0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,777 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaynayınca altını kısar 10 dakika kaynatırım sütü 
(2,777 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Kaynadıktan sonra yarım saat 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Pastörize gunluk sut alıyorum mayalama sıcaklığına getirip mayaliyorum kaynatıyoruz 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Kaynamaya basladiktan sonra kısık ateşte 15-20 dk kaynatiyorum
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Eğer çiğ sutse kaynadıktan sonra beş dk daha altı kısık bırakıyorum sonra soğuyup kaymak tutmasını bekliyorum serçe parmağına degdirdiginde ısıyı hissedeceksin ama canım yanmayacak sonra her bir litre için bir yemek kaşığı yoğurdu süte katip bir çimdik de tuz atıp karıştırıyorum ağzını kapatıp battaniye ile sarıyorum sabah mayalamışsam akşam çıkarırım battaniyeden vs akşam mayalamışsam da sabah çıkarırım sonra da dolaba koyarım 24 saatte dolapta tutarım sonra yemeye hazırdır tuzun alamet-i farikası da yoğurdu tatlı ve lezzetli yapar ;)
0 oy
tarafından
Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp 10-15 dakika kaynatıp altını kapatıyorum canim 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 136 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem48300 (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,912 soru

24,175,774 cevap

336,102 kullanıcı

...