0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Yazmayın yazmayın dedim tutamadım kendimi haksızlığa gelemiyorum gecen cumartesi kaynanamlar bize geldiler iyi hoş çay kave icliler gidicekleri zaman kayın babam iyi hoş dedi bazen hareketlerinde davranışlarına anlam veremiyorum dedi ben bı duraksadim sonra bende sizinkiler veremiyorum dedim geçen düğünde gittin beni eşime şikayet ettin dedim iki gün kuş gezdik dedim bide haklı olsa tamam dersinde çocuk gibi davranıyor ya eşim rabayi p.tmeye gitti bende kaynanamlara düğün solunuma girdim mecburen girerken çocuğumu kayın babam istedi vermedim çocuk mizirdaniyor bide benden başkasında durmuyor sonra asansörde kaynanam istedi onada vermedim ha onun dışında da bir mekana gorerken çocuğum bnm kucağımda dursun istiyorum zaten çocuğumun uyku saati geldi durmadı uyumadı düğün başladığından beri  uykusu geldi eşim çocuğu aldı bir kenara cekilde hiç yanımıza geldi bile sen git kayinbabam kalabaligida sevmiyor çocuk zaten çocuğu bize vermiyoruz die sikayetlen bende dedim çocuğu Alata ağlata kucaklarında tutmak istiyorlar amaçları ne en yapmaya çalışıyorlar seni beni birnririmize düşürüp bosatmak mi istiyorlar ne yani napcaklar anlamadım dedim esimde bırak ağlarsa ağlasın nasıl avutuyorlarsa avutsunlar dedi bende kusura bakma o bnm çocuğun öyle bir dava yol dedim 2 gün kuş gezdik bana sen bizden çocuğu esirgiyorsun diyorlar çocuğun kırkı çıktı yada çıkmadı sen git çocuğa cay ver bende kızdım baya söylensin kisafirleride vardı onların yanında söylendim 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cnm yanlış anlama hepsini okudum. Aşağıdakileri de okudum..birincisi aşırı abartamissin. ( Bu benm dusuncem) sana bunu ifade etmeye çalışan yorumlara da " ne alaka " Bu yorumu yaptığına göre evli değilsin " " bu yoruma göre cocigun yok" gibi yorumlar yapmışsın. İletişime çok kapalisin. Seninle bnce iyi bile anlasiyorlar. Çocuktan sonra mi böyle oldun yani lohusalik depresyonu filan mı anlamadım. Ama cidden kendini a dinle. Rahatlamaya çalış 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dünyanın sonuna doğmuşum yada ölmüşüm de haberim yok 
(2,362 puan) tarafından
Smksksksksm
(22 puan) tarafından
Bu yorumu yaptığına göre evli değilsin
tarafından
Evliyim ve 2 çocuğum var 4 aylık biri lohusa sendromunda yım askom
0 oy
(22 puan) tarafından
Bende o gün bu gündür den beri çocuğun ağzına birşey vermelerini istemiyorum asla neyse o konu kapandı gene bir gün böyle işte konusuyoz çocuğun bende durduğundan kaynanam şaka yaptığını sanıyor da ne maksatla ne ama la söylediğini çok iyi billuyorum yaşı büyük olsa çocuguoretiyir sanatlar dedi ama bu 3 5 kez farklı ortamlarda söyledi şaka yapan bı insan deildir yaptığı zanda mantıklı yapmaz pek ses etmedim eş etsem kavga ederiz yani biliyorum sonra doğum yaptım eve geldim kaynanamda bı,de ben duşa girdim çocuk uyudu kaynanam lohusalık döneminde bizde kalcak meğerse yatak odasının kapısını kapatmia duşa girmişim ben farkında değilim çocuk ağlasa nasılsa girer babakr die dusundum yalana gerek yok valla neyse cocukt uyanmadı ben duştan çıktım bana odana girebirlirmiyim dedim bende gir anne ev senin evinde benden mi izin isyorsun dedim neyse ilk çocuğu kucağına alirkende aynısını dedi bende torunun al çocuğu kucağina alırken bndenmi izin isyorsun dedim hastanede yatarken neyse onu söyledi böyle böyle yaptın dedi bende kalamsin gitmek istedim ded kızını bahane etti lise öğrencisi perişan olur dedi bende bişi demedim ama bu konu geçmeden önce annanemle kaynanam konuşmuş ben ilk geliniyim bnm çocukta ilk torunları benim adıma annanem karar vermiş Tuğçe sana gelir demiş mecbur demiş onada kızdım bir ton benim adıma karar vermezsin die sizce kapıyı kapatigimdanki kalmadı annanem gelcek dediği için mi kalmadı birde eşime aoruyor kaynanam bize gelceniz mi die sofrada otueuyorz bende ordayım bana değil esimde Tuğçe bilir ben bilemem dedi ama kaynanam sürekli soruyor bize gelcenizmi gelceniz mi diye
(22 puan) tarafından
Sonra dedim konuşurken eşime böyle böyle dedi. Dedim kayıt ben böyle bişi demedim die yalanladı esimde her soyememde ztn hatırlamıyorum der neyse he tmm dedim öyle olsun dedim kayın babamla babamda çocukluk arkadaşı kayın babam ilk konuşurken şey dedi sizin yüzünüzden arkadaşımla aram bozulcak ona üzülürüm dedi sonrada tuttu karım halı dedi sen bize nasıl davranırsa oğlumda senin ailene öyle davranır dedi bende sisinle itismem kakisma yüzünden bnm annemin babamın ne suçu günahı var böyle oluyor dedim öyle dedi sustum
(22 puan) tarafından
Ben dedim sık sık gelem istemiyorum dedim artık size dedim neden dediler ben size her gelmede olmayan birşeyi ya oldu bn yapmış gibi anlatırsınız dedim yada karabalarinizdan duydugunuz şey için olsada olmasada dedim sürat sallarsiniz dedim bide her gelip gitmeden kavga ediyor dedim siklastiripta ağız tadı bozmaya gel yok dedim kayın babamyuksek sesle öyle gelcekse hiç gelem şöyle böyle dedi siz gelmezseniz bizde gelemyiz dedi bende siz mecbursunuz dedim oglunuzu evi dedim  yok dedi ne işimiz var dedi bana döndü sen dedi 22 yaşındasın ama konuştuğun laflar yaşından büyük dedi biz buraya ortalık düzeltmeye geldik dedi sen ben gelem etmem diyosun seni hala sen ortalığı duzeltcek kadar büyük bi insan değilsin dedi bana bende ağzımın tadı bozulcaksa hiç duzemlesin dedim sonra çekip gittiler eşim bana onlar gidince bnm annem babam gelmicekse senin annen babanda gelmicek dedi bende senin anana banana bn gelmeyin dedim kendileri aldılar yürüdüler dedim şimdi hatalı olan benmiyim onlarmi bu kadar büyük olan  oğlum kızım sizin araniz bozuluyorsa hiç gelmeyin sizin hiç gelmeyin canınız saglolsun demezmi
tarafından
Kendi kendine konusuyor gibisin şu an
(22 puan) tarafından
Ne alaka
tarafından
aynı yorumu yapmaya geldım ınsan kendıne yorum yapıp yoruma yorum yapıp sonra yaptıgı yorumun yorumunun yorumuna yorum yapar mı ya :D ahahahahah
0 oy
(1,243 puan) tarafından
İçini dökmek istemişsin anlıyorum da canım Allah aşkına bu kadar uzun konu mu olur ne başı belli ne sonu ne diyelim yani sna şimdi alaya da bi ton yazmışsın yani ne diyelim sen anlat dinleriz biz 
(13,675 puan) tarafından
Özet olarak bebeğini eşinin ailesinden kıskanıyor onlara vermek istemiyor :)
(22 puan) tarafından
Daha bunun gibi bir.cok mesel ya o gün diyorum bn haklı olsunda ana süs karım haklı anası haklioldugunda karı süs anam haki dese hiçbir sorun çıkmaz ama anası babası bunu pistiriyor hiç bir cevap vermiyor hep bnm üstüme hep bnm üstüme yoruldum sıkıldım artik
(22 puan) tarafından
Eşimin ailesinden çocuğumu evet kıskanıyorum artık ilk zamanlar ses etmedim ama artık kıskanıyorum gitsin alsın oğlunuda mutlu olsun kızım bana yeter
(13,675 puan) tarafından
Tuğçe kaç yaşındasın
(22 puan) tarafından
22 yasindayim
0 oy
(415 puan) tarafından

Öncelikle kendimi tebrik ediyorum hepsini okuduğum için :) ama ne düşünüyorsun diye sorma lütfen hiçbirini hatırlamıyorum :D

(22 puan) tarafından
Konuyu sana şöyle özet geciyim kaynanam bişey yapıyor üstünde bulunmuyor yapmamış gibi davranıyor üstüne üstelik işimi fisekliyor ben bişi yapınca suçlu bn ölüyorum eşim ona rağmen ağzını açıp ailesine bişi demiyor hep bana yukleniyor
(415 puan) tarafından
Senin adına üzüldüm canm benimki de yaptığı söylediği şeyi inkar ederdi o söylememiş gibi beni yalancı çıkarırdi kötü bi durum anlıyorum seni... peki evin ayrı mı birlik misiniz
(22 puan) tarafından
Aramızda yarım saat ver bide konuya başlarken Tuğçe duruştur herşey doğru söyler ben popomdan uydurmuyorum ya
(415 puan) tarafından
Kız niye bu kadar takıyorsun o zaman valla ben evin içindeyken kendime herseyi dert ederdim ayrıldım rahatladım şimdi kimin ne dediği umrumda olmuyor sende öyle yap
(22 puan) tarafından
İlk zamanlar umursamıyorum bacım valla bak kadın kedi gibi etti beni samanlıkta iğne aratıyor hareketlerine çok kizardim
0 oy
tarafından

Yazım hataları dolu bir yazı ama ben okudum ve anladım :D

Vallah canım bırak desin dursunlar sen kendi bildiğini oku 

0 oy
tarafından
Anlamaya calistim okuduğumu, daha doğrusu okumaya çalıştığımı.

Ama şu konuda haksizsin istuyolarsa ver çocuğu, zaten ağlayınca al kızım bu durmuyo deyip geri sana verecekler.

Çocuğu yiyecek değiller, çocuğu isteseler bi dert istemeseler bi dert ne yapsın bu kaynana kayınbaba Allah aşkına

Gerisini de anlamadım zaten yorum yok 
(79 puan) tarafından
Çok haklısın cocuk zatrn aglayinca bu ağlıyor al cocugunu derler verirler geri. Konular gerçekten asla kafaya takilmayacak seyler. Rahatlığa alışkın elestirilere kapali birisin. Kendine göre mantikli dusundugunu saniyorsun ama öyle değil. Kayinbaban sana küçüksün demekte haklı bence. Cocukca cok kucuk sorunlara takiyorsun kafayi.
0 oy
(8,746 puan) tarafından
Yazım hataları var, noktalama işaretleri yok. İnan ilk okuduğumda kuşla niye gezmiş dedim :) valla sen fena birine benziyorsun böyle beter gelinler gibi. Öyle anladım günahına girmek istemem tabi ki... 
0 oy
tarafından
p.tmeye   bunun 10 okuma sonunda park etmeye oldugunu anladım  cok mu zor park etmeye yazmak anlamadım herseyo de kısaltmayin ya burdan snra devam etmedım
tarafından
Üstteki yorumuna bittim kız senin yoruma yorum yorumlanan yoruma falan olana hdhdhfhhf
tarafından
:D kahkaha attım tekrar okudum da :D ama durum tam olarak oyle ya
tarafından
Ben haykirarak okudum yorumunu hdbdbbfbf
tarafından
:D ne mutlu ıste guldurmusum
tarafından
He kız ndbdbdb ❤️❤️❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 315 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (85 puan) tarafından soruldu