0 oy
1,183 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından
Patlamak üzereyim kızlar tatile geldik burda iki katlı ev var üst katta kardeşi ve eşi ve biz varız eşim ses olur diye banyodan anlaşılır diye yapmıyor kayınvalidemlern odası asagıda ama öksürse sesleri geliypr köy evi her yıl üç hafta işkence oluyor sürekli birlikte yaşayanlar napıyorlar? Bu durumlarda napıyprsunuz? Banyo yapmal zprundayız oyüzden sessiz olsak da banyodam belli oluyor ya ayıp mı karsılanır nasıl olur? 

30 Cevaplar

0 oy
(8,264 puan) tarafından
Siz de azıcık sabredin ben hayatta misafirlikte eşime yanaşamam. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
7 yıldır  nasıl zorluk cekiyirm bi bilsen.. seni çok iyi anlıyorum 
0 oy
(14,945 puan) tarafından
3 haftada hiç duşa girmiyor musunuz ? 

O güne denk getirilir bence
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Vah ne buyuk bi dertt :)
(45 puan) tarafından
Eşime patlıyorum kızıyorum çok abartıyosun nolacak doğal birşey diyorum ama o cekindikçe sinir oluyorm
(1,571 puan) tarafından
Kiz birak ozlem girse araya daha iyi
0 oy
(148 puan) tarafından
Canım zaten yaz sıcağı o iş olmasa günun her hangi bi saatinde mecbur duşa giriyor insan o işi yapmasanız da mecdur duş alacaksınız o zaman gene isteyen istediği gibi anlar. Yani sen sıcaktan duşa girsen bile su sesini duyan o iş oldu sanir sende boşver onları düşünmeyi kafana göre takıl
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Birlik oturan var tanıdığım gece banyoya giriyorum herkes uyurken demişti 
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Zannedersin eve gizli adam atmış ve ya kadın nikahlı karı kocasiniz bacım nolacak hadi tatilse eve saklayinda birlik duranlarr mecbur napcan:)
0 oy
(7,121 puan) tarafından
Ortam uygun değilse yapmayın yapacak bir şey yok  Tatil dönüşü 10 gün kayınvalidemler de kaldık kendisi kayınpederi kaynımı da alıp kızına gidiyordu ara ara. Hatta büyük kızımı da alıyorlardı gece 12 -1 e kadar gelmiyorlardı. Anlayışlı biri kendisi saolsun.
tarafından
Boyle kaynanalardan allah razi.olsun bizimki beraber olmayalim dye sicak.suyu kapatyo :))
(7,121 puan) tarafından
yuh fesat kadın.
0 oy
(363 puan) tarafından
Bu sıcaklarda dusada mi girmeyeceksin yanlış anlarlar diye bir yaşayanlarda ona göre sistem var sonuçta evlisin kime ne evlilik hayatından 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 332 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 287 göst.
24 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Simitcikiz (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 936 göst.
22 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 2,541 göst.

Kategoriler

1,453,739 soru

23,861,262 cevap

320,398 kullanıcı

...