0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından
Evi sirkeli su ile silince evdeki ağırlık gidermiş şu sıralar evimizde çok fazla ağırlık var eşim de eve gelince uykusu geldiğini başının agirdigini yorgun olduğunu söylüyor tüm gün bende öyleyim evde kırmızı üzüm sirkesi var dış kapının önünu ve evi silsem onunla sizce iyi gelir mi az önce de bakara suresi açtım evde başka ne yapa bilirim 

6 Cevaplar

0 oy
(2,590 puan) tarafından
Nedense ben inanmıyorum böyle şeylere.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sil bisey olmaz bide banyoda kendine dokebilrsin az bisey en son çıkarken bide dua et bol bol namaz kıl inşallah geçer 
tarafından
Yarım litr suya yarım bardak elma sirkesi döküb durulama suyu yapmak çok iyi. Hep unutuyom malesef
tarafından
Bende bütün evi sildim bugün unuttum sirkeyi
tarafından
:D iş bitdikden sonra hatırlıyoz evet
tarafından
Esim hep söylerde unutuyom iste bende e kari olacamm hfhfhbfb
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım temizlik sirkesi ile evini temizle kapıları yerleri vs vs sildigin her yeri sirkeli suyla sil hatta duşta bile bir kabın içine az miktarda sirke su karıştır duştan çıkarken üzerine dök boynundan aşağıya 
tarafından
Ben yapıyorum ama cok pis Bi kokusu var sirkenin. Yumuşatıcı veya yüzey temizleyici de dökğyorum ama yine kötü kokuyor
(22 puan) tarafından
Evi iyice havalandir bisey kalmaz canım emin ol ağırlığı alacaktır evdeki bakara suresini de sadece bir defa dinleyip kapatma elinden geliyorsa pc den aç evin içinde dışarıya duyulmicak şekilde 24 saat aç
0 oy
(29,871 puan) tarafından

Efendimizin bile hadisleri vardır sirke şifadir temizliktir  üç senedir evliyim asla cam sil kullanmam sirke ile silerim camlarimi beyaz sirke 

Çamaşır bulaşık makinamin temizliğini sirke ile yaparım yerleri silince az suya sirke damlatirim.

Temizliğimi hep onla yaparım.ev ağır sirke kokar peşine ev parfümü sıkarım yada suya yumuşatıcı karıştırıp sıkarım mis gibi olur .

Bu doğru birşey inanç değil hadis yapılan bir doğrudur inanç ile alaksi yok 

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Annem öğretti banada sirkeli suyla sil der evini kapının eşigini falan hatta dus alcagin zaman maşrapaya koy azcik dök kafandan ben inanırım öyle şeylere 
0 oy
(2,706 puan) tarafından
Tabıkı canm sırke olan yerde bereket olur hem mıkropları arındırma konusunda üstüne tanımam sirkenın sırkeyıyle sıl yanı ben her evı temzılememe suyuma sırke de dokerım cocuk yerde emekledıgı ıcın yuzey temızleyıcıler zarar vermesın diye yapıyorm böceklerıde uzak tutuyo.ben ınanırım Ayetel Kürsi felak nas fılan okuyorm sırkeye oyle bulundururum hep

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 674 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
8 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 397 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,652 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 288 göst.