0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar papara  die bi uygulama gordum netten araştırdım ama bisey anlamadim nedir bu uygulama ne ise yarar bilen var mı

5 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
Neymis gizz o bende duruyim
-Reklam-
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kiz baktim simdidr para trasferi filanmis kartla ilgili sanirim ucret kesilmeden para transfer ediliyomus
tarafından
canım gorumcem kocasının telinde görmüş bi kadinin adina para yollanmis cogu da erkek alicilarin acaba nedir dedi sen okumussun bilirsin falan ya dedim okumakla alakası yok ama netten bi bakım olmadi kizlara sorarim dedim haber beklio simdi benden ne diyeceğimi bilemedim
0 oy
tarafından
Valla uygulamayı bilmem de biz ekmek kavururuz tavada üstüne su ve peynir döker yeriz papara derler adına çoban yemeği ay canım cekti yapcam
(3,022 puan) tarafından
Ahahahahhahahaha kiiiz allah iyilini versinnn
tarafından
Acıktın galiba hemen yemek hahahaha çok iyiydi yaa ahahaha çok güldüm buna yap kız kendine bize de gönder
tarafından
Ahahsfgggsaf Feda olsun size ayh <3
tarafından
Teşekkür ederim canım saol
tarafından
evet bi yemek cesidiymis de
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Para gönderme yapıyorsun canım 
tarafından
gorumcem kocasinin telinde bulmuş kadin adina para gönderilmiş
(4,875 puan) tarafından
Kadını tanıyor mu peki görümcn
tarafından
hayir tanimiyormus bir tanesi türk diğeri de suriyelilerin  isimlerine benziyormuş ama daha biseu diyemedim gorumceme 4 tane boy boy çocukları var bosanma konusunda cok cesaretli bosanirsa yanıma gelecekmiş kararsiz kaldim haline de üzüldüm bilemiyorum ne diyeceğimi
(4,875 puan) tarafından
Aman sen karisma boşver döner dolaşır sana sormuştum bilmem ne muhabbetine girer bilmiyorum ben de geç .
tarafından
oyle yapayim valla haklısın bi de cok masrafli normalde her ay gelio zaten babasi gile 10 gun kalio 4 cocugu da bezli bes yasindaki ikizleri bile bezlio  ve her masrafını esimden istiyor bosanmaya bahane ariyor zaten bi de bunu öğrenirse gelir bana yerlesir oyle diyordu zaten ben en iyisi bilmiyorum dicem kendisi öğrenirse de asla kabul edemem normal biri degik çünkü
0 oy
tarafından
Ilk defa duydum resmen 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 144 göst.
17 Aralık 2022 Moda kategorisinde Bebsiimin annesiyim (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
17 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 423 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Nzlglr (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 425 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,084 soru

24,053,474 cevap

329,797 kullanıcı

...