0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğumdan sonra da iki bebeğini emziren yani tandem yapan oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
(13,443 puan) tarafından
Kiz zaten canimiz ne ilkini zorla kestim memeden :)
tarafından
Ya ben üzülüyorum:(( haksızlık yapmışım zaten :((
(13,443 puan) tarafından
Ne kadarlikki ilki
tarafından
İlki şuan 9 ayını bitirdi doğuma kadar araları 16 ay olucak
(13,443 puan) tarafından
Anladim canim zaten dogumdan 1 ay once kesmen gerekiyor diye biliyorum. Ben 19 aylikken kendim kestim memeden suan 2 yasinda tam bende 14 haftalik hamileyim
tarafından
Anladım kuzum üzülüyorum ya hakkını yiorm ihmalim yüzünden diyorum hep. Senin yine ideal
-Reklam-
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Daha dogurmadim ama yapmayı düşünüyorum kızımı sütten kesemem cok küçük zaten şuan hala emiyor 
tarafından
Hah bende öyle düşünüyorum ikisini bir nasıl yaparim diye düşünüyorum ikisi de aynı anda uyanırsa diye
(1,334 puan) tarafından
İkizlerin varmış gibi :)) oturur pozisyonda birini bir memeye digerini bir memeye ayaklari ice değilde dışa doğru yani kafalari birbirlerine bakarak ben bı ikiz annesinde öyle görmüştüm
tarafından
Aa çok iyiymiş bende öyle yapayım
0 oy
tarafından
Ablam hamilyknde dogunca da iksni emzrdi mama destgi almdi iksnde de 
tarafından
Nasıl yaptı acaba ikisi aynı anda gece uyanınca flan yada ağlayınca
tarafından
Büyük 2 yasnda sadexe uyurkn emiyordu küçük 5 aylık 1 aydr emiyor büyük ondan koly oldu aktf emen değildi
tarafından
Hı benim ki 3 saatte bi emiyor inşallah bende yaparım
0 oy
tarafından
Kuzenimim eşi 4 aylık hamile oglunu yenı sütten kesmiş 
tarafından
Bende 3 aylık hamileyim hala emziriorm bebeğim küçük gidebildgi yere kadar emzrmek istiyorum
0 oy
(662 puan) tarafından
Kızım 14 aylıkken hamile kaldım 2 ay daha emzirdim kestim çünkü o sütle zayifliyodu
tarafından
Hı anladım bilmiyorum doktorum bana hiç sıkıntı Yok içeriği ona göre ayarlar vücut dedi bende bekliyorum inşallah devam edebilirim kesince çok ağladı mı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 245 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Zehra0504 (527 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
4 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Belinay122 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamzeee123 (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,863 soru

24,160,744 cevap

335,353 kullanıcı

...