0 oy
249 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (289 puan) tarafından
Dün eşimin dogum günüydü ama ne kutladım nede güzel bi dilekte bukundum üstüne sacma sapan bı konudan tartısma cıkardım (normaldede asla özel günlere takınlı bırı degılımdır) velhasıl suan aglayarak yazıyorum cok severek evlenıp yuva kurdum esim biyana dünya biyana derdim cok sorun yasadık ama hamd olsun kızımın gelmesıyle gecmıstı hersey evlenır evlenemz hemen hamıle kaldım ve pskolojık sıkıntılarımda basladı nebılım cok dua ederdim esimi cok severdım yıvam derdım baska bısey demezdım ama suan herseyden bıkmış ısanmıs bı durumdayım kafamda istemsizce gezen bosanma dusunceleri esimin sevgısıne ılgısıne ıyılıgıne karşılık verememk benı mahvettı neden boyle oldum dıye dusunmekten kafam catlicak artık ama herseyı gectım eşime bu kötülüğü yapıyorum ya içim dağlanıyo meblim bizde sevgı dolu bı yuva olabılırdık ama benım bu hallerim nedenini bilmedigim hallerim bızı mutsuzluga surukluyo eşime çok üzülüyorum çok ama ona karşı içimden hiçbişey gelmiyo ne güzel bi söz nede başka bişey  bu ayı hıç unutmicam  agustos ayı hep içimde bı acı olarak kalacak

Sacmaladıysam kusıra bakmayın içimin acısıyla gözümün yaşıyla anca bukadar oldu

Hakkınızı helal edin düşüncelerinizi beklıyorum ❤️

5 Cevaplar

0 oy
(952 puan) tarafından
Yani canım bu adam seni boşasa hakkı var cidden. Ben daha birşey demiyeyim sen anla.
(289 puan) tarafından
Kesinlikle gerckten öle ama benimde bianda böyle olmam normal degıl oda bunun farknda
(952 puan) tarafından
Sebebi kocan değilse doktora gitmen gerekiyor canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimi bulamaz kimi de bilemez diyorum ve kenara çekiliyorum,neler okuyoruz burda,onlara haksızlık valla ,neyse hayırlısı 
(289 puan) tarafından
Kimin ne yasadıgını neden bu duruma geldıgınıde bilemezsiniz degılmı ?
Ben bile neden bu duruma geldım blmıyorum cnku
tarafından
İşte elindekini kaybetmeden kendine gel bi an önce,sonra vah tüh deme bacım senin için diyorum ben. Adm hangi bi zamana kadar bu tavrını çekecek düşün bakalım.
Sonunda canına tak diyecek hadi yoluna diyecek
0 oy
tarafından
Eşine gerçekten üzüldüm..
(289 puan) tarafından
Bende çoook üzülüyorum :(
0 oy
tarafından
Kocani seviyosun zaten bu belli bi danismandan yardim al kimse sevmedigi bi insan icin uzulmez sende bisiler yoluna girsin belki burdn fikir alirimdiye cikis yolu ariyosun profosyonel bi destek lazim 
(289 puan) tarafından
Allah razı olsun mihri abla ya gercekten suankı durumumu tam anlamıyla anlayan acıklayan sen oldun
Gerckten cok uzuluyorum paramparcayım napıcam blmıyorum :(
tarafından
Dedigimi yap kusum sen bisuler yolunagirer mutlaka rabbim cabani uzuntunu goruyo
tarafından
Brnve evini sirkeli su ile temizle size haset etmiş kiskanmis birileri olabilir . Mihri herkesin halinden anlar canım benim o ❤️
tarafından
Cansin aysum ❤️❤️❤️
(289 puan) tarafından
Gidicem abla doktora ama bıturlu randevu bulamıyorum ya
0 oy
(783 puan) tarafından
Bence sen git Allahın kapısına dualar et kalplere sevgi veren Allahtir Allahtan uzaklaşan her kul malesef ki ailevi sorun isteksizlik vs yasiyor manevi dünyani iyilestirmeni tavsiye ediyorum kimse mükemmel degil evliliklerde hayat iniş ve çıkışlarla dolu ama bu dunyada Allah gözeten koruyan hele hele bir yuvaya sevgi kalbe huzur veren odur. Bence kendinle ilgili sağlıklı manevi adimlar atmalısın. 
(289 puan) tarafından
Yorumunuz için tesekkur ederım haklısınız gerckten ama dua etsemde faydası yok gıbı gelıyo bana :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 225 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ayca6273 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,486 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yorgunana (4 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,301 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,090 göst.