0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (2,900 puan) tarafından
Ben  evlenmeden önce camii de kuran k.hocalarinin yanında Kur'an okutuyodum ben okuyordum sürekli bime alışveriş için giderdim hocalarla çay içerken yanına biseler yemek alışveriş yapardım eşimde o sırada bim de calisiyo ben eşimi gördüm ama. Eşim beni görmedi bende diyom öyle bı sınırlı ki falan snra birgün yine bime gittim yine bişe aldım kasaya gidiyorum eşimde o sırada depodan çıktı geldi eşimle carpisdik neyse gel zaman git zaman snra bana bakmaya geldiler görücü usulü esimle konuşmaya karar verdik ama hatırlamıyorum bimde çalışmis dye birgün konusrken eşimde dedi ben bimde calistim ve bimde gördüğüm resmini bana attı tanıdım dedim ben senden çok alış veriş yapmıştım hatırladım seni eşimde diyo ben seni görmedim hiç ama annemi tanıdı annemde alışveriş yapıyordu ordan bizim böyle oldu sizlerin 

48 Cevaplar

0 oy
(8,878 puan) tarafından
Gorucu usulu annemin evinde. Daha once aslinda abim yemege cagirmia gelmis bizim eve ama ben evde yoktum. Bide evin insaatinda calismis 1 2 gun yine gormedik birbirimizi 
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Evime geldi görücü usulü.   Tanışmıyoduk
0 oy
tarafından
Evde :) gelmeden de facebooktan resmine bakmistim
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Bizim ki görücü usulü oldu tanışmaya gelince gördüm. Ananem hastanede yatarken ona bakmak için orda kalıyordum eşimin komşusunun anneside aynı odada kalıyordu. Kadın beğenmiş demiş işte geldiler bende başta beğenmedim eşimi istemedim pek. Babam konuş deyince konuştuktan sonra ısındım 1 yıldan sonrada evlendik. 2 buçuk yıl olacak hemen hemen evleneli. Eşime olan aşkım hala bitmedi. Biter diyorlardı halbuki:))
0 oy
(54,107 puan) tarafından
çalıştım fabrika ya ofise gelmişti kuzeniyle kuzenide kankam öyle başladı 
0 oy
(1,450 puan) tarafından
İlk sokaktan geçerken bak arkadaşım geçiyor sizin ordan sevdiği varmış orda demişti mesaj da baktım dedim bana ne senin arkadaşından sensindir o bakmam sonra bir bakayım dedim öyle gördüm :)
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Halamın dükkanına mal getiriyordu orda görmüştüm ama hiç o gözle bakmamıştım o benim cama yansımamdan kesmiş beni sonra birkaç sene geçti halam tanıştırdı bizi 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Yunanistan da yemek yerken yan masadan laf attı orada gördüm :) 
(253 puan) tarafından
Ooo tam yunanistanlarda tanıştınız demek güzel tanışma hikayesi sanırım
(2,515 puan) tarafından
Ooo ne hikaye valla adam tanıştığimizin gecesi bana sevişelim mi diye mesaj attı :) hahshejb
(253 puan) tarafından
Öyle bi mesaj atan adamla evlilik nasıl düşündün, hani adam sanki tek gecelik ilişki seven evlilikten uzak biri gibi algı oluşturmuş
(2,515 puan) tarafından
Haklısın kuzum valla bende nasıl oldu anlamadım ben cevap yazmadım tabi ertesi sabah otelin oraya gelmiş alkollüydum falan ayak yaptı 1 ay sonra evli idik 8 sene oldu maşallah iyiyiz canım ❤️ adam kafaya koyduğunu yapıyor valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
61 cevap 1,738 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yasemin58 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 711 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde Begüm2 (16 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 680 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,970 soru

24,132,446 cevap

334,122 kullanıcı

...