0 oy
319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (733 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba lütfen kırıcı olamyin bu benim düşüncem ben kardeşim hariç başkasıyla paylaşmam eşyami gorumceme gittim bı akşam gözlüğüm kaldi oda ertesi gün takmış izinsiz sinir oldum sizce ne ypym 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dünya malı dünyada kalır,kullansın ne var sanki,

Gelip senin evinden izinsiz alıp gitse amenna 
-Reklam-
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Aranıza bağlı canım benim bi tane var çok samimiyiz her şeyını kullanırım o da aynı 
(733 puan) tarafından
Normal yani ne sammiyiz nede sogugyuz normaliz canım
0 oy
tarafından
Paylaşmaktan hoşlanmıyor olabilirsin tabi bu normal ama şuan birşey yapman gerekmiyor. Alırsın gözlüğü, bir daha da daha dikkatli olursun. 
(733 puan) tarafından
Aynn öyle canım unuttum vlla çocuk da durmadı aklima gelmedi sonra kendisi dedi gözlüğü unuttun diye
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Ay en nefret ettiğim şey yalandan da olsa izin al demi ama aynısını sen yapsan kıyamet kopardı ama 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Ya bir gözluk Allah askina niye bu kadar abartiyorsunuz ne var ki bunda yani bende sandim senden habersiz giysi dolabini actida giysilerinden aldi 
(8,652 puan) tarafından
Kadın kırıcı olmayın demiş Allah'tan :D
(733 puan) tarafından
Olabilir bu benim düşüncem
0 oy
tarafından
Kız nolcak aman kullansın geri verecek nasılsa bende kimsenin biseyini almamda kullanmam da gerekiyorsa gider alırım ama biri biseyini kullanmak istersede eğer temiz bi insansa hayi demem mesela geri getirmezse ya da geç getirirse ya da pis bi insansa vermem tabi 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 727 göst.
0 oy
12 cevap 437 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rana10 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,129 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde superisi.21 (21 puan) tarafından soruldu