+1 oy
831 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (946 puan) tarafından
Ablamla eniştem yazlık tutmuşlar kardeşim eşim ve beni davet ettiler. Eşimde gitmiş annesine sende gel bizimle diyo. Ablamla eniştem belki rahat edemicekler kadının yanında onuda davet etseler neyse dicem sizce haksizmiyim. Bütün masraflari yeme içmeyi ablamlar karşiliyo bide 

29 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Gencler olarak gidilen bi yere esin niye çağırmış  anlamadım..kayinvaliden gelmek istiyor mu peki
-Reklam-
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Benim eşimde öyle nereye gitsek annesinide götürür burnumdan gelir
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Benimkide her izin gununde anasi getirrrdu isyan ettim düzeldi. Yatıya davet edilmemis ne işi varki ben anlamadim. Bide onum hizmetine kosacaksin
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Haklisin ne işi varmış 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Bence çok saçma ben annesinin yerinde olsam gitmezdim rahat edemezdim
0 oy
(300 puan) tarafından
Evet canım hoş bir hareket değil sonuçta sizde misafirsiniz misafir çapırmışsınız birde yeri varmı müsait mi ister mi istemez mi . 
0 oy
(53,958 puan) tarafından
mahalleyi toplasin esin. baskasinin evine nasil çağırıyor ki
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Eşiniz size sormadan annesini çağırması birde ablaniz davet etmiş siz yazlık kiralasaniz onları cagirsaniz enişteniz annesini takip gelse ne düşünürdü acaba nasıl düşüncesizlik allahtan kaynana görgülü belli oğlu gibi görgüsüz değil bedavadan el tatile çağırıyor annesini götürüyor ay ne sinir oldum siz iyi tahammül ediyorsunuz 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Ya benimki de böyle ne gerek var anlamıyorum ki siz genç genç takılırsınız. 

Geçen bizde konuşuyoruz öyle eşim seneye tatile gideriz demişti bana sonra kayınvalideme de diyo sende gelirsin diye. Bi böyle ailecek bi yere gidemiyoruz hep takacak peşimize. Hani beraber de yaşamıyoruz ki ayrıyız sonuçta 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 904 göst.
4 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Belma t. (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 392 göst.
0 oy
11 cevap 604 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seymeryem (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
6 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu