0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Merhaba kizlar aranıza yeni katıldım biraz içimi dökmek istedim ben geçen sene 9 haftalık düşük yaşadım onda kendimi suçladim ters hareket mi yaptım diye sonra toparlandım 3 ay tekrardan çocuk düşündük eşimle test yaptım çıktı havalara uçtuk bildiğiniz ama sonrasında adet oldum oda kimyasal gebelikmis.

1 ay önce hamile olduğumu öğrendim bu sefer heveslenmedim çok fazla 6 haftalık olunca kabini dinledik doktorum hem progestan ve enox iğne başladı hemen bu gün gittim yine kalbi durmuş bebegimin ve yine kürtaj olup aynı acıyı yaşayacağım Allah'ım sabır ver diyorum ama artık dayanamiyorum bu kayıpları yaşamaya Perşembe günü alacaklar kürtajla ve ben 4 gün onu içimde ölü olarak tasiycam düşündükçe nefesim sıkışıyor eşim elinden geldiğince destek oluyor yardımcı olup moral veriyor ama ben ağlamadan duramiyorum biliyorum onunda cani yaniyor ama elden bişey gelmiyor lütfen dua edin rabbim düşmanıma bile yasatmasin bu acıları sadece içimi dökmek istedim 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah gönlüne göre versin, çok zor. Peki bu kayıpların sebeplerini araştırmayla ilgili birşey önerdi mi doktor?
(57 puan) tarafından
Araştırma Hastanesi'ne sevk etti kürtajdan olduktan sonra oraya gidicez eşimle beraber genetik testler yapılacak sanırım
tarafından
Hayırlısı olsun, inşallah kısa sürede çözülür. Allah kucağınızı boş bırakmasın.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canimm basin sagolsun ♥︎ Hosgeldin Aramiza 

Cikmadik candan umit kesilmez insallah bir gun senin de bir bebegin olur kucagina aldığında  dunyayi unutturacak 

Sikma canini rabbimin bir dusundugu mutlaka vardirr ♥︎ 
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah kısmet olur
+1 oy
tarafından
Geçmiş olsun. Tekrarlayan düşükler için üniversite hastanesinde gen testi yaptırmanızı tavsiye ederim. Tam ismini sorarsanız bilmiyorum, bilenler yazar. 

Kendinizi suclamanizi gerektiren bir durum yok.
(57 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabınız için kürtajdan sonra araştırma Hastanesi'ne sevk etti orda araştırılacak
+1 oy
tarafından
Ben 7 haftalıkken öğrendim spor yapiyordum ağır kaldırıp temizlik yapmayı seviyordum yani bybun senle alakası yok düşse benimki düşerdi bjde ben koca gobehimle leş gibi yatağı ittirdimm
+1 oy
tarafından

İçinde ölü bir can taşımak ne demek çok iyi biliyorum rabbim yardımcın olsun bacım Allah sabrını versin doktorlarla konuş sürekli kürtaj olman tehlikeli sebebine yogunlas sonra hamile kal <3

(57 puan) tarafından
Kürtaj olduktan 10 gün sonra araştırma Hastanesi'ne sevk etti orda araştırılacak sanırım ☹️
+1 oy
tarafından
Canım benim allah sabır versin hem sana hem eşine çok zor.  Rabbim en güzel şekilde evlat bağışlasın, acınızı dindirsin. 
(57 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Bi yakınımda 2 kimyasal gebelik yaşadı. Test verdi en son kan pıhtılaşması çıktı. 3. Gebeliği sağlıklı geçti iğne ve ilaçlarla. Sen de bi muayene ol iyice araştırsınlar daha sonra ilaç ve iğneyle başla 

Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Rabbim sabır versin 
(57 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim kürtajdan sonra genetik testler yapılacak
(1,379 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin. İçini ferah tut moral çok önemli ♥️

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 469 göst.
11 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 914 göst.
0 oy
19 cevap 1,254 göst.
9 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+3 oy
37 cevap 1,885 göst.
24 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,741 soru

24,115,338 cevap

333,203 kullanıcı

...