0 oy
356 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (88 puan) tarafından
Burdan daha önce bir bacımsu daha yazmıştı inşallah postumu görür. Beni aradılar kendimi tanıtmam gereken video istediler.  Video attıktan sonra nasıl ilerleyecek süreç meraktayım. Biraz aileme de söyledim çağrılmazsam üzülürüm herhalde çünkü yıllardır severek izledğim bir yarışma programı ve gerçekten o koltukta oturmayı, sorulara iyi cevp vererek güzel bir meblağ kazanmayı istiyorum. Dua edin inşallah olsun. 

7 Cevaplar

0 oy
(1,823 puan) tarafından
Bende başvurmayı çok istiyordum. Biraz çekingenlik var kesin çok heyecan yapardım. Başarılar dilerim.
(88 puan) tarafından
Evlenmeden önceki gözü kara ben olsa asla çekinmem derdimde, bnde yeni yeni açılyorum kardeşim evlilik travmamı yeni yeni atlatıyorum ve çok istedipim birşeydi benimde. Aileler yarışıyoruda çok severim. Tatlı heyecan olur, anı kalır, 0 para ile gidip barajı geçsen cebine yol paran çıkmış olur, ve herkeste ben gibi insan çokta önemsemiyorum galiba artık olumsuz söz ve düşünceleri.
(1,823 puan) tarafından
İstanbul bize yakın zaten eşime diyorum sende başvur bende başvurayim diye yok diyor oda çok bilgili güzel olurdu. Hadi bakalım çağırırlar bence eskiden iyi üniversitelerden mezun olmuşları çok fazla çağırıyorlardı. Şimdi eğitim durumuna çok fazla bakmıyorlar. Her türden insan geliyor.
(88 puan) tarafından
İnşallah katılırsınız sizde bir gün, inşallah alırlar benide, lisans mezunuyum ama bunun çokta önmli bir kriter olduğu düşünmüyorum açıkçası
-Reklam-
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Bende istiyorum ya evde baya iyi para kazanıyorum ama orda heyecandan ne olur bilmem :D 
(88 puan) tarafından
Nasipten öte köy yok denemek lazım :)
0 oy
tarafından
ben esimi 8 yil once kaydettim ama bir cacik olmadi
(88 puan) tarafından
Onada böyle bir geri dönüt geldi mi bacım
tarafından
yok hic bisi olmadi
0 oy
tarafından

Evet canm o kişi benim :D paylasmistim . Video atmayı unuttum :D

(8,579 puan) tarafından
Gamzee nabrrr :)
(88 puan) tarafından
Yaaa neyse bn inşallah atcam yarın sizide süreçten haberdar ederim
(88 puan) tarafından
Unutmakta kötü olmuş ama nasip işte
tarafından
Evet cnm. Malesef unuttum :)
İyidir semros senden naber
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Ee adını da söyle falan da takip ederiz izleriz seni
(88 puan) tarafından
Eğer yayınlanırsa size muhakkak söylerim şimdlk ismim bende kalsın :)
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canim Rabbım gönlüne göre versin 
(88 puan) tarafından
Aminn inşallah bacım
0 oy
tarafından
Soyadın ne ben bazen bakarım adın çıkarsa görmüş olurum sanırım seni yani bu bizim kız
(88 puan) tarafından
Yayınlanırsa yani çekime gidersem muhakkak burda söylerim şimdilk adım bnde kalsın :)

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,475 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 727 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 165 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 808 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,920 soru

24,050,942 cevap

329,667 kullanıcı

...