğum tanımıyor bile onları resim den dede diyor annem gelince gösteriyor aklın da kalmış bana ne beddualar etti bugün mesaj attım ağzıma ne geldiyse yazdım onları tuttun beni attn diye direk engelledi haksız mıyım ablam olucak o ikisi birbirine sahip cikdilar düşünün büyük ablamın köye gelmesini bekledi ki annemi ikna etsin diye büyüğü bende ortalığı karıştırmıştı beni eve dahi almıyolar eve gittim bı kere annemle hemen o evlenicek olan babama söyledi bana ne küfürler etti onu niye evime aldın diye bu hakka girmek değil mi