0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Simdi kızlar ayrı ayrı post acmak istemedim. 1. Sorum oglum 19 aylık bezi istemiyor surekli cıkarmaya calısıyor. En erken ne zman alısır cocuklar tuvalete?

2. Kızlar benim adetim bir tuaftı. Bazen 6 gun yogun bacaklardan akıncaya bazen 3 gun kesik kesik. Dr gittim. İlaç verdi. Hormonlar alt üst olmuş. Birde ne alaka bilmiyorum ama bir dogum kontrol hapı önerdi. Evli degilim dedim. Ama o ilacın içindeki hormonu için vermiş baya bir ilaç gibi içeceksin dedi. İlk ilacı bitirdim o ay gayet eskisi gibi oldu fakat o ilacı bitiripte o verdigi obur dogum kontrol olana baslayınca daha adete 15 gun kala kanama oldu. Hiç basıma gelmişti yan etkisi olabilir mi? Cunku ben sanırım 3 seneyi gecti dogum kontrol hapı filan kullanmıyordum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinden boşandınmı canım ilk sorun 19 ay çok çok erken bence bezden ayırmak için adetin düzensiz se bence başka doktora da bir görün doğum kontrol hapı saçma geldi bana
tarafından
Anladım Yakında düzelir inşallah ya eşinden ayrımısın evli değilim demişsin
(12,026 puan) tarafından
Evet canım cok oldu bosanalı.
tarafından
Keşke bende şuan boşanmış olsaydım oğlumla yeni hayat kursaydım ama çocuğu vermiyor işte bakalım
(12,026 puan) tarafından
Cok zor bir surec ama geciyor. Naplaım bende boyle olsun istemezdim.
tarafından
Doğrudur çekişmeliyse yıllarca sürüyor
-Reklam-
0 oy
(530 puan) tarafından
19 yaş çok erken canım çişini tutamaz. Doğum kontrol hapı ise adet düzenleme gibi etkiisi var ben bekarken bile doktor vermişti bana bekar olmakla alakası yok o hapların 
(12,026 puan) tarafından
Yan etkisi mıdır acaba canım.
(530 puan) tarafından
Ben bekarken kullanmıştım hormonlar düzelsin diye bir yan etkisini gormedim
(12,026 puan) tarafından
Bende ilk kez boyle bırsey oldum
(530 puan) tarafından
Hava değişmelerinde stresden de olabilir bnm her mevsim değişikliğinde düzensiz olur canım
(12,026 puan) tarafından
Bakalım nolcak canım bu
0 oy
tarafından
Hormomal ilaclar çok güclü. En ufak aksatınca ve ya dr dediği gibi kullanmayınca yan etki olarak kanama vere biliyor canım. Geşmiş olsun.

Oğlun içinde tuvalet eğitimine başla bence . Bezi istemiyor demişsin. Ama yinede tecrübeli annelerde fikirlerini söylesin.
(12,026 puan) tarafından
İlk verdigini bitirdim. Bu dogum kontrolu baslayınca oldu acaba gitsem mi yine dr diyorum da kontrol parasıda cok
tarafından
Numarası varmı? Mesaj atsan
(12,026 puan) tarafından
Numarası yok canım. Hastahaneden baglanıyoruz
0 oy
(9,678 puan) tarafından
19 ay erken ama bez istemiyorsa ara ara deneyebilirsin belki cabuk kavrar bende erken diyordum konuşamıyor diye ama 23 aylıkken alıştı şükür...

Diğer konu hiç bilgim yok ..
(12,026 puan) tarafından
Denıcem yarın. Hiç çiş demıyor
(9,678 puan) tarafından
Götür yanında seninle gitsin gelsin aradada gel sende yap de oturt bakalım yapacak mi
(12,026 puan) tarafından
Yaeın bir deneyim lazımlıgı da var
(9,678 puan) tarafından
Iyi super yapar ins
(12,026 puan) tarafından
İnş yapar. Oh vallaha bir bıraksa bez masrafı azalsa ne iyi olur
0 oy
(14,436 puan) tarafından
Doğum kontrol hapı kişiye göre düzensizlik yapıyo bendede yapmıştı bi daha düzene girmedı
(12,026 puan) tarafından
Dr soylesem mi ki canım bekleyim mi?
(14,436 puan) tarafından
Soyle canım sonradan düzenlemek daha zor olur benim bi daha düzene girmedi aydan aya görürümde istedığı gün gelir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 165 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 884 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,343 soru

24,056,820 cevap

329,948 kullanıcı

...