0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (9,883 puan) tarafından
evlenmeden önce zayıf biriydim şımdı baya kılo aldım 75 kıloyum kılo vermek istiyorum İŞALLAH verim bol şeyler giyom cocuk var hic kendıme bakamaz oldum eşımde dıyoki bıraz kıyavet al diyo bayadır kendıme kombın yapmadım kapalı bırıyım ben

6 Cevaplar

+2 oy
(2,528 puan) tarafından
Kilo alınca neden özgüvenini yitirir kadınlar anlamıyorum. Salmayın kendinizi kilolu bayanalara da bir sürü kıyafet var sonra eşim beni beğenmiyor oluyor elbette her zaman bizleri sevmeleri her koşulda yanımızda olmaları gerekir ama erkek eşini bakımlı görmek ister güzel kıyafetlerle görmek ister bizler gibi değil onlar hem erkek firikik verecek değil ya göğüs dekoltesi de veremez siz kendinizi salmayın ama bunları yaparken de kadın olduğunuzu sizin de güzel kıyafetlere güzel görünmeye ihtiyacınız olduğunu düşünürek içinizden gelerek yalın tek eş istediği için olursa kendinize haksızlık yapmış olursunuz.
(9,883 puan) tarafından
suan ne alsam olmucek gibi geliyo kilo benı etkilıyo dedın gıbı guzel bıyerlere gıderken gıydıgım kıyavetler var da gunluk kyavetlerım cok bol
(2,528 puan) tarafından
Çok da kilonuz yok eltim 85 kilo ne abiyesi ne de günlük kıyafetlerini eksik etmez. Siz kendinize haksızlık ediyorsunuz kiloluyum deyip boşvermişiniz
(9,883 puan) tarafından
alcem bişeyler toplucem kendımi biraz carsıya gıderken gitmelik 3 parca bıseyler alsam yeter
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Benim eşim hayatta karismaz ne giydigime açikta giyinmem o kadar bana saçma geliyor karişmalari ne yalan söyliyim 
(9,883 puan) tarafından
öyle de orası bayadır kendıme almıyom bıyerler oda bıseyler al dıyo
(1,916 puan) tarafından
Bi pantolon alayim dedim 170 lira dogumdan sonra olmadı cokta pahali be anam
(9,883 puan) tarafından
napcam bılmıyom herseyde palandı
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım zayıf kilolu fark etmiyor çocuk olunca kendine bakamiyorsun
(9,883 puan) tarafından
orası oyle napcam bilmiyom ne alsam suan olmucekmiş gıbı gelıyo kılodan dolayı
(13,671 puan) tarafından
Neden bakamıyorsun ki canım kaç çocuğun var
(1,334 puan) tarafından
8 aylık hic durmayan bebeğim var bide şimdi 12 haftalık hamileyim ev isi bebek derken tuvalete giymeye vakit bulamıyorum
(1,334 puan) tarafından
Prensesp öyle düşünme senden daha kilolu insanlar var ki onlar bile üstüne yakışan şeyler giyebiliyor sadece güzel tercihler yapabilmen gerek
(9,883 puan) tarafından
1 cocuk kılo alınca hıc bır sey olmucek gıbı gelıyo evlendım cok hızlı kılo almaya başladım
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Al canım güzel salaş tunikler var 
(9,883 puan) tarafından
bu ay bakacsm carsıya gıderken guzel şeyler gıyem 2 tane takım olsa yeter bana
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Ne guzel işte al demiş adam al sende zayiflayincada terzide yaptırır giyersin gene
(9,883 puan) tarafından
öyle yapem  bali
0 oy
(22,689 puan) tarafından
Heqa diye bir site var ona bak. Kalıpları bol ve şık. Hem de kilolu göstermiyor 
(9,883 puan) tarafından
bakem tesekur ederım
(22,689 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,852 cevap

329,212 kullanıcı

...