0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba  kızlar bebek ne zaman baba işe gidince el sallamaya, ağlamaya başlar? 

13 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Oğlum 1 yaşında başladı 
(24 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(952 puan) tarafından
Benimki 12.ayda tam yaptı el sallıyor artık gerçek anlamda önceden sahteden yapıyordu. Ama ağlamaz arkasından
(24 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,737 puan) tarafından
10 aylıkken başlamıştı cnm oğlum
(24 puan) tarafından
Teşekkürler canım
(1,737 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Yasına gircek yapıyor 1aydır
(24 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Oğlum 11 aylıktan beri yapıyor 
(24 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(1,571 puan) tarafından
1 yasinda kapidan ciktigi gibi ağliyo zil caldigind baba geldi diyorumkapiya dogru emekliyo hizli ca
(24 puan) tarafından
Anneye düşkünlük yabancıları ayırt etme ne zaman başladı?
(1,571 puan) tarafından
Oda 10 ayinda basladi canim
0 oy
(1,270 puan) tarafından
İnatla yapmıyor oğlum bende üzerine düşmüyorum 14 ayına girecek 2.3 güne 
(24 puan) tarafından
Burcu ne :)
(1,270 puan) tarafından
Başak olması gerekiyor burçlarla pek aram yoktur ilgilenmem de
0 oy
(3,192 puan) tarafından
11 aylık falan di el sallama alkislama o zamanlar yapmaya başladı. 10 aydan beri de gidenin arkasından ağlıyor. Ama babası dedesi gidiyor diye ağlamıyor bence bende gelicem beni de götür gezdir diye ağlıyor :D şu an 14 aylık olmasına 7 gün var yarım saat önce babayı ise gönderdik ağladi baya. Öyle baybay falan yapmaya ağlamaktan fırsat bulamıyor ki. Ama diyelim babam dışarı cikaricak çocuğu kapıdan çağırıyor bak dede cagiriyor diyorum hemen kucağına gidiyor. Gel bana dede gitsin diyorum hemen elimi ittiriyor o zmaan bay bay diyorum oda bay bay yapıyor:D yani bizimki biri giderken değil kendi giderken evdekilere bay bay yapıyor:D
(24 puan) tarafından
Ahaha maşallah sübhaballah  kuzuma :D anneye düşkünlük yabancıyı ayırt etme ne zaman başladı?
(3,192 puan) tarafından
Amin canım hepimizin evlaidna masallah ❣️ benimki henüz öyle bişey yapmıyor 14 aylık. Babasına düşkün babası olunca anneyi hiç aramiyor. Yabancıya mesafeli davranma da daha başlamadı.
(24 puan) tarafından
Ya bazı bebekte olmuyor sanırım kimi 6.ayda yırtıyor kimseye gitmiyor ben anlamadım. Ben de yabancıyı aileyi bilsin istiyorum
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Benim 9 aylık baba ise gidince işi de geç kapıdan çıkınca ağlamaya başlıyor. El sallamıyor henüz ama.
(2,637 puan) tarafından
Şöyle anlatayım. Ben oturuyorken oğlum ayaktaki herkese gider bu ilk defa gördüğü biri bile olsa yeter ki gezdirsin onu. Ama mesele dün pikniğe gittik   kaynanam ben ve görümcem arka koltukta oturuyorduk onların yanında durmuyordu bende duruyordu sadece. Ama biri ayağa kalksa inse arabadan kesin giderdi onunla.
(24 puan) tarafından
Gezmeyi seviyor :)  burcu ne bebişinizin ama bir yabancı korkusu olması yadırgaması gelişiminin bir parçası olduğu için oğlum 7 aylık olacak ben bekliyorum
(2,637 puan) tarafından
Benim oğlumda bir sorun mu var anlamıyorum ki. Akrep burcu.
(24 puan) tarafından
Akrepler annecidir ya
(2,637 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ileride göreceğiz canım:)
0 oy
(3,550 puan) tarafından

8 9 aylikken el salla deyince sallamaya başlamıştı. Babasının arkasından 1 yas civarı ağlamaya başladı sma hep o görmeden çıkıyordu ağlamasın diye. Şimdi 2.5 yasinda güle güle babacım diye yollayıp kapısını kendi kapatıyor :D

(24 puan) tarafından
Ahaha ya maşallah sübhaballah bıdığıma :D anneye düşkünlük ne zaman başladı? 7.8 ayda mı yabancılamaya anneyi istemeye başlıyor
(3,550 puan) tarafından
1 2 yas arasi yabancılama ve anne düşkünlüğü vardı. 2 yasa girdiği gibi sosyalleşti çok güzel bi döneme girdik hamdolsun. 2 yas sendromu falan hiç yaşamadık. Aksine su an kendini ifade ediyor, kendi kendine bol bol oyun oynuyor. Ağlama krizi sinir krizi vs hiç yaşamadık. En güzel dönem bence
(24 puan) tarafından
1 yaşında mı başladı hmm her bebek çok farklı gerçekten
(3,550 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Kızım bir yaşında kocam işe gidince gizli gizli gider düşün artık !)
(24 puan) tarafından
1 yaşından sonra mı anne babaya daha düşkün oluyorlar yoksa 7 aydan sonra mı başlıyor?
(6,798 puan) tarafından
Vala cnm bnmki 8  sonra babaci oldu bütün gün bende akşam babası geldimj rahata giriyorum sonra babada bnmki babaci ;)
(6,798 puan) tarafından
Sürekli konuşun onunla olur olmaz herşey nesneleri gösterin ismiyle babasının fotosunu gösterin görüntülü konuşunca gösterin daha çok kavriyorlar bn kızımla arkadaşım gibi konusurm anlatırım oda dinler ;)
0 oy
tarafından
8 aylıkken baybay yaptı ama söylemedi 10 aylıkken söylemeye başladı. Ama babaya düşkün değil azalmıyor:)
tarafından
Yok canım 25 ve 12 aylıklar tuvalete bile gidince ağlıyorlar. Valla yenidogan dönemi geçti 4 aylıkken falan başladılar ben odadan çıkarken dudak büzüp ağlamaya
(24 puan) tarafından
Ya öyle ağlıyor da kimi bebek annedem başkadında durmuyı
tarafından
Yok canım çok şükür genel olarak iyiler sosyaller.  Gördükleri kişilerle oyun oynarlar
(24 puan) tarafından
Az gördüğünü yadırgamıyor mu
tarafından
Yok canım asla yabancı bilmiyorlar
0 oy
tarafından

9 aylıkken babası için ağlamaya başlamıştı baybay yap diyordum yapiyordu 

<3

(24 puan) tarafından
Maşallah  kuzuma :D anneye düşkünlük yabancıyı ayırt etme ne zaman başlado
tarafından
Şuan 2 yaşında ben ve babasına kendini bildi bileli çok düşkün yani tam anlamıyla 9.ayda maşallah zeka küpüydu hiç yabancılara gitmezdi bilirdi bizi şuan bile öyle bu hiç güzel bisey değil:))) çünkü bi hastane isim oluyor onu kimseye bırakamıyorum her anımda yanımızda yeğenimi esim kucağına alır hemen indir der babamgile gidiyoruz torunlar hep orda ilk o gider dedesine diğer çocuklara diyor bak benim dedem :)))) tam iki yasini doldurmadan konuşmaya başladı şuan bizim gibi her şeyi konuşuyor kelimeleri söylerken tertemiz konuşuyor mesela dün babası markete gidip ekmek alacak baba gitme diye ağladı peşinden babasının nasil hoşuna gitti arkasından agliyor diye :)))
(24 puan) tarafından
7.ayda başlar diyorlardı 8 ya da 9 da olabilir p zaman. Şimdi şöyle ben sosyal olmasını seviyorum ama bana bağlansın yabancıyı az gördüğünü sevdiğini sevmediğini ayırt etsin istiyorum herkesin de kucağına çocuk verilmiyor malesef yoksa sevmesinler diye değil. Oğlum 7 aylık mesela altını kimsenin açmasına müsaade etme diyorum vs vs kafasına girer belki böyle böyle
tarafından
Aynrn bende öyleyim kimsenin sana dokunmasına popona ellemesine izin verme diyorum kafasına yer edilsin diye evet herkesin kucağına verilmiyor ama bizimki hiçbirine gitmiyor komşular çok iyi insanlar içli disliyiz onlarla ama nafile hiç gitmez bu yüzden kendi şahsi işlerimi halledemiyorum bide hamileyim her kontrole gittigimde onuda götürüyorum ölüyorum:(

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,931 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 343 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 816 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 344 göst.

Kategoriler

1,470,959 soru

24,092,535 cevap

331,845 kullanıcı

...