Kızlar ben belli bir süre kaynanamlarda daha doğrusu 2 sene eşimden uzakta kalmak zorundayım askeri personel oldugu için. 1 ay annemlerde 1 ay kaynanamlarda kalarak geçiyor zaman. Benim şimdi 6 ay 3 hafta 3 günlük nerdeyse 7 aylık bir kızım var ve ilk çocuğum. Kayınvalidemlerinde 24 yıl sonra kızlarından sonra ilk kız torunlarıymış. Kızım doğduğunda bana desi ki "Benim 24 25 yıl sonra ilk kızım torunum. Aynı evin içindeyız. Evde kim kime ne derse o da herkese onu der. Annesine herkes yenge diyor veya ismi ile sesleniyor. O da annesine yenge falan der. Basına da herkes ismi ile sesleniyor. O da ismi ile seslenir diyor. Bana anne diyorsunuz o da bana anne der diyor vs.." Hatta kızıma Annem diye seslenmeye başladı bir ara. Rahatsız oldum uyardım. Artık demiyor. Hatta şey diyor babasının görevi bitene kadar burdayken bir tane daha doğurursunuz onu alır gidersiniz bunu kendime alıştırırım falan fistan. Hani gülerek söylüyor falan ama ben ister istemez evhamlanıyorum korkuyorum öyle olur diye kızlar.....
1,486,296 soru
24,299,336 cevap
343,960 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın