+2 oy
692 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (934 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kim eşiyle ilgili ne sorsa altına boşa kurtull süründür al nafakayı bunu yazanlar kışıler emin olun evlerinde eşleriyle el bebek gül bebek geçinenler kolay mı sanıyorlar bi yuvanın bozulması yaa o hataya düşüpde burdakileri dinlemeyin kendiniz kendinize çare olun burdakilerin gazına gelip arkadaşım gül gibi yuvasını yıktı neymiş şunu şunu yapında geçmişini görün bilmem ne geçmişine baktım şunu fördüm ne yapayımm altına da boşan boşan 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

24 Cevaplar

0 oy
(242 puan) tarafından
Ben bide şu sözden nefret ediyorum 

Sen bu kadar mı gurursuzsun 

Ya sen bilmeden etmedin nasıl böyle konuşuyorsun 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaa burdaki herkes lafta cidden kendi basina gelse acaba aynisini yapabilcek mi bi dusunmek lazim 
0 oy
tarafından
Şiddet,aldatmaya , kadını hor görüp itt muamelesi yapana boşan diyorum evet. Ama kimse burdan aldığı fikirle bosanmaz emin ol kafasında vardır zaten . Gül gibi yuvası olan kimse bosanmaz ayrıca kadınlar çok sabırlı ve fedakar bosaniyirsa adam hat etmiştir , ortada evlilik yoktur. 
0 oy
(1,724 puan) tarafından
Dilde boşa demek kolay ya sonra....

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,221 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Limonlu kek (4,685 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 110 göst.
+1 oy
9 cevap 430 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu