0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (1,453 puan) tarafından
Merhaba kızlar görümcem sağolsun benim oğluma çok hediye aldı mama sandalyesi oyuncak kıyafet vs tabi tek seferde değil ama aldı oda doğum yapacak şimdi ve ben ne alacağımı bilemiyorum mama sandalyesi alıyım mı dedim oda ben sana aldım diye almak zorunda değilsin dedi utandım açıkcası sizce ne almalıyım 

9 Cevaplar

+1 oy
(12,083 puan) tarafından
Canım ben anakucağı, oyun halısı çokca zıbın ve takım aldım birde eğitici oyuncaj bence yeterli ileriki zamanlarda bi ihtiyacın varmı diye sorarsın 
tarafından
Kesinlikle bunlar çok güzel olur.
(1,453 puan) tarafından
Benimde aklıma anakucağı gelmişti canım tavsiye edebileceğin bi model var mı ? Teşekkür ederim
(12,083 puan) tarafından
Civilden almıştım  canım çok oldu ya araştır istersen
(1,453 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Künye al bebeğine canım
(1,453 puan) tarafından
Çeyrek takıcaz zaten canım
(13,675 puan) tarafından
Künye daha kalıcı olur bence canım hiç satılmaz hatırası olur
Küçük beşikler var ya onlardan alabilirsin büyük ihtiyaç bence her odaya götürülüyor
(1,453 puan) tarafından
Canım künyeyi ya babanne ya da annanesi alır şimdi ben  ona karışmak istemem kendisi de almış zaten beşikte var ikinci çocuğu anakucağı düşünüyorum
(13,675 puan) tarafından
O zaman hani şu babyjörn ana kucaklarının muadilleri var canım ona bakabilirsin mükemmel bir ana kucağı oğlum 5 günlükken bı koymaya başladım6 aydır üzerinde gittiğim her yere de taşıyorum kendini onda saklamayı da öğrendi bütün gün oyalaniyor :)
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Ben beşiğini almıştım hediye bide çeyrek aldım onlarda birşey almamıştı ama sonra mahcup oldular herhalde çeyrek verdiler 
(1,453 puan) tarafından
Çeyrek takcaz zaten canım da yanında bişeyler olsun istiyorum
(7,369 puan) tarafından
Canım bir kaç takm al yanında künye de olabilir
(1,453 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Ben hiç uğraşmadım ıvır zıvır ile iki ay önce doğum yaptı görümcem tam altın alıp taktık eşimle 
(1,453 puan) tarafından
Çeyrek takcaz yanına da bişeyler almak istedim bende
0 oy
(783 puan) tarafından
Maddi durumun iyimi? İyiyse  3-6 aylık takım al , mama kasigi tabaklariyla set halinde oluyor ondan al , bir oyuncak al çıngıraklı , bir tane penye battaniye al , 3,6 aylik 2 adet renkli bebek atleti al , bebek krem sampuan seti al ,anne yanı babynest al , babynest haric digerlerini sepet al icine koy sonra cicekciye götür sardirt süslesinler artik bbek kiz mi erkekmi ona gore yapiyorlar ben kiz kardesime boyle yaptim baya doldurdum sepeti cokda begendi
(1,453 puan) tarafından
Tamam canım çok güzel fikir hiç aklıma gelmemişti valla  çok teşekkür ederim
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Oyun halısı 

Ana kucağı 

Kanguru

Banyo yaptırmak için oturtmalı birşey var adını bilmiyorum ondan alabilirsin

Pike alabilirsin önümüz kış
(1,453 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim önerilerin için
(4,848 puan) tarafından
Rica ederim . Müzikli oyun halıları var ayak vurunca şarkı falan çalıyor çok güzel ve çok ilgisini çekiyor bebeğin hem oturduğu zamanda kullanabileceği birşey halı olmadan çok kullanisli
(1,453 puan) tarafından
Tamam canım onada bakıyım
0 oy
(448 puan) tarafından
Gorumcem yok ama arkadaşım hamile. Puffy battaniye ördüm çok begendi hazirlarida satılıyor düşünebilirsin. 
(1,453 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Eksik birşey var mı diye sor varsa onu alabilirsin
(1,453 puan) tarafından
İkinci çocuğu olduğu için pek eksik bişeyi yok canım ben zorunlu ihtiyaçtan ziyade daha farklı güzel şeyler olsun istedim
tarafından
Valla ne güzel düşünüyorsunuz bende hamileyim de esimin ailesi hiç benim için böyle düşüncelere girmiyorlar
(1,453 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Aile kavramı tam oturmamış insanlarda öyle oluyo maalesef. Ben kendi ailemden de eşimin ailesinden de böyle gördüm birbirimize destek olmamız gerekiyo
tarafından
Vallahi öyle aile kavramı aslaa yok bunlarda olsun eşim bebitom iyi olsunda onlar olmasa da oluyor
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Almadigin birseyi ben almak istiyorum de bi kac parca daha al yanina hediye olmazsa 1 altin tqkarsin 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 396 göst.
0 oy
5 cevap 167 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bambam (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 191 göst.
+1 oy
10 cevap 553 göst.
19 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur KOSTAK (209 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,057 soru

24,163,934 cevap

335,494 kullanıcı

...