0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından
Eşimin iş arkadaşının kızının cumartesi doğum günüydü 1 yaşına girdi gidemedik bugün gidelim diyoruz ben doğduğunda hırka örüp gönderdim malum korona vardı neyse biz bu bebeği hiç görmedik ben sadece hırka verdim eşimde para vermiş şimdi biz giderken bebeğe bişey alacağız mı

Birde başka iş arkadaşı da aynı binadalar onlarında yeni bebeği oldu eşim 200 lira vermiş bebeğe giderken bişey alalım mı eşim para verdim normalde 100 TL verecektim sordum kıyafet mi alayım para mı vereyim diye o para dedi 200 verdim diyo bende eli boş gidilmez dedim ne yapalım ya iki konu içinde bana bı akıl verin

5 Cevaplar

0 oy
(163,445 puan) tarafından
Bi pasta falan alin sadece
(296 puan) tarafından
2 ayrı eve gideceğiz canım bı pasta demek 150 lira en iyisi kıyafet almak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bir takım alın kıyafet yada bir oyuncak alınabilir :) müzikli 
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bebeğe yapmışsınız zaten eve tatlı alıp gidin boş gidilmez 
(296 puan) tarafından
Evet haklısın saol
0 oy
(711 puan) tarafından
Bebeğe almışsınız zaten almanıza gerek yok ha oyuncak tarzı olabilir yada tatlı alın ekstra kıyafet e gerek yok bence 
(296 puan) tarafından
Kıyafet çok pahalı ya zaten doğduklarında verdik parasını hediyesini bida görüşemedik koronadan ayıp olmasın diye bi tatlı alırız
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Doğum gününe gideceğine Küçük bir oyuncak hediye alabilirsin tatlım zaten öncesinde hediyesini göndermişsin parasını da vermişsin 

İkincisine gelirsek neden evine gitmeden hediyesini veriyorsunuz ki,şimdi eli boş gitmiş gibi olacak  

Durumun varsa bi kıyafet al,yoksa yapacak bişey yok zaten vermiş eşin
(296 puan) tarafından
Oyuncak falan bakiyim saol ikinci bebeğe eşim iş yerinde para toplandığı için verdi canım ekstra sormuş sana kıyafet mi hediye alıyım para mı diye o para demiş eşimde 200 TL vermiş

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 784 göst.
25 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 965 göst.
30 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 652 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,811 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 355 göst.