0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Allah aşkına oğlum tam 12 aylık. Ama bu saat oldu ne yemek yedi ne başka şey. Emiyor azcik tamam.2 tatlı kaşığı puding yedirebildim çorba falan asla istemiyor. Karpuz yiyor az bisey gün içinde tamam. 4 aydır hiç kilo almadı daha ne yapabilirim 

9 Cevaplar

0 oy
(163,452 puan) tarafından
Hos geldin aramiza 2 bucuk yasinda 8,9 aylikdan beri yemiyo
Mollers iyiyse bende aliyim ya
tarafından
Arkadaşım kullanıyor 4 yaşında onun kızı gidigi çıkmış ama 2ay kullandıktan sonra düzeldi cocuk dedi
Vaay anama vaay kuzey oyle seyleri ne icer ne yutar bide o sorun var bizde
tarafından
Canım  tutti frutti aroması varmış şekerli sakız gibiymiş yemeyi reddeden çocukların sevebilecegi sekildeymks
Aay bakiyim bi eczaneden
-Reklam-
0 oy
tarafından
4 yaştan geliyorum halen zorla yediriyorum akşama kadar açım bile demiyor yıldım resmen. Allahtan küçük oglum 9 aylık o güzel yiyor teselli ediyorum kendimi 
tarafından
İki  bebeğim var ikisinde de sorun yoktu aslında.  Yaza girerken ne olduysa oldu . Koca 1 tas çorbayı ikisi ekmekli içerdi inanır mısın. Şimdi 2 kaşık yemiyorlar
tarafından
Belkide sıcaklardandır canım
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla benim oğlum 7-8 aylıkken 10 kiloydu şuan 3 yaşında 13.7 kilo ek gıdaya geçtikten sonra çocuklar zayıflamaya başlıyor kızım da aynı şekilde 13 aylık 9.aydan beri 10 kilo 100 gram bile almıyor 
tarafından
Aynen 7. Ayda tam 11 kiloydu simdi 12 aylık hala aynı kilosu . Ay abur cubur vermiyorum versem mi diyorum bari bogazlarindan bisey geçer diye
(4,692 puan) tarafından
Daha çok yemeleri kesiliyo onu da denedim iştah şurubu denedim yemek istemeseler asla yemiyolar canım
tarafından
Ya canım mollers balık yağı kullanan var Bi onu deneyeyim diyorum fayda ederse. Kızım 18 kilodan 15 e indi üstüne birde kilo veriyorlar almadıkları gibi
(4,692 puan) tarafından
Bir dene canım
0 oy
(449 puan) tarafından
Siz yedirmeyin verin önüne  oynarken yer  arada yaninda sizde yerseniz dener... kızım   1 yaşında  kendi yemeye basladi mudehale etmiyoruz suan 2 yaşında  ve cok şükür  yemek yerken ağzını  kapatarak yer ustunu ellerini silkelwr , ağzını  ellerini mutlaka siler .... basta dağıttı  döktü  ama kendi kendine daha cok yedi belki 10 dk da degil yarim saatde yedi ama kendi yedi
tarafından
Maasallah de canım. Bende 25 ve 12 aylıklar hep blw yaptım çok istahlilardi  3 4 aydır ne olduysa mahvoldular. Kızım 22 aylıkken 18 kiloydu düşün.  İştah gitti mi gidiyo maalesef.  Sende kimsenin yanında sakın yemek yedirme
(449 puan) tarafından
Sıcak  etkiliyor  olabilirmi
(449 puan) tarafından
Ben yedirmiyorum bana birakmiyor gördünu ister zaten de nazar olmaz insALLAH
tarafından
Amin inşallah nazara gelme canım.olabilir tabi sıcaktan da ama daha sıcaklar gelmeden kesildiler yemeden
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ahaha bu beeennn benım kızızımmm :)) canm en basta sunu söylim eger sagılıgı yerındeyse kan tahlıllerı vs temizse edıse etme sıcaklarda canı ıstemıyo emekleme yürüme diş derken onlarda cok stresli.

Kac kılo ne kadr alıyo aylık yoksa durdumu tamamen buda onemlı belkı boya gidiyordur mınyon tipse de normal karsılıyolar.

Benım kızım 8aylıkken 8kıloydu 12aylık oldu hala 8 ne bı gram ılerı ne geri sabıt kaldı alerjısı var diyetteyiz oda etkılıyodur dıyorm ama hıc oynamaması cok can sıkıcı sıkılmştr aynı yemeklerden benımkıde ne yemek ne corba ne muhallebı hıcbısı yediremedım sabah berı sadece 3tana spagettiyle duruyo:)) burda cok sordum balık yagı fılan öneren cok böyle cocuklara doktorar onu verıyomş bende doktoruma sorcam takvıye vıtamınler almayı dusunuyorm. Ben tahlıllerını yaptırdım bızım kızın cok eksıgı cıktı o yuzden normal karsılandı 
tarafından
Kızım 25 aylık kilo veriyor 3 kilo verdi tahlilleri güzel çıktı. Oğluma baktiricam birde almıyor 4 aydır. Boyu da çok az uzadı.  Benim arkadaş da mollers kullanıyor bende sorayım bakayım Bi ama çok canım sıkılıyor
(2,704 puan) tarafından
Hepımızın sıkılıyor canm ınan o yemedıkce bem yiyorum kfayıda yıyorm komple deliriyoz:))
0 oy
tarafından
Kuru yemiş ver yesin kız o çok iştah aciyor
tarafından
Onu yiyorlar kuzum ya yemek de çok sıkıntı
tarafından
Onu ver bol bol yesn cnm sonra iştahı açıldıkça yer bide harnup pekmezine limon sık ver kuzum
tarafından
Denerim inşallah keşke yesin ama kendi avucu kadar yesin fazlası da sıkıntı dedi doktorumuz öyle veriyorum
tarafından
Ayy aynn cnm ck sıkma bu sefer hiç yemiyorlar
0 oy
(213 puan) tarafından
Şuan kaç kg canım 
tarafından
11 kuzum ama zaten 4 kilo doğdu ve 7.aydan beri bu kiloda
(213 puan) tarafından
Oğlum da iki hafta sonra yaşına degicek iki ay önce 7.5 kg du şuan 8 kilo seninki almamış ama kilosu iyi kız Maşallah yaşına göre oğlum 2100 Gr doğdu bnm
tarafından
İyi gibi ama kuzum aylarca kilo almaması normal değil gibime geliyor bir anda kesildi herseyden
(213 puan) tarafından
Yemesi nasıl cnm bnm oğlum da herşeyi yer ama almaz buda aylardır 7 kg da kaldiydi yeni 8 oldu şükür şuan bile sabah öğlen akşam yer yine almaz yapısı böyle minyon tipli bide göstermiyor oğlum
tarafından
Hiç birseu yemiyor canım yese de almasa umurumda olmaz . Ama şu saat oldu 2 tatlı kaşığı puding yedi .kızım da var 25 aylık o hele 3 kilo verdi 4 ayda.az da olsa yeseler hiç takmam. Arada 1 er dilim karpuz yiyip gün içinde başka bisey yemiyorlar
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Boyu kilosu nasıl eğer alt sınırın altındaysa doktor iştah açıcı vs verebilir
tarafından
Canım sorun yok gibi duruyor ama cocuk zaten 4 kilo doğdu 7.ayindan beri 11 kilo . Kilosu iyi gibi duruyor ama aslında sorun var 4 aydır
(1,030 puan) tarafından
Yani  12 aylık bir bebek için 11 kilo gayet iyi duruyor benim oglumda 16 aylık son 3 ayda 500 gram aldı sadece ki istahida iyi ne versem yer ama 10 kilo :) kiloyu bu kadar problem yapma önemli olan boyu
tarafından
Canım yese kilosu umurumda değil yemiyor haliyle her hastalık da yememekle geliyor.  2 kaşık bisey yiyip gün boyu öyle duruyor sağlığını yitirecek Allah korusun
(1,030 puan) tarafından
Bazı çocuklar öyle evet maşallah enerjileri de hiç bitmiyor iştah açıcı kullanmayı dene çözüm bulunur üzülme
0 oy
(4,803 puan) tarafından
Belki diş çıkarıyordur benimki de 11 aylik oldu bugün diş cikarinca asla yemez. 

Yoğurt dene veya meyveyi mixerden geçir bardakla içir ben öyle yapıyordum çok iştahsiz olduğunda. Örnek yarım muz + 1 şeftali. Veya yarım armut şeftali böyle sevdiği meyvelerden yapabilirsin
tarafından
Sagolasin canım.  Yapıyorum  genelde diline sürmüyor bile.  Bi an önce düzelir inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 267 göst.
7 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Nisa17 (354 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,139 soru

24,134,996 cevap

334,258 kullanıcı