0 oy
684 göst.
Diğer kategorisinde (457 puan) tarafından
Merhaba  hanımlar kızım hastaneye getrip gotururken otobüse binip inmek sorun oldugu icin belli bir süre annem geldi benle arabamiz yok eşimde vardiyeli calisyor yani hastaneye gtcegimiz gün ya işe gitmis oluyor ya işe gitcek olup hastaneye gelirse yetişmez yada gece işten gelip uyuyor yani acillil bir şey olsa tabiki bizi acile götürüp.getiriyor onun haricinde ammem olmasada ben artik kendim gidip  geleblidgim.icin tek gidip gliyorum neyse işte annem kocan neden senle gelmiyor hep sen alıştriyosun böyle salaksın kiymetin olmaz  böyle alistırma adam uyuyo gece işe gtcek diyom olsun senle gelsin diyo neyse hastaneye gidiyoruz eşiyle cocugunu getiren babalar var sürekli onları örnek gösteriyor işte kocalara bak falam filam çok rahatszi oluyorum kaç defada söyledim 

28 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Haklı alıştırma eşini ben ilk alistirdim baktim her isi bana yaptırıyor bu sefer poşet bile afif olmadığı sürece almam şimdi daha kiymetliyim çocuğun asisina bile tek hiç gitmedim
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Hastanede başka çiftleri örnek göstermesi beni acayip sinir ediyor kendimi çok günah dul kalmis belengaz gibi hssediyorum
(638 puan) tarafından
Belengaz :) baştan öyle alıştırmasaydın keşke.  Sonuçta onun da çocuğu sen ne kadar uykusuz kalıyorsan o da kalabilir.  Annene hak veriyorum biraz, moralini bozmak gibi olmasın ama sonra her işi her yükü senin omuzlarına bindirir eşin
0 oy
tarafından
Esim 2 saatlik uykuyla kaç kez geldi benle hastaneye evde ise gelsin uykuyu uyur sonra 
(457 puan) tarafından
Bacım gelmiyor annemin sürekli bunu dile getirmesi normalmi ?
tarafından
Gelmiyorsa annen de boşuna öyle diyip moralini bozuyor
0 oy
(8,006 puan) tarafından
Esin bı gececi bı gündüzlü demi bnmkide öyle ama eşim götürür bizi uyumaz gerekiyorsa annen bı yönde haklı çocukla otobüslerde sefil olma diye diyordur bwnce 
(457 puan) tarafından
Tamamda adamin huyu böyle yani acil bir durum olmadgi sürece cocugu acile götürmedigimiz sürece gelmiyor  yani sürekli bunu söyleyip beni kötü hissetrmenin mantigi ne degişmicegini oda biliyot bende bliyorum çok ısrar edersem.gelir
0 oy
tarafından
Sürekli söylemesine gerek yok.  Ama tamamen haksız da değil. 
0 oy
(3,688 puan) tarafından
Herkes farkli olur canim. Hem vardiyalı calisiyormus. Benim eşimde Allah razı olsun iyidir ama uykusuna aşırı düşkündür. Kaldırıldığında aşırı sinirli olur. Bu onu kötü yapmaz. Annen dedikçe sende kafaya takiyorsun etkileniyorsun dogal olarak ama bence kibarca tekrar tekrar uyar. Ya tek geleyim anne yada lutfen artik böyle seyler soyleme herkesin şartları farklı de
(457 puan) tarafından
Hastane işlerimiz uzun sürüyor mesela 3.11 gidcek  randevumjz 9.30 da simdi benke.gelss kan sonuç derken saat bjr oluyor işe zaten üçte baslaması lazım yani sabah hič dinlenmeden benle hastaneye gelip ordan işe gecmesi gerekiyor ve gece 11 .30 eve geliyor  ee gece varsiyasi desen işten eve gelip benle tekrar hastaneye gelmesi lazjm oda yorgunluktan uyuya kaliyor arabamis olsa götürür birakir geri gelir
(3,688 puan) tarafından
Annende iyiliğini istiyor belki kendi yaşadığı durumları sen yaşama daha cok değer gör istiyor canim hem annedir kızamayız ama eşinde nasıl gelsin dinlenmezse nasıl çalışsın kalkma saatine yakin veya boş oldugu vakit gelmezse ayıp eder
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ay benim annemde oyle der. Ama napayım adami zorlami gotureyim onla gidince zaten elimi ayagima dolaştırıyor hadi hadi bende mümkün oldukca esimle gitmem. Ha senin esin gece çalışıyormuş yatmasida lazim. Ne var annen geldiyse ama iste anlamazlar. Benimm esim isine vakit bulur benim bi isim olsun mutlaka musait olmaz bende alistim. Annemde cok söylenir ama yapacak bise yok
0 oy
tarafından
Esinin gelme sansi varsa gelsin evet annen hakli pelte rahata alistirmamak lazim kadin fazla sorumluluk alinca hem cabuk yipraniyor hem es nasilsa yapiyor o diyerek kadinin yukunu almiyor. 

Bir akrabam var kocasi yevmiye ile calisiyor yani istese o gun gitmez ise cocuklari hast götürebilir ama yapmiyor kadin iki cocukla perisan oluyor aksam kocan gelince gotur desek kadin kendisi bahane ediyor sonra kocasini kotuluyor bilmiyorum imkanin varsa esinde gelsin 
0 oy
(4,585 puan) tarafından
Gelmesi lazım ki haklı ama benimkide gececi çalışıyor araba var ehliyetimde var ona rağmen götürür bekler kaldı ki minibüsle gidecek olsam da yollamaz uykusunu da çok sever ama babalık kolay degil
(457 puan) tarafından
Bizim aracımız olsa benim eşimde götürüp geri gelir eve
(4,585 puan) tarafından
Anlatmak istediğim başka birşey ama otobüsle daha çok.yardima ihtiyacın var o zaman hiç birakmamasigerek
(4,585 puan) tarafından
Ama tabi çok uzaksa hiçte uyumadan da gidemez ise geceye de kalmazsınız ama diye dusunuyorum
0 oy
(426 puan) tarafından
Canim bilemeyiz şimdi esin ve senin durumunu benim eşim surekli gelir çünkü kendi isi  Bosver annene bakma 
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Annen haklı bence eşim sabah gelir hastaneye giderdik kaç kez oldu.Haytta kendi uyuyup beni tek yollamaz 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Valla bence annenin tabiri uygun olmasa da haklı. Bikaç saat az uyuyup gidebilir işe yani hergün hergün hastaneye gitmiyosunuz sonuçta. 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Eşimin hiç uyumadan da ise gittiğini bilirim. Hiç yanlız bırakmaz hep bizimle gelir hiç tek göndermez. Bilemedim canım.
0 oy
tarafından
Çocuk hastaysa gelmesi lazım . Acil alınması ya da yapılması gereken  bir şey olsa sen çocuğa mi bakacaksın onu mu yapacaksın.
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Annen mecbur değil gece senle hastaneye gitsin kendince haklı sende kocana kiyamiyorsun belli
(457 puan) tarafından
Annem benle gece hastaneye gelmiyorki eşim geliyor gece bir sey olursa bunuda nerden çıkardın
0 oy
(6,786 puan) tarafından
Benimkide bazen gece bazen gündüz gidiyor. Mecburen kendm götürüyorum. Benim annede söylenir di kesin aramiz iyi olsaydi. Herşeye söylenir durur . Eşlerimizde yoruluyor ne yapsınlar. Ben gece çalışsam gündüz kimse kaldiramaz beni☺️
0 oy
(8,530 puan) tarafından
Eşim evdeyse kesinlikle gelir hatta bazen sabah erkene randevu alır beni götürür getirir sonra işe gider.Eşin de gelebilir bence her zaman gitmiyorsun sonuçta. 
0 oy
tarafından
Yani eşinin gelebilme sansi oluyorsa elbette ki gelmeli bence 
0 oy
(2,093 puan) tarafından
Sürekli hastaneye niye gidiyorsunuz? Yok sürekli değil arada bir ise bırak uyusun tabi ki bence sen haklısın.
(457 puan) tarafından
Ya sürekli dedigim bebekkenydi simdi 16 aylik surekli gitmiyorum ama  illa gidiliyot
0 oy
(952 puan) tarafından
Annen haklı valla. Kaldır gel götürelim de. Benim eşimde çok çalışıyor ama ben demeden gidelim der bazen. Annenin sürekli demesi ne kadar doğru tartışılır ama eşin babalık vazifesinide yapmalı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,295 soru

24,399,296 cevap

349,987 kullanıcı

...