0 oy
828 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (712 puan) tarafından
Sizin sütünüz az olsa başka birinin emzirmesine izin verir misiniz 

36 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuru incir kuru kayısı hoşafı yap iç canım 
-Reklam-
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Yani şimdi emzirecek kişiye bağlı misal ben yeğenimin süt annesiyim elhamdülillah ne kendi evlatlarını ne de süt oğlumu abdestsiz emzirmedim hiç rabbim şifa etsin ılık kemik olsun helâli hoş olsun inşallah ama güvenmediğim birini asla süt anne diye yanıma almam çocuğuma da süt vermesine musade etmem şayet ki sütüm var ama yetmiyor o zamanda mama takviyesi yaparım süt annelik mevzusu çooooook derin iyi araştırıp ince eleyip sık dokumak gerek paldır küldür iş yapmasin Esin de ailesi de 
0 oy
(598 puan) tarafından
Benim eltim emzirdi oğlumu doğumdan gelince 
0 oy
tarafından
Tüm yorumlari okudum herkes Hayır demis ama ben izin verirdim 
(9,232 puan) tarafından
Kız deme oyle linclendim:) kadının biri sardı bana .:):): En son admin kapatmıs yorumlrı
tarafından
Herkes Nasılki fikrini yazıyo bende yazıyorum

Bu arada elti min oğlunu emzirdim ben diğer eltimde oğlumu emzirdi
(9,232 puan) tarafından
Ben de sen gibi düşünüyorum ama neler dedi kadın
tarafından
Amann salla gitsin onlari
0 oy
(3,999 puan) tarafından
ben izin verebilirdim , kesin konusmak istemiyorum 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Ne münasebet herkez kendi doğurduğuna baksın emzirsin asla izin vermem 
0 oy
(17,365 puan) tarafından
Vermezdim.....
0 oy
(127 puan) tarafından
Ben 4 aylık hamileyim komsum benim kizim dan 1 ay küçük torununa bakiyo annesi calisyo diye annesi 3 ay emzirmis torunu 10 aylik. Benm kizim 11 aylik emzirirken iki defa denk geldi benm torunumuda emzir dedi kabul etmedim
0 oy
tarafından
İzin vermem kaynanam mama vereyim demişti kızım içmedi ama izinde vermedi başkasının emzirmesine süt yapacak çaylar yiyecekler yedirdi Allah razı olsun ikinci çocuğuna alıştıracam diyor ne gereksiz kaynanan varmış ya 
0 oy
tarafından
Hyr . İlk bebeğimde sütüm yoktu mama verdim. Ne münasebet 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ağzının ortasina çarparim tahin ye bol bol kekini filan yapabilirsin sutunu qrttirmaya bak ek mama verirsin ben vermem elimden sevmek icin cekip aldiklarinda boğasım geliyodu emzirmeye hiç vermem 
0 oy
tarafından
Eğer tanidiksa evet veririm çünkü anne sütü varken mamayı aslaa tercih etmem ki benim annemin sutu olmasına rağmen ben çok fazla süt emdigim için yengemin sütünü de emmişim sonuçta peygamber efendimizin de süt annesi vardı neden bu kadar katı ki herkes mama içsin daha iyi demiş bana göre anne sütü varken mamayı aslaaa tercih etmem dediğim gibi tanıdık biriyse kabul ederim 
0 oy
(427 puan) tarafından
Güzelim mama verirsin ama israrcilarsa acikca emzirmesini istemiyorum sağıp arada versin dersin süt poşetine 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Esku donem değil mama var bebek aç kalmaz .meme bebek ile anne arasindaki kuvvetli bir bağdır benden baskasiyla o baği kurmasini kaldiramam
0 oy
(712 puan) tarafından
TEK TEK CEVAP VEREMİYORUM AMA VERİRİM DİYEN ARKADAŞLAR DA VAR AMA BANA HAVA ATIP SÜTÜM ÇOK DİYEN İNSANDAN YAVRUMU KUCAGİNA DAHİ ALSİN İSTEMİYORUM BİR KERE GELDİ SUREKLİ KUCAGİMDAN ALIYOR AĞLIYOR ALIYOR  VELHASIL ANNESİ GİBİ DAVRANIYOR BEN YİLLARCA ÇOCUK ÖZLEMİ CEKMİSKEN COCUGUMDAN SOĞUTUYOR  (Anlatım bozukluğu için kusura bakmayın)
0 oy
(14,478 puan) tarafından
Vermem mama verırım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 169 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
0 oy
5 cevap 267 göst.

Kategoriler

1,470,540 soru

24,087,165 cevap

331,566 kullanıcı

...