0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (426 puan) tarafından
Otel havuzunda yuzebilir mi çocuk havuzu  simit olmadan 3 buçuk yas 103 cm falan ona gire simit alicam

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
sımit tabıkı almalısın nasıl yuzsun yuzme bılıyor olsa buraya sormadın yası kucuk ayagı kayar su yutar bılmez daha nefes tutmayı falan benım oglumda 3.5 yasında suyla haşır neşir ama sımıtsız ben yanındayken kendım tutarak sokuyorum denıze vs oynatmak amaclı tek oldugunda kesınlıkle sımıtle
(426 puan) tarafından
Kimisi kolluk kimisi simit hangisini alsam
tarafından
kolkuga guvenmıyorum daha ben ogrenmesı lazım kolları havada kalıp bası suya batabılır su yutup nefesi kesilebilir sımit belden komple bedeni yukarda tuttugu ve cıkma ıhtımalı olmadıgı ıcın guvenmı gelıyor
(426 puan) tarafından
Hic yüzme bilmiyor simitle oynayabilir mi. Ona gore soparis geticem zaten havuz yNi bebek havuzu
tarafından
kuzum bebek havuzu tamam da sımit vs destek bısı olmadan dengede durup suda rahatca kndını sağlamaz oyle durur ayakta yurumeye calısır duser eder Allah korusun tek bırakamazsın zaten o yuzden sımit al sen rahat eder ama ıcı bos olanlardan al hanı külot gıbı olanlar varya onlardan alma sakın cocugun sadece bacakları suya gırıyor onda sen yasına uygun kucuk bır sımit al ıcınden cıkamayacagı tak belıne at suya :D cok keyıf alır oglum ılk denıze gırdigı de 1.5 yasındaydı sımıtın ıcınde cırpındı kendı etrafında döndu tam tur ayaklarını iç gudusel olarak kullanmaya baslıyor suya gırınce göreceksin bıraz daha buyusun yuzme ogretıcem o zaman kolluga gecıcem ben
-Reklam-
0 oy
(54,224 puan) tarafından
yuzme bilmediği icin yuzemez simit kurtarıcı 
(426 puan) tarafından
Simit mi makarna mı acaba
(54,224 puan) tarafından
makarna rahat olmuyor simitle dönüyorlar oynuyorlar rahat oluyo makarna batıyo zaten simit gibi yukarda tutmuyo cok
0 oy
(7,827 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Simit değilde kolluk al simitten çıkıverir

(7,827 puan) tarafından
Markasına göre değişir canım
(7,827 puan) tarafından
Bak resim ekledim bunda suya batmıyor canım yıkarıda arkadaş batar kolluk iyi değil demiş ama bu kolluk farklı imkanın varsa al
tarafından
Biz de bundan kullanıyoruz aşırı derecede memnunum asla batmıyor.
(7,827 puan) tarafından
Zaten üstüne dahası yok sanırım :)
(426 puan) tarafından
Bu çok pahali ya
0 oy
(163,576 puan) tarafından
Simit sart degil otellerde cocuk havuzlarinin boyu en fazla 40 cm 
(426 puan) tarafından
Evet bende oyke düşünüyorum cicuk havuzu
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Açılınnn yüzme antrenörü geldiiiii :))) canım tabiki tek başına yüzme bilmiyosa yüzemez öncelikle öğretmenizi tavsiye ederim, simit kolluk falan bunlara alışan çocuklar yüzmeyi daha geç öğrenir genelde. Eğer durumun iyiyse myminibaby kolluk al 529 TL, eğer öylesine eğlensin falan istersen de simit al, basit kolluklar batırır dikkat et, simitte ölçüsüne göre al büyük olmasın yanlışlıkla 
(426 puan) tarafından
Durunun o kadar yok otel havuzunda yüzümez mi simit kac cm olmAli
Askim o kolluklar guzel ama can yelegi yuzme ogrenmede daha faydali degilmi
(3,460 puan) tarafından
Kızının boyu ve kilosu kaç ?

Sevdoş can yeleğide iyi bişey olması lazım yoksa onlarda yüzme öğrenmeyi geciktiriyo.

Eğer anne baba yanında olcaksa yüzme tahtası en güzeli ama işte anne baba yanında durup öğretcek yüzmeyi. Çocuk tek kalcaksa kaliteli batmayan birşey olması lazım
(426 puan) tarafından
16 kilo 103 falan otel havuzunda yüzümüz mi
Hayir buyuklerin havuzuna 120 cm den kisalari almazlar
0 oy
(28,469 puan) tarafından
Yüzemez tabiki al bi simit bumu sorun
(426 puan) tarafından
Beğenemedin mi
0 oy
tarafından
düzenlendi
simit yerine kolluk da alabilirsin ama once simtle ogreniyorlar
tarafından
Önce neyiyle öğreniyorlar ?
tarafından
simitle kizz yanliz yazmisim hadi ben yanlis yazdim o oraya nsl oyle cikti
tarafından
Site bile sapıklık . Geri.zekali gibi birşey yazınca bipliyor bunu biplemiyor
tarafından
aynn bende anlamadim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.
9 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde eLYemCe (1,592 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 113 göst.
10 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 591 göst.
30 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (460 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,833 soru

24,189,039 cevap

336,796 kullanıcı

...