0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar ben nerden başlasam 23 yaşımdayım 6 buçuk senelik evliyim 1 oğlum var 3 buçuk yaşında evlendiğinde beri kaynana elti herkes aynı havluda iç içe yaşıyoruz ve ahlaklarini sevmiyorum ben onlarla yüz yüze bile gelmek istemiyorum 1 odam 1 mutfağım var ben evlendiğimden beri burayı benimseyemiyirum ailemle farklı şehirlerdeyiz ben yapamıyorum oğlum hiperaktif hiç durmayan bir çocuk ben bu yaşantıya alışamadım önceden temizliğe vururudum kendimi şimdi hicbirsey yapmak istemiyorum hayatım bitmiş gibi ben tükenmiş gibiyim eşimle sorunlarımız oluyor maddi sıkıntılarımız oluyor ev yok bark yok burda iki sohpet edeceğim kimsem yok yalnızım sıkıntıliyim yaşamak istemez derecesindeyim son bı kaç gündür kalkmak istemiyorum hicbirsye yapmak istemiyorum napayım kızlar ben böyle mahf oluyorum gençliğim çocukluğum gidiyor ben birşey yapamiyorum

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah 
tarafından
Allah razı olsun ferahlık dile
-Reklam-
0 oy
(2,707 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok küçük evlenmişsin biraz ailenin yanına gidip kafa dağıt bence iyi gelir 
tarafından
Gittim oğlum durmuyor tat vermiyor iki gece tek kalabildim
0 oy
tarafından
Linç edecekler ama 23 yaşındasın 6 buçuk senelik evlisin yani 16.5 yaşında evlendin .

Yani neden bu kadar erken? Tek sorum bu
tarafından
Of ya :( Allah cezasını versin ins hepsinin
tarafından
Ayşenur bende onu diyorum işte benim karşımda ergen bir cocuga evlilik lafı gecse engel olurum bn ne diyim ne edim bilmiyorum 6 senedir Allah görüyor çektiğimi
tarafından
Ah ya Allah seni kurtarsın ins kocanla aran iyidir dicem de ne kadar iyi olabilir ki :(
tarafından
İnişli çıkışlı maddi imkanlarımız mutlu olmamıza bile yetmiyor birşey üzerinden sürekli kavga yerim yurdum belli olsaydı belki bu kadar sıkıntılar cekmezdim
tarafından
Ordan taşınıp yeni bir hayat kursanjz sende çalışırsın el birliğiyle duzelirsiniz. Yoksa böyle gitmez.
0 oy
tarafından
Bu hayatı kim seçti 
tarafından
Yani seni en cok ney mutlu ediyosa onu yap  mutlu olmaya calis sen sana yet rabbine sığın seni itenler sana sahip cikmicak zati olan düzenini bozma evladi saril öp  sen sana yet inşallah
tarafından
Evladimdan Allah razı olsun sürekli başkalarının arkasından ağlayan bizi beş para emtez insanların kapisiinda köpek etmiş hicbirsey yapmama izin vermiyor benim oğlum
tarafından
Benim ilk oğlumda çok yarmazdi her şeye ağlar di gecicek canim sabırlı ol vallahi geciyo sen oğlumla evde vakit geçirmeyi dene konuş onunla atlat onu çok sevdiğini söyle bol bol öp berabar çıkın yürüyün gezin benim yavrumda yaramazdi cok zordu zaman zaman senin gibi oluyodum halada oluyorum ama sen ben idare etmez isek kim edicek idare diye düşünüyorum bu ay asker olucak büyüyolar canim benim sen sabırlı ol dua et Allah a sığın rabbim ferahlık versin inşallah canim
tarafından
İnşallah rabbim kavuştursun sizide tez gelsin inşallah
tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
tarafından
Canım ailenin yanına gitsen biraz 
tarafından
Gittim oğlum durmuyor tat vermiyor yegenim saldırgan bir çocuk annemlerle aynı evdeler yerim kalmamış iki gece kalabildim
tarafından
Ya kiyamam sana:(
0 oy
(4,582 puan) tarafından
16 yaşında mı evlendin ah ya. Gidiyor tabi çocukluğun, gençliğin.  Allah yardımcın olsun maddi açıdan zordayız demişsin keşke ordan çıkabilseniz kendi evinize o zaman düzenin oturur. 
tarafından
Allah kahretmesjn bu düzeni yok elde yok avucta yok bu turkiye şartlarında gariban birşey sahibi olabilmismi şimdiye kadar
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canim 
tarafından
Sağol inşallah ferahlık dile
0 oy
(5,231 puan) tarafından
Bende aynı çok mutsuzum 
(5,231 puan) tarafından
Bende aynı cidden geleceğe dair bi umudum da yok boş boş ölmeyi bekliyorum iste
tarafından
Kaç yaşındasin esra