0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (914 puan) tarafından
Kızlar kaynanam misafir geldi bende hamileyim bu arada oturuyoruz balkonda aşağıdan insanlar geçiyor eşime sürekli bak bak kadın hamile maşallah maşallah suna bak o da hamile masallah kimi görse eşimi durtup gosteriyor esimde dedi ne elin karilarini gosteriyosun bana ayip diye. Bana tek bir iyi lafı olmadi asla ama milleti nasıl över. Eşim ağır kaldırma filan diyor bana bu ordan bizde dogurduk ben tarlada calisiyordum siz olmadinizmi diyip duruyor bir demez bes demez ya gidene kadar bende dedim niye ilgi gostermesini istemiyosun bende mi calismayim dedim yok kuzum sen dinlen sen iş yapma diyor bide yapmacık yapmacık. Eşim ne zaman bebegim filan dese çok seviyorsun başına bişey gelecek diyor valla gitti şükür kurtuldum ama başka sitresli durumlar da yaşarken yaptıkları çok sinir etti beni 

8 Cevaplar

0 oy
(1,440 puan) tarafından
Klasik kaynana iste 
(914 puan) tarafından
Ömür törpüsü benimki
-Reklam-
0 oy
(888 puan) tarafından
Kişiliği böyle demekki eski kafalar dan
(914 puan) tarafından
Hemde ne eski
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Aynen de öyle eşime benim yanımda avradina bu kadar düşkün olma bu kadar sözünü dinleme bile dedi. Eşim annesinin normal olmadığının farkında patavatsız işte diyor haklida
(888 puan) tarafından
Avrat nedir yaa ne kötü kelime
(3,238 puan) tarafından
Oyle biraz kabadır kendi. Daha neleri var
(914 puan) tarafından
Benimki de farkında Allah tan bazen onun yanindayken zehirliyor kadın ama genel itibariyle biliyor çok şükür. Düşkün olunca mutlu olmasi lazım ya bu karilar niye böyle
(3,238 puan) tarafından
Kıskançlık canım başka açıklaması olamaz
(914 puan) tarafından
Aşırı kıskanç zaten benimki maalesef
0 oy
(14,605 puan) tarafından
Benim koca bi şey desın benim için kaynanam anında susturur beni tutar benimki dıyo bazen acaba içgüveysı mıyım diye jsdhjö
(914 puan) tarafından
Öp başına koy canım o kadar önemli ki
(14,605 puan) tarafından
Ayrı kalamıyorum haftanın beş gunu gidiyorum bebişle
(914 puan) tarafından
Valla ne güzel canım Allah muhabbetinizi artirsin Allah kaynandan da razı olsun inşallah ne güzel anne gibi
(14,605 puan) tarafından
Amin amin canım benim annem başka ulkede annem gıbı
(914 puan) tarafından
Ne güzel canım ♥️
0 oy
tarafından
Sen bide çocuk doğunca gör bu kıskançlık iki katı artıyor bilerek yapıyor adam sana kötü olsa g.ötu soğuyacak bu kaynanalarin elin karılarını göstermek nedir ya 
(914 puan) tarafından
Ay valla şimdiden onun yerini yapıyor zaten çocuk doğunca seninle çok tartışırız ben çok karışirim karistirmam diyorum yok karisirim diye saçma sapan konuşuyor esimde kızdı o laf ne öyle şimdiden yer yapma dedi ama laftan anlayan bir yapısı olmadığı için maalesef çok cekecem kesin
(914 puan) tarafından
O huyu canım daha evlendik bir ay olmadi bi düğüne gittik eşime bı kız gösteriyor ne kadar güzel kız diye o da bekar oğluna al çok hoşuna gittiyse dedi öyle bı kadın işte
tarafından
Nasıl vebal alıyor
(914 puan) tarafından
Allah a havale ediyorum valla canım duzelmiyor asla  hiçbir gelişme yok
0 oy
(1,484 puan) tarafından
Oğlunu kıskanıyor iste:Ddd
(914 puan) tarafından
Hemde nasıl çatlıyor canım
(1,484 puan) tarafından
Düşman başına valla
(914 puan) tarafından
Düşmanima bile yazık ama benim başımda iste :(
0 oy
(24,051 puan) tarafından
Napayim gidip bende mi tarlada çalışayım diyeceksin veya gıcık etmek için benim canım tatlıdır ay hiç yapamam öyle şeyler diyeceksin kudursun dursun 
(914 puan) tarafından
Diyorum kız o zamanda yok kuzum sen çalışma sen dikkat et kendine diyor kıskanç kadın
(24,051 puan) tarafından
Ben ay ben rahatıma düşkünüm öyle olsaydı çocuk yapmazdım diyordum valla
(914 puan) tarafından
:) bidakine öyle de diyim benimki laftan anlamaz ama ne dersen de bi kulagindan giriyor digerinden çıkıyor
0 oy
(634 puan) tarafından
Benimki de ahanda böyle YAP YAPMACIK 
(914 puan) tarafından
İnsanin içi ısınmıyor işte böyle oluncada
(634 puan) tarafından
Öyle kadına buz gibiyim dilim anne demeye varmıyor
(914 puan) tarafından
Aynısını valla.. ilk başta o kadar Sevgi dolu o kadar iyiydimki ne derse içime atardım güzel duygularimin icine ettiği için şimdi ne gülerim ne sohbet açarım o konusmazsa konuşmam beni izledigi filmde bi sert hiç gülmeyen karakter var ona benzetiyor ee zamaninda gülüyorduk değer mi bildin o yüzüm bile çok ona

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,178 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur... (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur... (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 3,619 göst.
5 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Ümrannnn (410 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,752 göst.