0 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Napıyosunuz kızlar ya azcık sohbet edelim Vala kızı sallıyorum azcık sıkıldım sanki :) :) :) :) 

10 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Kızımı bekliyorum  bronşit  olmuş  buğu öğrendim  başında bekliyorum  korkuyorum  tıkanır diye 
tarafından
daha iyileşmedi mi bebişin amine sahra? çkk geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin çok yıprandın sen de kıyamam
(12,271 puan) tarafından
Canım önce rabbim  isyan etmiş gi ı olmasın  ALLAH  korusun çok korkarım  ama 3 erkek  evlattan sonra dünyalar güzeli kızım  a çok içim  acıyor
En küçük  oğlum  8 yaşına girdi  böyle  küçük  olunca daha bir üzülüyorum  çok sağol  acelyaçelya ALLAH  razi OLSUN kuzum ❤❤❤❤❤
(12,271 puan) tarafından
Inşallah  canım  benim  ALLAH razi OLSUN  kuzum  çok sağol Zahide ❤❤
tarafından
kız evlat has evlat demişler çok iyi anlıyorum nazlı çiçek gibidir o 3 erkekten sonra. ama korkma derdi veren Allah dermanını da verir hayırlısıylaa❤️❤️
(12,271 puan) tarafından
Hemde ne nazlı cicrkçiçek  yavrumu  severken  hitap etmekte  zorlanıyorum  
Gerçekten  çok doğur bir söz  kız evlât has evlât
Rabbim  hepimizin evladını bağışlasın  INSALLAH
-Reklam-
0 oy
(1,462 puan) tarafından

Niye geldin :D:D:D

Hoşgeldinnn :D

tarafından
Canm sıkıldı geldim Vala :D gene uygulamayı silcem de geri gelcm diye arada girmiyo sessiz takılıyon :D
(78 puan) tarafından
Hangi uygulama kızlar ben buna googleden giriyorm yeniyim uygulaması var mi bu sayfanin
(1,462 puan) tarafından
Gün gün gebelik indir
0 oy
tarafından

Sıkıntıdan patliyorum canm:ermm:

tarafından
Kızım uyudu eşim yok skildim
tarafından
Bnmki içerse uyuyo bala bnde Bi anneme gittim gelsm kızla :) :)
tarafından
Ne içerse uyuyor kız anlamadım:) bnm annemler yok kaymakamlar var
tarafından
İçerde Olcaktı bu telefonlar değiştriyo çıldırıyorum
tarafından
Hahahah allah seni ya bende ne içiyor bu çocuk diyorum
0 oy
(225 puan) tarafından
Bebişim uyumuyor saat 5 6 anda uyuyor oyun oynuyoruz bazen ağlıyor takılıyoruz öyle 
tarafından
Ne kadarlık bebeğin çok geç yatyomşsnz
(225 puan) tarafından
7 aylık niye böyle anlamıyorum sabah ta 9 10 dedimi ayakta ya bide bisey sormak istiyorum bebeğiniz kaç aylık sizin
tarafından
7 aylık benimde. Hiç düzene sokmayı denemeden mi
(225 puan) tarafından
Denememmi gündüz çok uyutmam mesela ama olmuyor ya şey diyecem bebeğiniz donuyor mu vs emekliyor mu ne gibi şeyler yapıyor kusura bakmayın bu arada kesinlikle kıyaslama için sormadım
tarafından
Dönmeye bayandan beri yapıyo üç buck 4 aulıktı dönmeye başladığında. Ebekliywmito dha sol bacak gidito sağ bacağını çekemiyor dha. Anca emekler ya
(225 puan) tarafından
Yaa acaba benimki neden yapmıyor ki geç kaĺmadi mi acaba
tarafından
Bebekten bebeğe değişiyor bnce o hiç takma ne kadarlık bak benm arkadşn kızı 8 aulıktı tam yürüyordu gerçekten bnmki emeklemiyo bile tembel :)
(225 puan) tarafından
Ya 7 aylık işte bu ayın 10 unda 7 olacak ya dediğim gibi her tarafına dönemiyor oturmuyor vs işte
tarafından
Bebekten bebeğe değişiyor hiç takma
(225 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim bütün yavrucaklara sağlık sıhhat versin inşaallah
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Uyu canim saat gec oldu yaa
tarafından
Ah Bi uyuyabilsem çok güzel olcsk
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Napim minnakımın uykusunun gelmesini bekliyorum bizim uyku gittiği yeri çok sevdi herhalde hiç gelesi yok 
tarafından
Evet Bigün post açocm uyku getiren dua biliyomusun uz kızlarrr diye :D
(1,499 puan) tarafından
Benim öteki iki evladım 9 10 dedi mi uyurlardı ama buda tam tersi 1 2 demeden uyumuyo bunada şükür bi ara 4 5 e kadar beklediğimi bilirim zor ama tatlı
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Ooo maşallah benim oğlum uyudu çoktan biz büyüdük teyzesi15  gun sonra  1 yasina girecegiz
(2,558 puan) tarafından
Maşallah biz yürüyoruz yaaaaa
tarafından
Bak bak laflara bak :D ahahaja
(2,558 puan) tarafından
Allah sağlık saat versin cnm o günleride görürsünüz inşallah
tarafından
İnşallah Allahım acılarını göstermesin
(2,558 puan) tarafından
Amannnn aminin cnm
0 oy
(2,840 puan) tarafından

Sipanin uyumasini sabirla bekliyorum amaaa hic niyeti yok emziriyom olmuyo salliyom olmuyo delirmek uzereyken bennn:angry:

(2,840 puan) tarafından
Ay bemdee kendimi simdi asagi  birakcam  artikkk
tarafından
Uyur uyur ya saakin ol d
(2,840 puan) tarafından
Hic uyucak gibi degil  ki
tarafından
Yoktur belki uykusu
(2,840 puan) tarafından
Ama benim varrr hemde cok sabah herif isten gelicek erkenden kalkicam zaten gecede biliyosun yarim yamalak uyuyoruz boyle deliksiz 1 gece uyumak istiyorum kesintisiz
0 oy
tarafından
Ben dellendim gece gece temizlim yapyrm
tarafından
Bnde yapmak isterdim ama kalkasım yok sadce üstünden toparladım yeter
(2,840 puan) tarafından
Bu saatte ne temizligi kiz yat uyu
tarafından
Gündüz cocukla olmuyo ya. Böyle kesintisiz yapmak istiyrm su temizligi. Bugün esim evdeydi dedim bakıver. Ben odadan çıkıyrm tuvalete gdicem diyo. Gelyrm tekrar ise basliycam sigara icicem diyo. Süpürge vileda haric diger islerimi gece hallediyrm bende
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Hos geldinnnn :)) walla bebegimi uyutum cay iciyorumm

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 314 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,431 soru

24,098,938 cevap

332,270 kullanıcı

...