0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
Her ay 4 5 gün geçer adetim takıntı oldum artık hamile kalmak istiyorum olmuyor 1 senedir son 2 aydır saldım artık kafaya takmıyorum Bile ama bugün yine adetim geceli 4.gun acaba saldım kafaya takmadım hamile kalmış olabilir miyim test yapmaya korkar oldum negatif çizgiyi görmekten bıktım hic bir adet belirtiside yok

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
her ay 4   5 gun geciyomus zaten bence buraz daha bekle kafanada takma
(50 puan) tarafından
Bekleyeyim inşallah vardır:(
-Reklam-
0 oy
(419 puan) tarafından
Test yapın en azından aklınızda kalmaz. Belki hamilesinizidr ona gore temkinli davranırsınız..kendinizs stres yapmayın 
(50 puan) tarafından
Bi kac gün daha beklicem
(419 puan) tarafından
Hayirlisi olsun
0 oy
(1,335 puan) tarafından
Bekle biraz daha 1 hafta falan öyle yap testi boşuna strese sokma kendini canım belli de olmaz şimdi haöilesin desek boşa ümit veririz değilsin desek üzülürsün. Bekle bence bikaç gün daha en azndan
(50 puan) tarafından
Bekleyim bakalım inşallah hamileyimdir duanıza ihtiyacım var
(1,335 puan) tarafından
Umarım canım Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin
0 oy
tarafından
Bi kaç gün daha bekle bacım bi dur hele acele etme 
(50 puan) tarafından
Acele değilde artık moralim bozuluyor ilk çocuğum evlenir evlenmez hemen 1 . Ayimda hamile olduğumu öğrendim ikinci niye olmuyor diye düşünüyor insan
tarafından
Araya çok zaman girince olmuyo şeyi denesene enfeksiyon ilacı kullan hemen hamile gelirsin benim kuzenin karısı ilk gece ilkine hamile kaldı sonra 9 sene korundu ondan sonrada bi süre olmadı komşusu demişti enfeksiyon kapmışim ilaç kullandım hemen hamile kaldım sende doktora git karnım agriyo enfeksiyon kapmış olabilirim de ilacı kullan hemen hamile kalırsın demiş bizim gelin akşamına ah karnım ah karnım dedi sabah kuzen sağlık ocağına goturdu o ilaçları kullandı gerçekten de o ay hamile kaldı bence bi dene sende zararlı bi ilaç değil mesela adetin bitince sağlık ocağına git karnım belim çok agriyo de kirli tuvalet kullandım enfeksiyon kapmış olabilirim de zaten test mest yapmiyolar hemen yazarlar zararlı bi ilaç da değil dediğim gibi tahmini temizler valla alakası var mı bilmiyorum ama evlendim 1 haftalık tüm enfeksiyon kaptım ilaç kullandım o ay bende hamile kaldım bilemicem

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 132 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 110595 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
20 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde -S-E-Y-D-A- (4,341 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ecrin nisanin annesi (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
26 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ranahale34 (13 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,065 soru

24,614,423 cevap

364,250 kullanıcı

...