0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (130 puan) tarafından
Kizlar bebeğim 36+4 günlüktü 2 kilo 800 Gr doğdu bugün 6 gününde yoğun sarılık nedeniyle hastane yatisi yapıldı kaç gün sürer ve süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilir mi lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Cok gecmis olsun benimde kızım 36 haftalik doğmuştu 2.600 15 ti degeri sizin degeriniz kaç
(130 puan) tarafından
Canim benim bebegiminki 19.8
(1,916 puan) tarafından
Hemen cikarirlar insallah canim gecmis olsun çok
(130 puan) tarafından
Allah razı olsun canım amin duanızı eksik etmeyin kimin kime duasının kabul olacağı belli olmaz mis bide sizin bebeğiniz kuvezde kaldimi
(14,198 puan) tarafından
Oğlumda 18di 2 gün yattı çıktı senin bebeğinde çabucak çıkar inşallah
(130 puan) tarafından
Amin canım insaAllah Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Gecmis olsun yüksek cikmis ışık tedavisine basladi buyuk ihtimal iki üc güne toplar ama bol bol emzir nekdr emerse okdr cabuk toplar serumda taktilarmi sütün varmi bnm oglumunda bole yukseti doktr sınır dedi ısık tedavisnee baslanda hem emzirdim hem mama verdim üc gune ciktik
(130 puan) tarafından
Canim yatirdilar ben de dedim emzirme nasıl olacak onlar mama ile beslicekler mis halbuki benim bebeğimin emmesi iyidi çok şükür sutumde vardı
0 oy
(1,825 puan) tarafından
Benim kızım da sariliktan bir gün yattı hastanede fototerapi aldı. Çıkarınca emzirme ve mama beraber verin mutlaka dediler o şekilde bir haftada düzeldi daha sonra mamayı bıraktık bol bol besleyin çocuğunuzu geçmiş olsun 
(130 puan) tarafından
Allah razı olsun canım bende emzirmek istiyorum dedim ama onlar mama ile beslicegeni söylediler halbuki sütü nde var
(1,825 puan) tarafından
Sen sutunu sağ mutlaka bitmesin emzirmeye devam edersin mama ile daha çabuk toparladigindan öyle yapıyorlar rahatsızlığı bitince emzirmeye devam edersin inşallah
(130 puan) tarafından
Bende elimden geldiğince sagiyorum vAllaha am bebek emmesi gibi olmuyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 479 göst.

Kategoriler

1,471,421 soru

24,098,657 cevap

332,243 kullanıcı