0 oy
466 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,953 puan) tarafından

Kizlar son 1 aydır çoğaldı bole oflumun vücudunda doktora 2 kere gittim 2 tane krem verdi bugünde surup verdi 3 güne geçmezse cildiyeye goturucem ne yapayım günde 3 4 kere yıkıyorum iyice kuruluyorum sadece donla geziyor evde 

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Isılık denildi sanrım ama alerjıde olabılır
(1,953 puan) tarafından
Doktora sordum her gün yumurta yiyor ondan olabilir alerji felan dedim düzenli olarak hapsiriuor mu dedi hayır dedim ama bu hafta yumurta vermicwm belkide ondan oluyor sıcak havada
(2,704 puan) tarafından
Hapşırma tek başına alerjı reaksıyon degıldır cıldınde döküntu kızarıklık kabarıklık egzema goz sulanması kasınması kuru öksürük hırıltı kanlı kaka gibi bir cok sey gösterir ben astm alerjım var kızımda da gıda alerjısı ıyı bılrm
-Reklam-
0 oy
(168 puan) tarafından
Eğer pişikse camım mısır nişastası sür elinle o kadar iyi geliyor ki resimden pek anlayamadım ama sarı kantaron yağı ve Mısır nişastası kesinlikle tavsiye ederim kızım ilk doğduğunda bundan daha kötüydü 
(6 puan) tarafından
Ben soruyu soran kişi değilim ama oğlum bugün ilk defa boyun kısmı kızarmış  isilik gibi olmuş gül suyu sürdüm eğer geçmezse yarın yapacağım teşekkür  ederim  çok saolun
(168 puan) tarafından
Yarını bekleme varsa hemen yap
(6 puan) tarafından
Dayanamayıp yaptım  inşallah hemen geçer
(168 puan) tarafından
Geçer canım devamlı sür sabah öğle akşam gerçekten hiçbir zararı yok teri engelliyor biz geçen yaz çatıyı kaldırdık ev yapıcaz diye ev çok sıcaktı kızım sırtı boynu felaketi bezi pişirmişti heryerini valla bize çok i geldi
(6 puan) tarafından
Bizede iyi gelir inşallah ilerlemesini istemem hiç  sizede teşekkür ederim hiç duymadigim  ve bilmediğim bir şeydi
0 oy
(1,992 puan) tarafından
duş aldır birşey sürme 

kullandığın deterjan veya yumuşatıcadan da olabilir bu 

birşey sürme hava alsın derisi tek suyla yıka onun giysileri bakalım
(1,953 puan) tarafından
Açık yumusatici kullanıyordum çamaşırlar için ama bugün değiştirdim normal önceden kullandığımdan aldım yine bütün kıyafetlerini yıkadım çok az koydum
(1,992 puan) tarafından
birde tek suyla dene cnm
(1,953 puan) tarafından
Eğer ki devam ederse öyle yapicam canim bisi sorcam geçmezse eğer randevu alicam da şimdiden normal cildiyeden mi almam lazım yoksa çocuk cildiyiye felan mi bilmiyorum pek
(1,992 puan) tarafından
doktorun yönlendirmesi gerekiyor bence bende emin değilim tam
0 oy
(402 puan) tarafından
Sıcaktan da olur. Yediği birşey alerjide yapmış olabilir. Yedirdiğiniz şeyleri gözden geçirip ona göre yedirebilirsiniz. Verdiği şurup alerji için mi acaba?
(1,953 puan) tarafından
Alerji için ama alerji değildir demişti doktor
(402 puan) tarafından
Eğer geçerse o şurupla bence alerji. Benim oğlumunda antibiyotik alerjisi vardı ve böyle kabarıyordu önce ilerledikçe daha kötü oluyordu tabi. Bence şurupla geçerse yedirdikşerini gözden geçir hatta senin yediklerinden sütüne geçip o bile alerji yapabiliyor.
0 oy
(891 puan) tarafından
Isilige benziyor yazın çoğu çocukta olur genellikle 2 yaşında oglumdada var havalar çok ısındı mi çıkıyor sürekli duş aldır ince giydir bisey olmz
(1,953 puan) tarafından
Benim oglumda 2 yaşında valla havalar inşallah serinler ya kizarikligi geçtim sürekli önüme yatıp sırtını kasımami istiyor ona çok uzuluyorum:((
0 oy
tarafından
Alerji olduğunu düşünüyorum çünkü oğlumun alerjisi var oradan anladım 
(1,953 puan) tarafından
Neye alerjisi vardi canim oglunun
tarafından
Süt ve süt ürünleri daha sonra Yumurta beyazına çıktı test sonucunda ama şuanda Süt ve süt ürünlerini tüketiyoruz belirti yok düzeliyor gibi
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Domates çok yiyormu 
(1,953 puan) tarafından
Hiç yemiyor cqnim sabahları yumurta yiyor sadece o kadar gün içinde de meyve makarna pilav corba patates kızartması felan
(1,463 puan) tarafından
Herzmn yediği şeylerse sıcaktan olmuş olabilir krem kullanmadn geçmez
0 oy
(161 puan) tarafından
İsilik olmuş deniz suyu iyi gelir tuzlu su yani
(1,953 puan) tarafından
Denize gitme ihtimalimiz yok ama normal kovaya şu doldurup tuz katsam olur mu acaba ole yikasam
(161 puan) tarafından
Evet olur teyzem öyle yapiyordu oğlu çok isilik olurdu o daha kötüydü kovaya tuzlu su yapar yikardi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
16 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra125 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 642 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
26 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 431 göst.
16 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,976 soru

24,132,575 cevap