0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (1,339 puan) tarafından
İlki nasıl oldu bitti birşey bilmiyosun ikinciye tecrüben oluyor ve Herkese moral verdim hep ama  ilkinde pozitif bir sezeryan hikayem var olmasına rağmen son zamanlarim az kaldı ve korkmaya başladım bir oğlum var onu ardımda koyup doğuma gitcem aklıma geliyo

10 Cevaplar

0 oy
(1,735 puan) tarafından
Evet ikincide bildiği için insan korkuyor, ilki çok güzel geçiyor hele de bianda olumca:) 
(1,339 puan) tarafından
Aynen öyle ilki oldu bitti ye geliyo igne acitcakmi karnına bastırma sezeryan sonrası  ilk yürüme öksürünce acıyan dikiş yerleri aklıma geliyo yasicam sıralamayı tecrübe ettimden korkuyorum
(1,735 puan) tarafından
Hiç korkutma kendini, öyle yada böyle geçiyor. Daha bilinçli olduğun için sonrasında kendini yönlendirmen daha kolay oluyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet bende kisa hazirlik yapiyorum cnm bgun ayiptir soylemesi sogara boregi yapiyordum azinida bugun kizarticaktm devamini buzluga koyucaktm icimden dedim ki bugun yedigim boregi bir daha yiyemezsem dogumdan sonra ya herkes oturup onu yerken ben dogumda vefat etmiş olursam *-*
(1,339 puan) tarafından
Yook Allah korusun sagsalim bebekte sende atlaticaksiniz insan ilkinde bilmedi için bişey ikincide acıyı hersyeyiyle bildi için korkuyor
(1,929 puan) tarafından
Bende de öyle bugün bebeğin kıyafetlerini dolaba koydum acaba ben giydirebilecek miyim diye düşündüm durdum
(2,800 puan) tarafından
Kıyamam güzel düşün o sigara böreklerini sen yiyeceksin :)
0 oy
(775 puan) tarafından
Valla benim bi tane çocuğum var sezeryan gayet güzeldi merakla bekledim olsa yine korkmam amaaa sezeryan sonrası benim çok sıkıntılarım oldu stres heyecan yaptım sanırım tansiyon ateş yükselip durdu bi çok hastalıktan şüphelendiler test yaptılar ama herşey tertemizdi kimse ne olduğunu anlayamadı 4 gün hastanede kaldım o yüzden sadece sezeryan sonrası yine böyle hasta olurum diye bi daha hamile kalmak istemiyorum doktorum yüzüme açık açık ertesi gün seni sağ bulamayabilirdik dedi Allahım kimseye benim çektiğim sıkıntıları yaşatmasın zor bi durum çocuk doğduğuna sevinemedi bile kimse öyle herkes bana odaklanmıştı inşallah hayırlı kolay doğumun olur canım 
(775 puan) tarafından
Çocuğun kalp atışları hızlanmıştı
(2,800 puan) tarafından
Taze anne kaçtı bebeğin kalp atışları
(775 puan) tarafından
200 e yakındı doğumdan çnceki gecede belim ağrıyodu dr gttik o zamanda yine çok yüksekti serumla falan normale döndürdüler ertsi gün suyumda gelince ve kalp atışları yşne yüksek olunca normal doğumu bekleyemedk mecburi sezeryan olmuştum ama iyki de sezeryan olmuşum diyorum bazı normal doğuranlar anlatıyolar da korkuyorum vallahi :)
(2,800 puan) tarafından
Bnim bebeğimin de kalbi 160 dan başladı altına düşmedi . Sezeryana aldılar
(775 puan) tarafından
Doğrudur canım valla öyle böyle sağ salim kucağımza aldık ya çok şükür iyi ki doğurmuşum bal küpümü maşallahh :) darısı inşallah tüm hamilelere olsun :)
0 oy
(2,855 puan) tarafından
İki sezeryan oldum bende ilki ani oldu bir şey anlamadım ikinci de ben de korkuyordum. Doğumdan önce konserve yaptık annemle anneme doğumda bana Bir şey olursa bunları sen al demiştim:) bide biraz altınım vardı anneme teslim etmiştim bir kızım vardı ikinci kızım oldu onlar için sakla onlara harca demiştim:) insanın aklına her şey geliyor canım duygusallık fazla oluyor. Umarım çok güzel bir doğumun olur sağ salim bebeğine kavuşup evine gelirsin ❤️
(1,339 puan) tarafından
Amin inşallah canım hani arkamda oğlumu bırakıp gitmek koyuyor bana şuan birde ne yasicami bildimden acıyı Korkuyorum
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bnmde ilki oldu bttiye geldi.basima ne geleceğini bilmediğimden hersey birden gelişti.smdi tecrübeli olunca bnde korkuyorum. Son 10 günüm kaldı.
(1,339 puan) tarafından
Valla bende aynı korkuyorum ilki oldu bitti yaşandı şimdi ne yasicami bildimden korkuyorum bende önce olcak seninki unutmazsan yaz tecrübeni nasıl geçti diye rabbim kolaylık versin agrin acin hafiflesin tez toparlanirsin inşallah
0 oy
(662 puan) tarafından
Acıyı ağrıyı geçtim de az önce de aklıma geldi kızımı nasıl birakicam gözlerim doluyo ya
(1,339 puan) tarafından
Bende oğlumu bırakıp gitcem halbuki bir gün hadi iki olsun ama insana koyuyor
(662 puan) tarafından
Sorma valla evlat çok baska
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benim 3. Sezeryan bende korkuyorum canım helede riskleri düşününce 
(1,339 puan) tarafından
Üçüncü maşallah bende ilkinde acıyı bildimden korkuyorum
(1,929 puan) tarafından
Valla canım ikinci de de korkuyordum her doğum risktir birde bazıları var hamile demez hamile kadının yanında doğumda şu öldü bu yoğun bakımda diyerek moral bırakmıyor
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Benim tam tersiilki çok kötüydü ikinci ve üçüncü güzeldi. İlkinde erkendi daha 34 haftada gittim 3 hastane gezdim yatırdılar başta dogurmican erken daha dediler durduramadılar sonra  doğuracaksin dediler yaşar mı yaşamaz mi derken sonra kalp atışları düşünce aniden odaya dalıp haydi sezeryan gidiyosun dediler. Korku panik stres bebek direk kuvoze girdi ben göremeden zaten doğumdan öncesi de sonrası da çok kötüydü. 

İkinci ve üçüncü de planlı olması beni rahatlattı. Geceden dusumu aldım yattım sabah hazırlandım makyajımı vs yaptım gittim hastaneye giriş yaptım yattım hazırlandım girdim ameliyata çıktım bebeğimi sevdim çok güzeldi yani.
(1,339 puan) tarafından
Umarım benimde gene güzel olur çabuk atlatirim
(3,146 puan) tarafından
İnşallah Allah yardımcın olsun sağ salim güzel bı doğum nasip etsin
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Al bende de o kadar ilki benim zaten acil oldu kontrol diye gittim ne olduğunu anlamadım benim de oğlum var nasıl bırakıp gidicem ilki gibi iyi geçicek mi aklimda binlerce soru
(1,339 puan) tarafından
Bende aynen öyleyim senin gibi Rabb'im kolaylık versin canım inşallah tez toparlanirsin ilki gibi iyi geçer inşallah
(2,564 puan) tarafından
İnşallah canım benim rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ne kadar kaldı doğuma
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bence 2.  Daha kolay bacım. Ben 2 tane yaptım hiçte korltugum gibi olmadı. 2 yi daha da cabuk topladım. 1.de kızıma ilk 3 gun baskası baktı. Ogluma daha hastahanede bile ben baktım

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 464 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 196 göst.
0 oy
2 cevap 193 göst.
0 oy
7 cevap 202 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kasva1 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler