0 oy
495 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar Eylül'ün 5'inde doğum yapacağım doktor gün verdi eşim diyor ki annemgile haber ver erkenden gelsinler ve Antalya gerçekten çok sıcak şort atletle zor duruluyor ben kaynanama haber versem tek gelmeyecek kocasını alıp da gelecek e ben onun kocasının yanında şort atletle duramam gezemem Bir de zaten yatacak yerimiz de yok erkenden gelip ne yapacaklar onlar gelirse biz şu an klimalı odada yatıyoruz onlar gelirse yatak odasına geçmek zorunda kalacağız sıcaktan ölürüm e şimdi diyor ki işte erkenden haber ver gelsin seni temizliğine falan yardım etsin çok saçma durumlar hamilelikten dolayı bir tane de oğlum var temizlik falan yapamıyorum kendi ailem de sağ olsunlar hiçbir hayırları yok

11 Cevaplar

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Eylulun 5 inde gelsinler temizlik yapacaksa sen bebeginle ilgilenirken o zamanda yapabilir gercekten yardim etmeye gelecekse 
tarafından
Ya allah aşkına kaynanam ne anlar temizlikten öyle temiz bi insan değil mutfağın beziyle cam silen bi insan
(7,470 puan) tarafından
O zaman dogumdan bir kac gun once tutacaksin bir kadin camini kapini silecek guzelce dogum gunude kaynanan gelsin tamam iste zaten hamilelik bir taraftan o sicakta ustunu basini örtmek gercekten eziyet
tarafından
Aynen çok haklısın canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin bunu düşünebiliyor olması gerekiyor. 
tarafından
Bencede ama işte oda benim ailemin bi yardımını görmediği için kendi ailesini erkenden çağırmak istiyo
tarafından
Ee 10 gün önce ya da 1 gün ne fark ediyor gelecekler sonuçta.  Hamileyim zaten afakanlar basiyor de seni rahat ettirsin. Daha dara sokmasın
0 oy
(10,991 puan) tarafından
Ben kışın ortasında yanıyodum dön atlet geziyodum yazın hele Antalya da maf olursun doğumdan bir gün önce gelseler Yeter bence sen dusuncende çok haklısın 
tarafından
Evet birgün önce gelseler daha iyi ben yattığım yerde ter akıtıyırum valla
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Sen haklısın tâbi ki 
0 oy
(4,727 puan) tarafından
İkinci doğuma 20 gün kaldı 3.5 yaşında oğlum var ve yeni ev taşıdım bir yandan dip köşe temizlik yapıyorum bir yandan ev yerleştiriyorum ki eşim de yanımda değil tek başımayım doğum da bile sadece eşim olacak 

Kimsenin yanında rahat edemem kaynana zaten hizmet beklediği için hiç uğramasın bile ailem desen 16 saatlik yolda doğumdan sonra gelecek ablam tek başıma kafam rahat ☺️

Haklılık konusuna gelince sen haklısın eğer ki çok Uzak değillerse 2 gün önceden gelsin 
tarafından
Yok canım 5 saatlik yol uzak değil bir günde gelebilirler yabi
(4,727 puan) tarafından
O zaman bir gün önce gelsin
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Bunu eşine söyle rahat edemem babanın yanında de hamilelikte sıcak hic cekilmiyor maf olursun
tarafından
Söyledim kaç kere sen bilirsin ozaman diyo e tabi ben bilicem :))
0 oy
(678 puan) tarafından
Ayy yok sen haklısın tabi son günlerin perişan olursun daha çok iş çıkacak daha çok yemek pişecek evde hepberaber doğuma kadar iyice bıkarsınız sonrası hiç iyi olmaz bu sıcakta 
tarafından
Evet aynen doğuma kadar bissürü iş hem dediğin gibi birbirimizden bıkarız busefer benim gözüme batar her yaptıkları
0 oy
(427 puan) tarafından
Senin aileden hayir olmayınca adamda iyilik etmiş seni dusunmus annesini temizlik yardim için çağırmak istemiş ben bir sorun göremedim sıcaksa bi tanede pervane alırsınız istedigin zaman gider yatarsın odana
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Valla bacım bence 3ü yada 4 ünde gelsinler. Doğumdan sonra klimanın karşısında yatamazsın zaten 1 2 gün idare edersin yine 
tarafından
Doğumdan sonrada 10 15 gün kalıcaz diyolar ama heralde ozamana hava serinlermi bilmiyorum
(6,076 puan) tarafından
Tamamda kayınbaban niye geliyo ki doğuma sen emzireceksin vs.. Ne bileyim benim doğumdan 1 ay sonra geldi kayınbabam gelin iyileşsinde öyle geleyim dedi
tarafından
Evet bende eşime onu dedim ben bi ayaklanıyım gelsin yine ama ben doğururken ne işi var eşimde diyo ben babama önden gelme diyemem alınır busefer hiç gelmez
(6,076 puan) tarafından
Yooo der insan valla eşim bütün sülalesine 40ı çıkana kadar misafir kabul etmiyoruz bile demişti. Doğum bu erkek olunca zor yani
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Aynen dediklerini incelterek eşine soyle 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 286 göst.
21 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 793 göst.
23 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 762 göst.
+1 oy
11 cevap 440 göst.
30 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde oneysirac06 (130 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,341 soru

24,015,017 cevap

327,970 kullanıcı

...