0 oy
309 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (204 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba . Domates konservesi zamanı geldi mi tam olarak? İlk defa yapcam Şuan armut domates 6 tl kilosu İstanbulda. Daha azalır mı fiyatı? Siz yapmaya başladınız mı

17 Cevaplar

0 oy
(9,678 puan) tarafından
Ben bu ay sonu yada başına falan yaparım...fiyat bilmiyorum köyden gelecek bedava:DDD
-Reklam-
0 oy
(3,997 puan) tarafından
ben yaptim , 6 dan asagi dusmez sanirim
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Ben yaptm salı günü Cnm 4 TL den aldm azda koy domatesi vardı 8 küçük şişe cikti aslında 9 cikardida kavanoz az satın almışım. Koydede 3 küçük şişe yaptm yeter herhal
(4,692 puan) tarafından
Kız o size yetiyormu :) ben geçen sene 35 tane yaptım yine kışı bitirtmedi bide çok farkli yemekler yapan biri olduğum halde
tarafından
Oha biz geçen sene 100 kavanoz yaptık yetmedi bize sjsh
(6,848 puan) tarafından
Yazı bile buluyor kuzu bizde çok gitmiyo az yaparım hep
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Daha var vakti erken benim evim güneş görüyor ben Eylül'ün ortası gibi yapmayı düşünüyorum daha doğrusu saolsun annem gelip yapar :) 
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Armut ne alaka didim:blink::D

0 oy
(1,757 puan) tarafından
Annemlerin bahçeden geliyoda konserve yapmıyorum direk dalaba atıyorum poşetleyip 
0 oy
(888 puan) tarafından
Armut domates ne kiz yumurta domates degilmiydi o ? Bende 10 kilo alıp yapmayı düşünüyorum 
tarafından
Yumurta domates ne kiz bardak domates degilmiydi o :)
(888 puan) tarafından
Yo ben marketlerde yumurta domates diye okuyorum sencede en çok yumurtaya benzemiyormu
tarafından
Markette hiç yumurta domates yazısını görmedim valla. Bilmem annemgil bardak domates der burda
(888 puan) tarafından
Hadi canim gercekmi kiz bende gir gir geciyon zannettim Bursa domatesi diyende var
tarafından
Yok ay niye dalga geçiyim ;) doğrudur ben pek anlamam bu işlerdeen
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Ben yaptım çok şükür Çanakkale daha pahalı 6 TL iyi canım 
0 oy
tarafından
Daha erken bence biraz daha bekle. 
0 oy
tarafından
Burda da aynı fiyat hatta en ucuzu 6 , normalde erken ama bu sene normal bir yıl olmadığı için daha da artar mı alsam mı diye düşünüyorum bende. Geçen sene en az 40 kilo aldım bu yıl bilmiyorum bakalım napicaz , biz çok tüketiyoruz her şeyde kullanıyorum. 
0 oy
(961 puan) tarafından
Ben dün 10 konserve yaptım domates.bsbek olduğu için az az alıp yapcam kilosu 5ten aldım 2 3 hafta daha az alıp yaparım zamanı bence yapabilirsin mersindeyim burda çok dusmez 4 olur enson diye düşünüyorum.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Migros da 5 tlydi ama Eylül'de yparm genelde ben 
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Yok kız anneme söyledim şimdi yapsak kışa dayanmaz dedi 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
5e satıyolardı az once canakkale domatesı yaptm ben dahada dusmez
0 oy
tarafından
Çoktan yaptım 50 kilo buzluğa attım ben 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
101de salçalık domates vardı kilo 4 diyordu ondan alıp yapmaya çalışicam bende olmazsada zorlamicam 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ben babamlarin bahceden yaoiyorum ama konserve yapmiyorum sevmiyorim posetleyip atıyorum dolaba daha güzel oluyor daha orada ko domatesler kızarmadı önümüzde ki ay ancak yaparım herhalde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
24 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 757 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
16 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 370 göst.