0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Bizkm televizyon beko İnternet özelliği yok ekran aktarma özelliğide yok bende internete bağlamak istiyorum bujun için ekran aktarımıtelefonu baglayip ekranı televizyona aktarmak istiyorum bu kabloları nerde bulabilirim birde gercekten işe yararmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birmilyonculara bak
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
HDMI kablosu elektronikcilerde olur 
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Hdmi kablo pc ve tv nin özelliğine göre alabilirsim Led, Lcd ,hd ,4k ,8k artık neyse hepsiburada trendyolda var alıp bilgisayarın usb girişine bağlıyorsun, tv ninde usb girişi olacak oraya takıyorsun PC ekranını tv ye taşıyor
(4,311 puan) tarafından
Telefon için  olanları da var hdmi kabloları bak olmadı küçük bir dönüştürücü uç alıp telefona da baglarsin
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Trendyoldan aldim ben 3 senedir kullaniyorum 
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Öyle bir kablo varmı ya benim tv de internetsiz di gittim 13 milyar verdim tv aldım :'( üzüldüm şimdi 

(2,220 puan) tarafından
Kabloda var tabi  canim birde kablolarla uğraşmamak için, TV box da satıyorlar USB flahs bellek  gibi televizyona takiyorsun internetli oluyor TV Boxlar sayesinde bütün netfilix Amazon YouTube izleyebiliryorsun
(1,270 puan) tarafından
Ah bunu öğrendiğim iyi oldu ama biraz geç oldu evde internet vardı tv ye bağlanmıyor diye gittik tv aldık
(2,220 puan) tarafından
Bizim evdede iki tv var biri internetli biri internetsiz yani boşver yeni her zaman iyidir TV Boxlar da baya pahallandi artık xiomininkini tavsiye ediyorlar genelde 1bin TL olmuş oda
0 oy
tarafından

Telefon bayilerinde HDMI kablosu istiyceksin gecen sene 100tl ye aldık  

Ama bizim telefonlar A51 di onlar baglanmiyodu esimin kullanmadigi Huawei Note 10 lite mı ne o  vardi o baglaniyodu onunda batarya bozuk diye sarji cabuk bitiyodu 

Baktik boyle olmuyo Trendyoldan Xiaomi nin TV Box unu aldik biz 800 civari aldik hersene artiyo fiyati bi oncekisene 350-400 arasiydi almak istiyodum tabiki esim aliriz aliriz diye diye iki katı oldu fiyat  istiyosaniz hemen almanizi tavsiye ederim bak 1100 olmus

https://ty.gl/ek5ghepdhh

(5 puan) tarafından
Bizde aldık 450 tlye geçen sene ama bizim onternetimizin kocasının gücü yetmedi ona yarım saat yutube gösterdi sonra bağlanması hata verdi sözleşmenin bitmesine de çok vardı bende görümceme verdim o kullanıyor şuan ama çok pişmanım çeyrek altın gibi fiyatı artı değerlendi Vala :) geride isteyemiyorum :) kaldık öyle.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 610 göst.
8 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy
7 cevap 371 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 692 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Fairy.han (5,572 puan) tarafından soruldu