0 oy
961 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından
Eşiniz işinize temizliğnize çok karışır mı merak ediyorum benim eşim titizdir ve bazen gerçekten çekilmez olabiliyo sizler bu durumda ne yapıyosunuz 

53 Cevaplar

0 oy
(7,847 puan) tarafından
Hayır hatta evden çıkınca yat uyu işleri boşver der
(775 puan) tarafından
Ay ne güzel sadece hamileliğin son zamanları öyle derdi bana uzun zaman oluyo öyle bi laf duymayalı :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşime sorsan kendisi çok düzenlidir ama çıkardıgı esofman yerde tişört seçer beğenmediklerini tıkıstırır geri bi çorap alacak karıstırır cekmeceyi meyve suyu içer masada kalır bardak. Ama ben kızartma yapmısım mesela ocak arkası fayansa yağ sıcramıs bana bak buraya diye gösterir sanki ben bilmiyorum :) ev dağınıksa söylenir süprülmemiş silinmemiş demez şimdi.
(775 puan) tarafından
Ay hemen senin açığını bulsun :) benimkinin eşyaları falan çok düzenlidir hele çantası valla kadın olduğum halde benim o kadar düzenli değildir yalan yok  :)))çantasından kremini ıslak mendilini kuru mendilini eksik etmez bende çoğu zaman taşımıyorum bunları yanımda nasılsa onda var diye :))))
tarafından
Aynen hemen açık arasın :) benimki öyle şeyler tasımaz cebine iki üç rulo peçede yırtar koyar kürdan vardır mutlaka sigara anahtar bide bilardo eldiveni :))
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Valla madem titiz kendi yapsın benim eşimde çok titiz ama benden çok ev işi yapar sağolsun 
(775 puan) tarafından
Yapamadığım yerde yapar hemen geçen sene bi tane şarjlı süpürge aldı batık mı gördü hemen alır gelir onu süpürür yatmadan önce etrafı benden önce toparlar sonra yatar değişik ya :))
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Bizde tam tersi ben titizim o bu kadar olma der ama yapacak bisey yok tabi
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Karışmaz hatta bazen çok ugrasion temizlik ile yorma kendine iş çıkarma falan der
0 oy
tarafından
Karismaz temizmjs kirliymis onemli degil.ne titizlenip duruyorsun yatmaz ki bi yanima der bende takintiliyim temizlik konusunda
0 oy
tarafından
Evi b.ok götürse laf etmez.  
(775 puan) tarafından
:))) ay hayatta öyle duramaz lohusayken hiç temizlik yapamadım sezeryanlıydım bide 3 4 ay rahat öyle güzelce yapamadım hep kendisi yaptı
0 oy
tarafından
Karışmaz ona iş buyurunca boşver gel uzanalim der sjsjsj 
0 oy
tarafından
Hiç karışmaz. Evi *** götürse umrunda olmaz.
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Hiç karışmaz temizmis pismiş umursamaz sadece daha bitmedimi işin der durur
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Hayr karışmaz asla. Ben onun işine karsmıyosam oda bana karısamaz :)
(775 puan) tarafından
Ben onun işlerine karışmam ama o bana karışmadan duramaz
0 oy
tarafından
Ben çok titizim hiç durmadan temizlik yapıyorum ve eşim bana çok kızıyor kendini yorma yıpratma bırak birgunde kalsın diye ama içim el vermiyor maalesef 
0 oy
tarafından
Benimki titizdir ama ben ondan beter oldugum için hergün bana kızıyor yeter bıktım temizlikten diye
0 oy
(481 puan) tarafından
Karışır, evin neresi pis temizleyip durma her gun her gun temizlik mi olur diye soylenir. Ama baya sinirli soylenir.
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Belimde sorun var o yüzden sürekli temizlik yapmama laf eder biraz bırak ev kirlensin azıcık der 
0 oy
(4,701 puan) tarafından
Hiç karışmaz 
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Karışmaz kendi yardım eder yetişemediğim yerde Allah razı olsun 
(775 puan) tarafından
Benimki de ediyo bazen çocuktan üst üste yapamazsam biraz söylenir kızdırır beni
(1,667 puan) tarafından
Maşallah yapacak ya hayat müşterek erkeğe çok taviz vermicen yoksa başına çıkıyor
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Öyle bir hakkı olmadığı için diyemez, ben ona diyor muyum? Aldığın para yetmiyor diyip eleştiri yapmıyorum her konuda destek oluyorum. Oda öyledir, nazar değmesin de.
(775 puan) tarafından
Maşallah diyelim o zaman... Ben ona karışmam ama o bazen dayanamaz hemen karışır
0 oy
(6 puan) tarafından
Evi ters cevirsem farketmez bile o derece :)
(775 puan) tarafından
Oh maşallah :)
0 oy
tarafından
Hiç karışmaz evi *** götürse bile temizle demez o kadar karışmaz 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 666 göst.
28 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde MEHYASELERT (3,883 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 820 göst.
0 oy
14 cevap 947 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tatlisanne95 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 976 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde wannabemom (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,084 soru

24,106,897 cevap

332,749 kullanıcı

...